Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: luna 1 » 11 lip 2009, 18:17

no mi sie też marzy rowerek, ostatni raz jeździłam przed operacją w kwietniu :-?
w ogóle tęsknię za ruchem :( siłownią , Gosiaczku kiedy ty poszłaś pierwszy raz?
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 11 lip 2009, 19:01

Na basen jakos pod koniec maja, a na aerobik w czerwcu na poczatku, na rower 2 tyg temu:).
Czasem mnie boli jeszcze brzuch, to przestaje robic :doubt:
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 11 lip 2009, 19:03

myślałam zeby się przejsć na siłownie, ale nie sprzęt tylko aeroby-bieżnia,rowerek....wiem że na początku bedzie lipa z kondycją,a z czasem będzie co raz lepiej ;) a co do basenu to wstyd sie przyznać, ale nie potrafię pływać arf

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 11 lip 2009, 19:59

hehe moge Cie Lunka nauczyc:) w koncu instruktor jestem haha ;) 5 latki uczylam to moze i Ciebie by dało rade heheeh.
Wiesz jakie czasem jest straszne uczucie, ja np nie daje sie za nic wziac za rece, heeh w ogle nei wiem czy mam tak w swiadomosci czy co ale jak ktos mnie probuje podniesc, albo cos rozciagajacego jest to mi sie wydaje, ze ja sie w pol przerwe i normalnie wyrywam sie ile sil :-D taki dziwny bezwlad czuje w brzuszku :-? .

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 11 lip 2009, 21:58

no ja dopiero dwa miechy po operacji ale też tak czuję :-? ostatnio chciałam poleżec na brzuchu i lipa, jakbym kamień miała w środku......kiedy to minie
mi dzisiaj jakos tak nijak, nie wiem czemu, nie mam humorku i jest mi smutno :( chyba tak bez powodu

a co do pływania to jak myslisz , takie staruchy mogą sie nauczyć??

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 11 lip 2009, 22:12

Lunka ja w wieku 18lat sie nauczylam, wczesniej to bylam kotwica- rucisz to na dno od razu :-) a 5lat pozniej zostalam instruktorem ;) mistrzem nie zostaniesz, ale jesli chcesz to sie nauczysz.. ja sie nauczylam z nudow 8-) siedzialam 1,5mies nad morzem poczatek to byl taki, ze przeplynelam 5 m i uwazalam to za sukces! a teraz potrafilam przeplynac i 1,5 km na zajeciach.. Ja to mysle, ze do 40 spokojnie kazdy moze sie nauczyc, bo pozniej im czlowiek starszy a nie wycwiczony to nie da rady tak, np mojego taty nie moge nauczyc plywac grzbietem poprawnie, bo po prostu on nie potrafi tak prosto reki ulozyc, chyba bym mu kosci zlamala, jakbym chciala tak wyprostowac ;) . Ja jestem taka z siebie dumna o to plywanie, szczegolnie ze naprawde do tej 18 to ja bylam km zdala od wody zawsze...

Ja tez nie mam dzis humoru i smutno :doubt: i kazdy mi w kolko powtarza, zebym byla pewniejsza siebie itd itd a ja nie potrafie.. i co tu robic echhhhh...

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 11 lip 2009, 22:22

mi ostatnio przyszla taka refleksja z ta pewnoscia siebie (bo tez nad tym myslalam).Wydaje mi sie ze w pewnej mierze zalezy ona od naszego partnera. Tak mi sie wydaje :roll: Moze to kwestia charakteru ale ja czasem sadze, ze moglabym byc troche pewniejsza siebie gdyby moj chlopak troche inaczej sie czasem zachowywal, ale to taka moja mala teoria :-D

ja dzis mam dzien z trudnymi pytaniami, od rana sobie chodze i mysle co by bylo gdyby... :doubt: nie lubie tego no al czasem cos mi sie tak dziwnie ubzdura :roll:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 11 lip 2009, 22:55

Przeczytlaam dzis, ze sie ktos nastepny utopil a wraz z nim os ratujaca i tak jakos mnie to zaintrygowalo, ze zaczelam czytac o metodach ratowania i kurcze ja nie wiem, po co nam wpajaja takie glupoty jakies nieistotne rzeczy w szkolach a nie potrafia nauczyc prawidlowo 1 pomocy :doubt: albo mysla, ze jak ktos raz takie cos zaliczy to jest ok, wg mnie to co roku powinienen byc taki kurs w szkolach, uczelniach itd itd. Dzisiaj sobie poczytalam o ratowaniu tonacej osoby i jakbym miala taka sytuacje, to w zyciu bym nie postapila w taki sposob jaki napisany jest :doubt: nie wiem czemu nie moga na plazach, albo na wakacje dawac informacje na ten temat .

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 12 lip 2009, 07:57

To ja takie porankowe dzien dobry 8-) ladnie dzis sloneczko swieci, ale chyba zimno i tak...zaraz wyprawa do kosciolka ;) a potem błogie lenistwo :-)

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 12 lip 2009, 10:17

Witam wszystkich :-)
sloneczko dzis swieci, ale jest dosc zimno - zawsze to lepiej niz ulewa :-)

wiecie co bylam wczoraj w kinie i tak mi sie film spodobal, ze mam ochote dzis go jeszcze raz obejrzec :badgrin:
i musze sie pochwalic bo zrobilam wczoraj ciasto :-D tylko kurcze nikt go w domu nie chce jesc bo jest z kremem :doubt: przeciez ciasta kremowe sa najlepsze :p
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”