Biorę się za odchudzanie! Na początek kupiłam dziś takie mini opakowanie nutelli. Piszecie, że takie dobre
Moderator: Zespół I
Babina ja od 20 lat używam tez tylko oliwkowego zielonego z ziaja i latem nivea i to nie dla tego ze na drogi mi zal,ale żaden nigdy mi nie spasował,bo wszystkie mi skórę ściągają,albo sie zbrylają,albo zostawiaja jakąś dziwna powłoke na skórze. Jedynie te dwa sa rewelacyjne i super po nich sie czuje,apo 50 tce zadne najdroższe kremy nic nie dadzą.babina7 pisze:To tak jak ja. Zrobiłam laser,twarz sie rozjasniła jest ładniejsza.Na szyje zrobiłam laser,troche plam zeszło,jest lepsza,ale co z tego jak nienawidze siebie jak jestem biała,blada bleee. strasznie walcze teraz ze sobą zeby nie iść do solaroim,ale chyba sie poddam,bo nie moge na siebie patrzec.Samoopalacz schodzi przy myciu wiec lipa i śmierdzi jak nieszczęście.Jak się opalę ,to bardziej się sobie podobam, u mnie to działa na psychikę jak lifting.Na wiosnę jak już opalenizny ni śladu, to nawet nie wchodzę do przymierzalni, bo tak nie mogę patrzeć na białe ciało.
Chyba wysmaruje sie blokersem na twarzy i szyi,a reszte opale ew solarium,bo nogi mam jak trup. W ogóle zauważyłam,że z wiekiem moja skóra ma inny OBLESNY kolor!Jakiś taki trupio żółty i nawet opalenizna jest inna niz 10 lat temu!Nefreteri stosować kremy trzeba !{widzę różnice na kanapie skórzanej}.
Normalnie padłam ze smiechu![]()
Czy tłusty, czy nawilżający to też zależy od preferencji ale czy on kosztuje 5 czy 300 zł tojest mniej istotne jak popatrzysz na skład......Choćbyś nie wiem co robiła po 50 trza ciąć..
Może to jakiś narkotyczny krem??Ja też tylko ten mogęSabrina pisze:Babina ja od 20 lat używam tez tylko oliwkowego zielonego z ziaja