TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: ullrike » 20 lip 2011, 10:20

Sabrina no mierze sie ale glownie w pasie bo to mnie najbardziej inetersuje.
Z rana kiedy talia jest najciensza i brzuch zapaldly po snie to jest 77-78 cm.
jesli zjade do 72 to bedzie sukces ina wiecej nie licze .
Bo nawet za najszczuplejszych lat w ogolniaku kiedy wazylam 47 kilo przy swoim 166 to mialam w talii 65 cm.
Ogolnie wygladam na szczupla .
Ja tam wszytsko lubie jesc ,byle nie gotowac .A jesli juz to cos szybkiego co nie wymaga duzego pitraszenia i pieczenia,
Czyli np tak jak wczoraj cukinia w talarki na patelni do tego pomidor troche sera camemmbert ziola przyprawy i danie gotowe.
Nie zaluje sobie jedzenia ale chudne wylacznie dzieki temu ze nie juz wieczorem nic po cwiczeniach nie jem.
Bo mi sie nie chce,,a patrzac np na nekatynke odmawiam jej sobie bo wiem ze jak ta nektarynke zjem moglabym zaczac wieczorne obzeranie,.

Sluchajcie ile czasu mi potrzeba cwiczyc zeby skora przy ramionach przestala latac .Zeby te motyle w gore od lokcia zrobily sie zbite i jedrne?
pol roku? czy krocej? a moze nigdy nie osiagne juz twardych ramion?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 lip 2011, 10:38

quote="ullrike"

Sluchajcie ile czasu mi potrzeba cwiczyc zeby skora przy ramionach przestala latac .Zeby te motyle w gore od lokcia zrobily sie zbite i jedrne?
pol roku? czy krocej? a moze nigdy nie osiagne juz twardych ramion?
Nie wiem ile ale wydaje mi sie ze trzeba by zwiekszyc w tym miejscu przyrost miesnia,to moze on ta skórę uniesie?
Ja ręce mam ok bo sa bardzo chude i zawsze takie mialam,mi falują uda i tyłek,a teraz to juz ekstremalnie gdy zaczęłam ćwiczyć,ale wiem ze to stan przejsciowy.
Ullrike,ty pewnie masz budowę jabłka,albo kolumny,wiec zawsze bedziesz tyła najpierw w brzuchu i choć bys doszła do wagi 30 kg to i tak w talii bedziesz szersza,a reszta ciala chudziutka.
Ja jestem gruszką i jak tyje to tylko w biodrach,a brzuch mam zawsze płaski.
Typ figury,ale o niektórych nawet nie słyszałam
http://www.zniewalajaca.pl/index.php?op ... &Itemid=75" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 lip 2011, 11:34

a ja mialam wczoraj, jedzonko tak ze dzisiaj musialam juz wziac espumisan i no=spa bo myslalam ze z bolu brzucha wykituje ale juz jest lepiej a to wszystko przez to ze mialam wczoraj mega zakrecony dzien i rano zjadlam tak z 30 dkg arbuza a wieczorem dopiero ok 19 ugotowalam fasolke maslowa i byla pyszna zjadlam tak z 40 dkg z bulka i tluszcem a potem co weszlam do kuchni to tak sobie po straczku dojadalam i chyba wiecej jak 60 dkg zjadlam noi rano bol brzucha, fasolka jest pyszna tylko ze nie noc

luknelam na linka podanego przez sabrinke i...wychodzi mi ze jestem dzwonek a nie gruszka moze byc i dzwonek

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 20 lip 2011, 13:16

Ulrike,cwiczyc musisz do skutku (giggle (giggle .Ja dlatego wzielam sie za ciezarki bo mam ten sam problem (muscle No z pare miesiecy chyba trzeba machac,poki co to nabawilam sie bolesnego karku i masazysta znecal sie nade mna by rozluznic miesnie.Ale cwicze nadal,podziwiam Was za to miezenie i wazenie bo ja unikam tego jak diabel swieconej wody.Poogladalam typy sylwetek i chyba jestem skrzyzowaniem wiolonczeli z klepsydra (rofl (rofl

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 20 lip 2011, 13:57

A ja jestem typowa kolumna ,Stanelam przed lustrem to ramiona mam idealnie tej samej szerokosci co biodra.

Bede cwiczyc ,na rece mam duzo cwiczen codziennie ,bo i z ciezarkami i ze sztanga i tubbingi .
A z cwiczeniami trzeba uwazac ,nie mozna tak sobie machac po to jest lustro zeby korygowac swoja postawe i najwazniejsze sluchac i nasladowac instruktora.
Pepek wciagac podczas cwiczen ,brzuch ma sie przyklejac do plecow i oddychac .
Bo podczas oddechu spala sie tluszcz.Chronic kregoslup,
Z tego co slysze to pelno kolezanek bo zajeciach na silowni leczy swoje kregoslupy.
Kolezanka porwala sie z zapalem robic po 200 brzuszkow na takiej bujawce .
Bujala sie przed telewizorem bez opamietania .Teraz chodzi po lekarzach z rwa kulszowa.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 lip 2011, 15:21

bo wszystko trzeba robic z glowa jak sie robi łyche cwiczac brzuch to bedzie bolalo
ja mam od zawsze problemy z kregoslupem ot po prostu jest krzywy wiadomo ze z wiekiem bardziej boli ale...jak chodzilam na silke bolalo mniej wazne jest wlasnie zeby wzmacniac miesnie grzbietu i brzucha zeby kregoslup trzymac w pionie ale do tych cwiczen prawidlowo wykonywanych potrzebna jest technika i dobre oko instruktora
a co do preparatow na menopauze to tak sobie teraz buszowalam poi necie, nie wkleje cytatow bo nie wiem czy nie objete prawem autorskim ale moje wnioski sa takie
menoplant ktory biore zawiera 35 mg fitohormonow
a sojfem 25 mg i wyczytalam na kilku stronach ze sojfem i sojfem forte mozna brac maksymalnie 2 i 3 lata (rozne strony) natomiast w menoplancie soja 40+ mozna jeszcze kupic krem do twarzy i dekoltu na dzien i noc pisza ze splyca zmarchy i odzywia i nawilza itd same ochy i achy ale tego kremu jeszcze nie probowalam a moze warto zaryzykowac nie kosztuje krocie bo cos ponad 30 zl, moze w komplecie zadziala lepiej...?

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 20 lip 2011, 17:10

ula, musisz zbudowac miesnia, tak jak sabrina mowi.
krotkie serie i ciezar, przy ktorym ostatnie powtorzenia przyjda Ci z trudem.
miedzy cwiczeniami musi byc kilka dni przerwy, zeby miesnie mialy czas urosnac.
nie moge umiejscowic mojej figury, jakis dziwolag jestem.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 lip 2011, 18:36

Ullrike zapytaj trenerki ona ci powie.Ja cwicze triceps,ale nie umie ci tego opisać.Biore 0.5 kg ciezarek i tym ćwicze.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 20 lip 2011, 19:52

no, to wlasnie o triceps chodzi, tylko ze ciezarkiem 0,5 kg ciezko bedzie go zbudowac.

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 20 lip 2011, 20:08

Tez walcze z moimi "motylami" - biceps i triceps katuje ciezarami tak bardzo ze pod koniec serii mam juz ochote steknac i jeknac jak Szarapowa ;-)
Ciekawe jak Madonna te swoje bary i ramiona wypracowala? Joga i makrobiotyka?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”