Moj maz przywiozl mi dzisiaj z Chin 50 DVD 8) (kopie oczywiscie ale za to same nowosci!
Moderator: Zespół I
podpisuje sie pod ta wypowiedzia :D te trzy filmiki tez gorąco polecam, 'Oszukac przeznaczenie' ogladalm kilka razy 1 i 2 czesc , obydwie równie dobre :Pgracja pisze: Oszukać przeznaczenie" Final destination" Jeśli jeszcze go nie widziałyście to gooooorąco polecam. Dwie części- obydwie świetne ( niesamowicie wymyślne sceny śmierci ludzi - powiedzmy ze to thiller.
Saw "Piła" niesamowity thiller - oglądać tylko wieczoremDwóch gości budzi się w jednym pomieszczeniu, nie znają się, obydwoje przywiązani łańcuchem a koło nich leży piła. Muszą dojść do tego co ich łączy i jak się stąd wydostać. Polecam.
Zły skręt "The wrong turn" - jejku do dzisiaj boję sie wchodzić do lasu!!!!!Horror trzymający przez okrągłe 90 minut w napięciu. Zakończenie- makabra!!!!!!!!!!!
skonczy sie na tym ze misiek i alex sie wyspia a ja bede gaciami do rana trzesla...ale jak na poczatek to spoko :) film mi sie podoba..i ta gesia skorka....tylko nie wiem czy ze strachu czy od widoku doktorka...mary pisze:angelika pisze:wlasnie zaczynam 1 czesc :) doktorek jest przystojny bbuja
na marginesie gdzie ja mam spac ???
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... spioch.jpg[/quotdobr
dobre pytanie ? :lol: :lol: ale fajnie macie tak w 3 przytulniej sie oglada jeszcze jak zimno na dworze a horrorek sie właczy , ciepla poducha, kocyk i cos dobrego do podjadania :D :lol: