życie po 30-stce :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: życie po 30-stce :)

Post autor: cukiereczekPL » 28 cze 2009, 23:44

babina7 pisze:chyba prościej - lewym przyciskiem myszki najeżdżasz na tekst, potem prawym przyciskiem "wytnij" następnie odpowiedz i znowu myszką {lewym przyciskiem } wklej. Tak jak linki
moze i prosciej ale bez niebieskiej ramki
majamajamaja pisze: a ten juz ze szczoteczka do zebow zajal sobie tam miejsce, stoi przed lustrem, szczoteczka "bzyczy", a ten sie w to lustro wpatruje jak stroka w gnat, .
maja u mnie tak wyglada kazdy poranek :badgrin:
jak mnie to drazni :evil:
mamy lustro w lazience nad zlewem i on zawsze jak myje zeby to gapi sie na siebie w lustro :roll:
masakra..........
wieczorem tego nie robi tylko rrano i zawsze wtedy jak ja chce skorzystac z lustra :-|
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 29 cze 2009, 09:12

Dlatego mam dwie łazienki.......i już się nie kłócimy 8-) o lustro i poranną toaletę

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 29 cze 2009, 09:17

babina7 pisze:chyba prościej - lewym przyciskiem myszki najeżdżasz na tekst, potem prawym przyciskiem "wytnij" następnie odpowiedz i znowu myszką {lewym przyciskiem } wklej. Tak jak linki
Tak ale to jest tylko kopiowanie - a pytającej chodziło o niebieską ramke - tak więc - czytaj mój powyższy post ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 29 cze 2009, 09:33

NINA-30 pisze:Dlatego mam dwie łazienki.......i już się nie kłócimy 8-) o lustro i poranną toaletę
ja też mam dwie i do niedawna korzystałam z pierwszej wolnej , ale teraz zarządziałam na dole jego , na górze moja i co najważniejsze każdy sprząta swoją applaus

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 29 cze 2009, 09:49

dosia pisze:
NINA-30 pisze:Dlatego mam dwie łazienki.......i już się nie kłócimy 8-) o lustro i poranną toaletę
co najważniejsze każdy sprząta swoją applaus

Z tym sprzątaniem to gorzej....... ale grunt że w spokoju mogę zrobić makijaż

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 29 cze 2009, 11:57

Czyli z tym lustrem w lazience, to jednak codziennosc...tak generalnie to sobie nie wchodzimy w droge, a jakby co, to mu dosc bezposrednio zwracam na to uwage i tyle. A jesli chodzi o dwie lazienki, to jesli kiedys wreszcie bede je miala (kiedy???) to na pewno my bedziemy mieli jedna wspolna, a druga dla gosci. Dla mnie lazienka i wszystko, co w niej pieczolowicie naukladalam, jest bardzo prywatna. W tym momencie zreszta uwazam na to, aby zbyt wielu ludzi nie zapraszac do domu. Tylko dobrych znajomych i rodzine. W niemczech nie ma prywatnych odwiedzin, ludzie umawiaja sie w kawiarni, kazdy placi za siebie i nie ma cyrkow z pieczeniem ciasta. Gdybym byla w Polsce, to byloby inaczej. Tutaj wiem, ze by mi mieszkanko ze wszystkimi detalami pozniej skomentowali za plecami, ciasto zjedli i samej nigdy do domu nie wposcili. To robie tak samo. To nie jest ani dobrze, ani zle, po prostu inna mentalnosc. A swoich znajomych z Polski tez tu mam, wiec jest tez tak troche po staremu.

Gdyby tylko nie to, ze wszystkim czasu brakuje...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 29 cze 2009, 12:47

To ja mam ta niemiecka mentalnosc chyba w sobie ;) ja tez nie lubie zapraszac do domu, wole gdzies wyjsc, zobaczyc cos nowego, a nie siedziec w domu. Szczegolnie, ze ja mam jeden pokoj, mozna to nazwac moje krolestwo, zrobione w rozowym stylu i nie zawsze ludzie dobrze reaguja na ten moj pokoik :-) .
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 29 cze 2009, 12:50

No wlasnie, to samo mialam na mysli z lazienka, nie lubie, kiedy ktos oglada moje kosmetyki i czym sobie nogi gole...
A z rozowym to mozna sie spodziewac, ze kazdy jakis komentarz do tego moze miec, a w koncu pokoj jest tylko dla Ciebie.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 29 cze 2009, 13:36

juz do reakcji jakis gazownikow itp to sie przyzwyczailam, najgorzej jak ksiadz przychodzi, to mi tak glupio ;) dookola zdjecia pijackie z imprez, jakies pierdolki a ja z woda swiecona :-) no ale daje mu moj mega wygodny fotel i juz lapie klimat :-D . Ostatnio bylam w robionym mieszkanku, taka "lasencja" ma mieszkac i hehe ma lazienke wieksza od sypialni :-D (a sypialnia jest calkiem calkiem duza) . No wlasnie ja sama jak wchodze do czyjejs lazienki to sobie ogladam co ma za kosmetyki, wiec lepiej miec 2 8-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
maluda6
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: maluda6 » 29 cze 2009, 13:40

GosiaczEq pisze: no ale daje mu moj mega wygodny fotel i juz lapie klimat :-D
hahahha, dobre
prawie spadlam z krzesla ze smiechu jak to przeczytalam 8-)
70B + 375cc,
mentorki okrÂągle, wysoki profil, dr Skupin :)
19.V.2009r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”