Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: babina7 » 07 wrz 2014, 23:46

Sablewska, to ma mniej włosów niż ja ale myślę , że pół dnia jej układają żeby się wydawały na gęściejsze.
U mnie też przedziałek coraz szerszy (headbang ....Byłam wczoraj podciąć końcówki i fryzjerka pyta czy cieniować??Zaśmiałam się , bo już nie ma co cieniować, tylko ciachać na prosto żeby nadać życia ........
zadowolona

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 08 wrz 2014, 08:11

Kama, no tak na co dzień nie wiem, oceniam po sesji.

Ullrike, nie wierzę że jest tak źle! Widziałam Twoja szaloną fryzurę na czeskiego piłkarza (byłam zdziwiona że może to fajnie wyglądać :)))))))))))) i żadnych prześwitów nie było!
babina7 pisze:Sablewska, to ma mniej włosów niż ja ale myślę , że pół dnia jej układają żeby się wydawały na gęściejsze.
U mnie też przedziałek coraz szerszy (headbang ....Byłam wczoraj podciąć końcówki i fryzjerka pyta czy cieniować??Zaśmiałam się , bo już nie ma co cieniować, tylko ciachać na prosto żeby nadać życia ........
Niekoniecznie Babina. Moje włosy też nie są najgęściejsze, a przede wszystkim cienkie. Fryzjerka, która robi mi świetną koloryzację nie chciała mi ich pocieniować, bo za cienkie, bo nie będzie dobrze.
I co? Myliła się. Włosów jest o niebo więcej, na drugi dzień po myciu jeszcze fajnie wyglądają.
Na kolejnej wizycie poproszę o odważniejsze jeszcze cieniowanko.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 wrz 2014, 12:45

widocznie masz dobrą fryzjerkę...
Ta u której byłam na pytanie o koloryzację lekkimi pasemkami odpowiedziała, że <pasemek już się nie robi>.Co za odpowiedź??Pasemka , a pasemka to różnica a wiadomo, że jak się chce oszukać naturę to trzeba użyć kilku odcieni. Najlepiej moje włosy wyglądają jak mają lekki odrost...
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 09 wrz 2014, 14:01

Babina, pewnie twoje fryzjerce chodziło o to, że są nie modne....

Ja w sprawie szamponu o którym pisałam, umyłam nim głowę, pachnie bardzo delikatnie, nawet w miarę dobrze się pieni, na końcówki włosów nałożyłam odżywkę którą spłukałam, ale całe włosy, te przy skórze również, są śliśkie, błyszczące i gładkie i jakby mniej było włosów w odpływie, może też działa to, że od dwóch miesięcy biorę Revalid. Włosy na czole zaczęły mi odrastać i o połowę spadło wypadanie, wreszcie coś działa....efekt mojego dbania o włosy , o to by nie wypadały jest taki, że nie wyglądają jak malowane na blond, są z wyglądu bardzo zdrowe, lśniące....w życiu tak o nie, nie dbałam jak od roku, kiedy zaczęłam mieć problem....

Muszę się też z Wami podzielić, moją opinią o Konezymie Q10, kilka miesięcy temu kupiłam w aptece za jakieś grosze, nie pamiętam 7 czy 12 zł, stosuje je regularnie, co 2-3 dni na mokrą twarz, po wieczornym myciu i stwierdzam, że zmarszczki mi się bardzo zmniejszyły, nawet te mimiczne koło oczu, skóra jest napięta, i wygląda naprawdę zdrowo. Polecam, bo efekty widać, kilka babeczek się mnie ostatnio pytało jakich kremów używam, że mam tak ładną cerę....a głównie ten konzym i kremy Total of olaz, nawilżający na dzień i na noc, i to wszystko.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 09 wrz 2014, 15:29

Fryzjerka nie jest na bieżąco, bo właśnie czytałam , jak to ombre już jest passe ,a gwiazdy oszalały na summer hair. Czyli po naszemu pasemka. Nie są to paski jak u zebry ale ton , góra dwa różnicy. Nie jest taki sztuczny hełm tylko naturalnie wyglądający kolor.
Ula zaciekawiłaś mnie swoim cieniowaniem. Może się skuszę? Tak sobie myślę, że rozpuszczone żadko noszę , a jak zrobię kitkę z prostych, to właśnie jest "poszarpana", bo te na czubku głowy są długie a nad karkiem krótkie i kitka jest smętna.....
zadowolona

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 09 wrz 2014, 18:32

Ponoć teraz ombre jest już passe a na topie "sombre" - cokolwiek to znaczy ;-)
http://vumag.pl/wlosy/zegnaj-ombre-wita ... 63203.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 09 wrz 2014, 19:11

I całe szczęście (giggle . Bardzo mi się takie włosy nie podobały.....
zadowolona

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 12 wrz 2014, 20:16

co tu tak cicho mam wam zroobic quiza
kto znajdze cyrylka na stronie eurobanku (angel
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 wrz 2014, 20:28

heh ,najpewniej to bym obstawila ze lokata "odsetki platne z gory" ,bo kto cie tam wie jak naprawde wygladasz ?:)
tylko te co ciebie znaja :P
...no ale gram dalej !

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 12 wrz 2014, 20:30

na glownej stronie w jednym ze zmieniajacych sie banerow
(angel
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”