Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: Sabrina » 27 cze 2009, 13:45

Dziewczyny a ja od wczoraj leze w łóżku.Nawet sie jeszcze nie myłam i mam to w d...] Po południu ide na imieniny do teściowej no i będe musiała wyleźć z wyrka arf strasznie nic mi sie nie chce.Ani czytać,a ni tv ogladac,czytam cos tam smętnego w necie i sie wkurzam nie wiem o co! Okres dzis dostałam to pewnie mam jakies wachania nastroju haha :roll:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 cze 2009, 13:53

e-no. To luxus masz :-) W ostatnią niedzielę tak leżałam i spałam i jadłam. Cały deszczowy dzień. Teraz mnie rzeczywistość dopadła i dała kopa :-)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 cze 2009, 14:04

Nie cierpie takich sobot ,i gnicia w domu.Mam poczucie bezsensu wtedy tylko jem i tyje,najlepiej byloby zeby wekendy odgornie skasowano .,..poza oczywiscie tymi gdzie sie gdzies wyjezdza i cos robi.
Weekend w chalupie to nie weekend .

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 cze 2009, 19:02

to cos lżejszego. CO mogę w Uk kupić? ma któraś doświadczenia z kupnem kosmetyków? wytypowałam samoopalacze: lancastera lub Diora. Tuszu do rzęs jak długo sie maluje to nie dobrałam. Ale może jakis poleccie. A osławione kosmetyki Mac to sa tam tańsze niz w polsce?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2009, 20:26

dla mnie najlepszym tuszem jest Loreal taki 4x. Dawniej był tylko w szarych teraz pojawił się w czarnych opakowaniach i napisane jest, że pogrubia 5x. Nie widzę różnicy, oba mi pasują.Lubie tusze ,którymi szybko się można pomalować. Teraz kupiłam loreala z ceramidami.Może nie zły ale ma głupią szczoteczkę {taka kulka na końcu-nowa moda :( }. Czasem skuszę się na inny i zawsze wracam do tego starego :-) . Dostałam od córki Diora {ona go lubi} ja stwierdzam, że lepszy mój stary Loreal. Wczoraj chciałam kupić w Sephorze ale już wycofali się z tej marki.

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18203" onclick="window.open(this.href);return false;

Voluminous 4x w sklepie ok.39zł , a tu jeszcze taniej

Popłakałam się ze śmiechu, jakiego mam dobrego męża......Zrywałam w deszczu czereśnie {Mam pyszne i chciałam rozdać znajomym} Byłam w puchowej kurtce z kapuzą ale i tak cała przemokłam. Wchodzę taka mokra i mówię "ale mi zimno"< a mój mąż z troską "to ZRÓB SOBIE" gorącej herbaty.....
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 cze 2009, 20:33

dobrze, że z troska, a nie ze zniecierpliwieniem :-)
Czytałam kiedyś cos takiego. Żona robi wszystko. Łącznie ze słodzeniem męzowi herbaty osobiście. Ów mąż za każdym razem gdy dostawał herbate pytał: "słodziłas"? taki miał nawyk. No i zachorowała (zona). Zmogło ja tak, że nie mogła wstac. Więc mąż w końcu zrobił jej herbate. Podając herbatę żonie spytał: słodziłaś? :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2009, 23:08

:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: wszystko mnie śmieszy do łez, zawsze mam tak ,jak jestem zmęczona. Cały dzien zapieprzam, bo od poniedziałku wreszcie zaczynam remont 8-) .Musiałam opróżnić dwa pokoje , a tam mam najwięcej szkła i książek, oczywiście już dwa talerze rozbiłam...Znalazłam coś takiego i ryczę ze śmiechu jak tylko sobie przypomnę.....

http://www.dentonet.pl/?s=1;sID=47;a=69&jID=69" onclick="window.open(this.href);return false;

tym bardziej, że pracowałam z podrywaczem o tym nazwisku :badgrin: :badgrin: :badgrin:
zadowolona

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 28 cze 2009, 00:53

No,nareszcie ta sobota się skończyła, duszno, parno, słońce,deszcz i wilgotność powietrza zabójcza.Lenistwo ogarnęło mnie całkowite. Jak to dobrze, że ja już nic nie muszę.Nie muszę gotować, nie muszę sprzątać, nie muszę prać jak mi się nie chce.I co najważniejsze, od trzech godzin nie muszę walczyć o dostęp do komputera.Mam zainstalowany router i mogę sobie latać z laptopem po całym mieszkaniu, mogę sobie nawet jeszcze jeden stacjonarny podłączyć i pewnie tak zrobię, bo nie lubię laptopa, chociaż ten mój ma duży ekran, ale dla mnie i tak za mały.
Drugi miły akcent dzisiejszego dnia to telefon z biura podróży, potwierdzili mi 2 tygodniową wycieczkę do Hiszpanii i Portugalii i być może uda się dołączyć jeszcze tydzień we Francji.Tak więc przedłużę sobie w tym roku lato, bo to ma być we wrześniu.
Babina, współczuję remontu, mnie to czeka pod koniec lipca, już mnie ciarki przechodzą na samą myśl.
Muflon, niewiele wiem o zakupach w UK ale w ub.r. spotykałam na siłowni zawsze świetnie ubraną babkę, która opowiadała, że te ciuchy przywozi sobie z Londynu, gdzie je kupuje dużo taniej niż w Polsce.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 28 cze 2009, 08:18

co to za wycieczka derek ? jakas objazdowka? W ktore czesci Hiszpanii i Portugalii?
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 28 cze 2009, 10:05

Objazdowa, przez Czechy i Austrię, krótkie pobyty w Zurichu, Lozannie , Lyonie, Carcasonne.Potem 1 dzień w Lourdes.A dalej San Sebastian, Burgos, Segovia,Madryt,Toledo,Salamanka,Fatima,Lizbona,Cordoba, Granada,Walencja,Barcelona,Avignion,1 dzień w Wenecji,powrót przez Austrię i Czechy. Taki jest program, ale ja chcę jeszcze tydzień na południową Francje i wrócić z jakąś inną grupą.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”