Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Gość

Post autor: Gość » 27 maja 2005, 17:45

Moim wymarzonym zawodem byłaby praca w charakterze stylisty (od fryzury po torebki itp;) dla gwiazdek takich , jak Britney lub Jessica Simpson, wiem,że to pewnie byłaby w pewnym sensie ciężka praca-dobrze płatna- pewnie te zachcianki gwiazdek byłyby trudne do znoszenia. Ale i tak chciałabym zachłysnąć się trochę takim światowym życiem jak mają gwiazdki, poza tym bardzo lubię dorzadzać komuś w sprawach ubraniowych i nie tylko, no i mozliwość poszperania w najfajnieszych sklepach, różnego rodzaju wyjazdy i pewnie znajomości...

Ktoś tutaj wspomniał o chirurgii plastycznej, więc muszę się przyznać bez bicia,że też bardzo chciałabym być chirurgiem plastycznym (może w kolejnym zyciu) tyle,że nie w Polsce... :o :wink:

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 27 maja 2005, 19:52

ja zawsze chciałam być architektem wnętrz....i będę. ide na studia w tym roku. właśnie kończę szkołę plastyczną - projektowanie wnetrz. nie mogłabym studiować czegos czego nie lubię, nie mogłabym sie zmusić. tak więc spełniam swoje marzenie z dzieciństwa :)

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 27 maja 2005, 20:12

widzisz, tez o tym myslalam, ale nie mam zdolnosci plastycznych, moje rysunki to istna, smieszna kreatywnosc. Ladnego drzewa nie potrafie namalowac, nie mowiac o wnetrzu domu..

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 maja 2005, 21:01

a ja chce w życiu LEŻEĆ I PACHNIEĆ...... życie samo w sobie jest męczące....:lol: :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 27 maja 2005, 21:05

8) Gaga...

Ty byś nie wytrzymała, z tym temperamentem

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 maja 2005, 21:14

Ska dam sobie rade o ile to będzie gdzies na wyspach wśród szumu liści palm i lazurowej wody...... dorzuć do tego jeszcze jacht i dam rade leżeć i pachnieć :!: :!:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 27 maja 2005, 21:25

Gaga, To dlaczego się męczysz?
Ty należysz do osób, które biorą co chcą od życia.
I masz bardzo dużo odwagi.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 maja 2005, 21:30

oj męcze się bo chce leżeć z tytułem naukowym :lol: :lol: :lol:
ale już odliczam dni do wyjazdu na kolejne wakacje tym razem na Malte :twisted:

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 29 maja 2005, 13:02

tak się składa, że ja nie za bardzo umiem malować, ani rysować. nie mam talentu, ale to lubię. poprostu uwielbiam projektować wnętrza i musze jakoś się przemęczyć z zajęciami typowo artystycznymi, bo żeby ukończyć szkołę muszę mieć to zaliczone. poza tym malarstwo przydaje się w zawodzie architekta, ale talent nie jest wymagany.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 06 cze 2005, 20:21

Też zawsze chciałam projektowac wnetrza, uwielbiam robic przemeblowania, zmieniać tapety albo robic ajkies oryginalne akcesoria do pokoju lub cos pomalować, poprzyczepiac, poobszywac itp. Jednak to chyba zostanie jedynie moim hobby bo w rekach talentu to nie mam jezeli chodzi o ołówek...

A teraz jużw iem co chce robic...wybieram sie (o ile sie dostane) na fizykiterapię ze specjalnościa prawdopodbnie - technik masażysta, ale jeszcze nie wiem... :wink:
Omnis amans amens

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”