Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
własnie weszłam do domku wyprawa z dzieciakami się udała ,teraz przydałby się jeszcze miły wieczorek hihi
dokładnie Kasia tak jak mówisz dlatego jeszcze korzystamy puki można z pięknej pogody
Wiecie moze jak wylacza sie w win vista ta wyszukiwarke w prawym gornym rogu?? albo kasuje z niej historie?? bo skasowalam wszystkie a tam nadal są wszystkie hasła co w google wpisywane;((((
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
Gosiaczek a czemu chcesz kasowac?? ja ci niestety nie pomogę, z drugiej strony w google jak wrzucisz cokolwiek to tam jest podpowiadacz, nie wiem czy o to chodzi
Witam, a ja mimo pieknej pogody zwalona jestem strasznie. Wróciłam z wesela i normalnie oczy mi się nie chcą otworzyc przez cały dzień. Dopiero co się ubrałam i tak mysle że może forum nie obudzi więc sobie pisze.
plastyka - 2.2.2009 juz po
cycochy do góry - 01.03.2010 już po
kurcze ja też siedzę a już bym polatała po sklepikach - dopiero teraz dobrze się czuję a tu jeszcze tydzień z tym gipsem
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)