Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Szkarolina, no to ja po pierwsze życzę Ci Kochana wszystkiego naj, naj, czyli słodkiego, miłego życia i niech osobisty Potwór jak najczęściej Ci je osładza
Po drugie kapitalnie wyglądacie razem A Ty jesteś piękną kobitą i zazdroszczę tego połączenia, czyli niebieskich patrzałek i czarnych włosów
Szkarolina a ja wstreciuch jeden zapomnialam zyczyc 100 lat! No wiec zycze sto lat Ewa pisalam juz na naszym watku- wygladasz kapitalnie w takiej fryzurce- Gwen Stefanii jak nic
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(
Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski
tia, juz kiedys ktos mnie ochrzcil gwen ale ja sie nie poczuwam
swoje quiffy i inne wynalazki nosilam zanim ona sie w takich pokazala - tak wiec napewno to nie ona mnie zainspirowala tylko duzo wczesniejsze czasy
dzieki Shandzik za komplement
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski
Ja tu nie mam na mysli zadnych inspiracji tylko po prostu wygladasz super w takiej fryzurze, pasuje Ci jak chyba malo komu a jako pierwsza na mysl przyszla mi Gwen bo swego czasu 'nosila' sie w tym stylu
Wielki pozytyw, ja tu tylko jeszcze widze bardziej czerwone usta i normalnie padam z zachwytu
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(
Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski