Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: anima60 » 19 kwie 2013, 23:10

Kwiatuszek* pisze:Och kiedy my znowu tak razem poszalejemy. (dance (drink (party
Może się kiedyś jeszcze uda?
A ja... no właśnie... jeszcze i plamy mam do kompletu, co widać choćby na załączonym obrazku
Niebieska żyje. Kontaktujemy się czasami ... o liftach głownie gadamy (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 kwie 2013, 09:12

Dziewczyny nie ważne jak nas oceniaja inni,ważne jak my sie czujemy,jak my sie widzimy w lustrze (clapping
Jezeli nic nam nie psuje humoru gdy na siebie patrzymy,to jest ok ,ale gdy nam cos zatruwa życie,to albo psycholog,albo chirurg plastyk. Ja widze u siebie jakieś tam zwisy np na brzuchu,uda juz nie te same i całe cialo co 5 lat temu,ale nie ma nic co bym chciala operować. Z liftu jestem baaardzo zadowolona i dalej jest ogromna róznica miedzy tym co bylo przed liftem 4 albo 5 lata temu (nie pamiętam kiedy robiłam (giggle ). Zaraz po lifcie wygladalam na 6 lat mniej,teraz nie umie tego ocenic na ile wyglądam,ale nic mi nie wisi tak jak przed,momo ze po całej skórze na ciele widze różnice. Musze sie zmobilizować,zeby znów ruszyc tylek i pojsc na silownie i bedzie lepiej (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: dr Brzuchański-liposukcja

Post autor: muflon2121 » 20 kwie 2013, 21:02

Lianka, żyjesz, a co to się działo z Tobą? myślałyśmy, że dawno wylaszczona zapomniałaś o zabiegach :-)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 20 kwie 2013, 21:09

No ja się w sumie też PRAWIE akceptuję (mdr starzejemy się dziewczyny (mdr Też czasem jak na swoje foty patrzę to myślę czy warto tak się "pindrzyć" bo w sumie wprawne oko i tak wyczai, że to z tyłu liceum a z przodu muzeum (mdr

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 20 kwie 2013, 22:56

Z jednej strony to prawda co piszesz Muflonie a z drugiej to jednak przyjemniej patrzeć na takie niby z przodu liceum z tyłu muzeum niz na opadniete powieki spod, ktorych prawie nie widac oczu i okrutne chomiki albo jakieś masakryczne zmarchy, albo lwia jakas na 1 cm głęboka. Ja sama jak patrzę na takie kobiety to jakos z niesmakiem. No a jak taka babeczka chociaz jej tam jak Ula pisze troche pogdardlanki wisi, podkreslam trochę a nie podgardle jak u indora, ale ogolnie zadbana i apetyczna to wiadomo,ze nawet starsza ale milo sie patrzy na nią, nawet i drugiej kobiecie.
No i ja tego sie trzymam. Wiem,ze jestem stara i młodsza juz nie bedę ale chcę estetycznie wygladać. Sama tez mam nieraz watpliwosci, czy warto odchudzac sie,ćwiczyc, operować, ale tylko przez chwilę.

Chce żeby inne osoby nie patrzyly na mnie z niesmakiem i niechecią, chce byc apetyczna babcią i tyle mam do powiedzenia w tej sprawie (rofl (rofl

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 20 kwie 2013, 23:01

Lianka, miło Cię widziec znowu. Tak długo Ciebie tu nie było. Wciąz jak widac dązysz do idealu. Uda masz chyba teraz już naprawde szczupłe (kiss (kiss (kiss

BAZA
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: BAZA » 21 kwie 2013, 08:27

kwiatuszek swiete slowa
do Beatki
pisalas ze wstawisz dzisiaj zdjecia ,napisz prosze jak oceniasz na dzisiaj lipofilling .czy ujedrnil skore ,podniosl,
uwypuklil itd czy warto bylo ?

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 21 kwie 2013, 10:07

Baza , zrobilam zdjecia i wstawie je tutaj moze wieczorem , nie teraz bo nie mam czasu , wychodze . Zobaczysz jak ladnie skora jest napieta i bruzdy wypelnione . To tyle . Na razie .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 21 kwie 2013, 10:14

Też się zgadzam z Kwiatkiem, jak najbardziej - trzeba dbać o siebie i się pindrzyć. Ale zgadzam się też z Sabriną co do operacji- jeśli którejś nie przeszkadza już trochę nieświeży wygląd, to nie powinna nic robić. Jak ja bym się oglądała na opinię koleżanek, to już z 5 lat byłabym po lifcie i teraz pewnie byłabym w punkcie wyjścia. A tak to się poratuję co jakiś czas sculptrą, tłuszczykiem czy botoxem i oceniam (a i inni z reguły tak oceniają) że wygladam dobrze, zważywszy ile mam lat.
Kiedyś dziewczyny się śmiały, że ja się zdecyduję na lift, kiedy one będą się szykowały na drugi (rofl i na to się zanosi

Ja po poprzednich zdjęciach Beaty, z innego wątku, widzę, że po tłuszczu Jej twarz jest wiele ładniejsza. Miała bruzdy i doły pod oczami, a teraz jest tam gładko. Zeby tylko się nie wchłonęło.
Nosek Beatka masz bardzo ładny (yes) te dziurki pewnie się z czasem schowają

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 21 kwie 2013, 10:36

Muflon, przecież jestem kobietą (tongueout
Miło mi dziewczyny, że pamiętacie o mnie (kiss
familia się powiększyła... mam chłopczyka i dziewczynkę o tym samym nazwisku, tylko nie myślcie, że to ja byłam producentem (rofl
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”