Babina, pewnie twoje fryzjerce chodziło o to, że są nie modne....
Ja w sprawie szamponu o którym pisałam, umyłam nim głowę, pachnie bardzo delikatnie, nawet w miarę dobrze się pieni, na końcówki włosów nałożyłam odżywkę którą spłukałam, ale całe włosy, te przy skórze również, są śliśkie, błyszczące i gładkie i jakby mniej było włosów w odpływie, może też działa to, że od dwóch miesięcy biorę Revalid. Włosy na czole zaczęły mi odrastać i o połowę spadło wypadanie, wreszcie coś działa....efekt mojego dbania o włosy , o to by nie wypadały jest taki, że nie wyglądają jak malowane na blond, są z wyglądu bardzo zdrowe, lśniące....w życiu tak o nie, nie dbałam jak od roku, kiedy zaczęłam mieć problem....
Muszę się też z Wami podzielić, moją opinią o Konezymie Q10, kilka miesięcy temu kupiłam w aptece za jakieś grosze, nie pamiętam 7 czy 12 zł, stosuje je regularnie, co 2-3 dni na mokrą twarz, po wieczornym myciu i stwierdzam, że zmarszczki mi się bardzo zmniejszyły, nawet te mimiczne koło oczu, skóra jest napięta, i wygląda naprawdę zdrowo. Polecam, bo efekty widać, kilka babeczek się mnie ostatnio pytało jakich kremów używam, że mam tak ładną cerę....a głównie ten konzym i kremy Total of olaz, nawilżający na dzień i na noc, i to wszystko.