Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: beata-malgorzata » 17 cze 2010, 20:59

Dziewczyny , potrzebuje fotki ! Jesli ta siatka jest dobra kopia szydelkowych sciegow to moge poprosic o kupienie przyjaciolke ktora jedzie do Polski, ale musze widziec czy to jest to czego szukam .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 17 cze 2010, 21:05

Ja dotrę do Sopotu jutro. Pogoda ma byc niezbyt ładna, zapowiadaja deszcz. Firanki juz moje wisza ale nie mam czasu dzis na fotografowanie i wtawianie. Kazdy ma swoj gust i styl i kazdemu co innego pasuje. ja lubie firanki. jakis czas nie miałam firan to mi jednak czegos brakowalo. Może to kwestia przyzwyczajenia, ale tez wystroju. ja nie mam takiego nowoczesnego stylu wec i firanki musza wisieć. Dzis widziałam takie jak makarony tylko w poprzek. Po 70 zl za metr, kremowe bardzo mi sie podobały, pierwszy raz takie widziałam.

Witam nowa koleżanke na naszym forum.http://www.modnefirany.pl/index.php?pro ... rod_id=377" onclick="window.open(this.href);return false;

Własnie znalazlam ta firanke w necie, nazywaja sie, sieć, sa w kolorze kremowym, co mi pasuje. ale chciałabym gore cos kolorowego kawałek jakiejs szmatki. Czy Wam sie podobaja takie firanki. Pokoj wielkosci 20 m kwadratowych.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 cze 2010, 11:24

Ja tez lubię firanki , bo ocieplają wnętrze.Ta wklejona , do mnie nie pasuje, zbyt barokowa. Preferuję bez wzorów {mam dużo bibelitów tzw. kurzolapów} więc nie chce juz przytłaczać.....W pokojach mam lambrekiny szyte z prostego kawałka materiału w kolorze jaki dominuje w pomieszczeniu. Ja mam upięte w fałdy. Bardzo mi sie też podobają takie sztywne , proste obszyte tylko sznurem, ale do nich pasuja boczki, a takowych nie posiadam.

Nie mam zdjęcia tej "szydełkowej". Jak bede w sklepie to pstryknę (nod
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 18 cze 2010, 14:10

Ja też jestem zwolenniczką firanek, chociaż podobają mi się wnętrza bardzo nowoczesne i wtedy świetnie wyglądają okna bez firan, zależy co komu pasuje i w czym dobrze się czuje. Pytanie z innej beczki, na pewno niektóre z Was są już po operacji powiek, moje pytane to ile miałyście lat, jak przechodziłyście ten zabieg ? bo tak się zastanawiam, czy na razie jeszcze nie robić botoxu, ale jakby mi zle go zrobili, (whew to strata czasu i pieniędzy, czekać potem aż botox zejdzie i chodzić z takimi oczami, to byłby dopiero koszmar (giggle
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 18 cze 2010, 20:07

eweplu pisze: ile miałyście lat, jak przechodziłyście ten zabieg ?
38 i poł

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 cze 2010, 23:42

51. Jedna z starszych (happy
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 19 cze 2010, 08:22

Dzięki kobitki za odpowiedz (happy , bo ja mam wątpliwości, wolałabym też z OP zaczekać jakby już była konieczna, teraz mam 42 lata i jakby szło zrobić coś nie operacyjnie, to bym jeszcze wolała zaczekać, ale jak z tym botoxem coś by mi nie wyszło i wyglądałabym przez parę miesięcy jak ktoś mi wcześniej napisał jak spaniel, to bym nie chciała. Nie mam dostępu do galerii zamkniętych, chyba zacznę się ubiegać o pozwolenie, bo bym chciała widzieć oczy przed zabiegiem i potem po. Dziś jestem 3 dzień po drugiej serii mezoterapii na twarz, i jestem bardzo zadowolona, co prawda mam jeszcze 5 sińców, dwa w widocznym miejscu, ale skóra pod oczami mi się wydaje młodsza.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 cze 2010, 08:52

witam cie ewaplu
co do oczu to przeczytaj albo przejrzyj watek o operacji oczu tam jest calkiem sporo zdj ktore dziewczyny wstawialy przed i po operacji powiek nie wiem czy wszystkie zdj jeszcze sa ale mozesz sprobowac przebrnac chociaz przez 3 czesc, ja robilam gorne powieki majac 46 lat a z czasem pewnie zrobie i dol bo mam czasami takie worki jakbym sie nie wyspala, ty na oczach mach zmarszczki mimiczne czy tez powieki ci zacynaja wisiec jakby opadac na rzesy?
a co do okien ja tez wole okna bardziej odkryte co prawda mam firani ale bez wzoru koronek itp bardzo gladziutkie i przezroczyste noi nie biale tylko ecri takie surowe bo mnie tez podobaja sie wnetrza nowoczesne wrecz minimalistryczne takie zen podobaja mi sie ekrany na oknach np w dwu lub 3 kolorach, a rolety po samej ramie spelniaja role zaciemniania ja tak mam, mam rolete zewnetrzna na balkonie a w oknie firanke i zaslony tez proste gladkie i tez ecri o ton ciemniejszy niz firanki, a poniewaz dwie sciany w pokoju sa w kolorze ciemno zielonym to okno ladnie rozjasnia pokoj i laczy sie ze sciana tez w kolorze ecri

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 19 cze 2010, 19:45

eweplu pisze: Nie mam dostępu do galerii zamkniętych
Ja jestem w "otwartej galerii uzytkownikow" i tak jak pisze Marena - jakis deszczowy wieczor poswiec na przejerzenie watku o powiekach - duzo zdjec! Tez myslalam, ze przed 40 nie trafia moje powieki pod skalpel...trafily jednak! I to byla dobra decyzja! I tak moze brutalnie stwierdze, ale w pewnym wieku to juz bez niego sie nie obedziemy.... ta cholerna grawitacja ;-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 cze 2010, 22:19

w galerii zamkniętej nie ma więcej niż w postach. Przeczytaj cz. I i II , tam jest więcej fotek niż w galerii
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”