Mówimy NIE STEREOTYPOM ;-)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nadinn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nadinn » 07 sie 2006, 08:03

Oj chyba muszę sobie też tą książkę przeczytać.
Mam nadzieję, że w samych kobietach będzie częściej budzić się poczucie własnej wartości, bo jeśli same się nie uszanujemy to faceci sami z siebie na peno tego nie zrobią.

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 07 sie 2006, 10:01

Podziwiam Was dziewczyny, że jeździcie na motocyklach. Zastanawiam sie tylko kiedy znajdujecie na to czas? Ja osobiście nie jestem fanką tego typu pojazdów w sensie używania ich przeze mnie (wolę popatrzeć tylko). Może z racji lęku przed wypadkiem? A może dlatego, że wożenie dzieci do szkoły byłoby uciążliwe. Wolę ekskluzywne, elaganckie, samochody dodające prestiżu. Motor raczej jest szpanerski.
A ja jestem jak dostojnik rzymski :lol: :wink: . Lubię kiedy ktoś otwiera mi drzwi. A tak na poważnie to przy Was zauważyłam, że jestem Matką Polką, której nic nie wolno i NiC nie wypada. Chyba sobie kupię trumnę i sie położe w oczekiwaniu na koniec....
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 07 sie 2006, 21:03

Clouver, rzeczywiście z takim nastawieniem nie pozostało tobie nic innego jak wykupić miejsce na Powązkach :wink:
Znasz takie powiedzenie: Twoje życie w Twoich rękach, to tylko od nas zależy jak je przeżyjemy. Nikt Tobie nie karze wsiadać na ścigacza lub bolidu i startować w Grand Prix jak Robert Kubica :D . Nie powinnaś sama się wkręcać, jak masz na coś ochotę to rób to, nieważne co ludzie powiedzą. Ważne co Ty czujesz a inni niech idą się wa... :D
P.S. Mam znajomego który jest tak zapatrzony na zdanie obcych ludzi, że będąc w sklepie kupuje tylko te produkty, które wybierają inni :lol:

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 07 sie 2006, 22:33

A tak na poważnie to przy Was zauważyłam, że jestem Matką Polką, której nic nie wolno i NiC nie wypada. Chyba sobie kupię trumnę i sie położe w oczekiwaniu na koniec....
Nic nie wolno i nic nie wypada :?: :?: :?: :roll: :roll: :oops: :oops:

Clouver a kto Ci zabrania???? Czy sama po namyśle stwierdzasz:"nie zrobię tego bo to nie wypada"?
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 07 sie 2006, 22:47

Clouver pisze:. Chyba sobie kupię trumnę i sie położe w oczekiwaniu na koniec....
Clouver nie rób tego!!! jak już dorosłaś do tego, że coś jest nie tak w twoim życiu to połowa sukcesu. musisz żyć tak jak ty chcesz i tak żeby twoje marzenia i cele się liczyły, anie wszystkich dookoła. btw motorów też się boję i podziwiam odwagę pięknych motocyklistek :wink:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 08 sie 2006, 12:36

Lubie motocykle nie dlatego,ze faceci na nich jezdza ale dlatego,ze sa fajne i mnie rajcuja.Chce miec mozliwosc wyboru.Robic to na co mam ochote.Jesli zechce szydelkowac i rodzic co rok dziecko-niech to bedzie moj wybor.Jesli bede chciala sie wyskrobac to tez ma byc moj wybor,moje prawo do decydowania o sobie.Chce zarabiac tyle samo co mezczyzna na tym samym stanowisku.Jesli bede miala ochote chce zostac strazakiem,gornikiem albo kura domowa.Ale to Ja chce podejmowac decyzje.Zeby bylo jasne nie czuje sie w feministka.Uwazam,ze faceci sa fajni i bez nich zycie byloby paskudne.Nie chce byc "lepsza" od mezczyzny chce byc poprostu taka sama.Oczywiscie w kontekscie spolecznym :wink:

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 09 sie 2006, 11:43

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że faceci biorą za feministki dziewczyny które upominają się o swoje. Czasami krzyczę głośno, głośniej niż oni walcząc o swoje ale nie jest to im wygodne :wink:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 09 sie 2006, 18:27

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 09 sie 2006, 23:02

Wowwww, piekny aż łezka w oku się kręci :)
W czyjej stajni stoi? :wink:

Awatar użytkownika
Przemek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Przemek » 09 sie 2006, 23:13

szybka jazda? NIE!

tak zginal przedwczoraj moj kolega zobaczcie jego samochod :(

http://www.malbork.policja.gov.pl/raport.php
dr Irena Grobelny..?
dr Skupin --> totalna klapa..