Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: derek123 » 20 cze 2009, 23:10

Boże, a ja planowałam na początku października wypełnienie dolin, fałd nosowych i ew. coś pod powiekami, w zależności od tego, co lekarz powie po tych dolinach. A teraz to jestem trochę wystraszona. Przecież ona ma taką kasę i dostęp do najlepszych lekarzy, jak to się mogło stac?
Nigdy wcześniej jej nie widziałam, ja w ogóle TV b. mało oglądam, ale to straszne co teraz widać.

Moim powiekom też by się przydała operacja, oj tak. Ale ja noszę kontakty -10, to umieram ze strachu, że gdyby nie daj Boże jakaś komplikacja to...Chyba nie zaryzykuję. Przed liftem nie miałam najmniejszych obaw, ale powiek panicznie boję się robić. Zresztą przez te wysokie minusy, to ja tylko sporadycznie maluję oczy, unikam wszelkich podrażnień jak ognia. To po co mi piękne powieki, skoro i tak nie będę ich malować, nie?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 20 cze 2009, 23:19

[quote="muflon Kwiatuszku Ty od kiedy możesz być wolna żeby w jakim SPA być? Przecie nie będę sama w Sopocie 3 dni siedzieć :-

Muflon ales sie rozbrykala , cha, cha, jestes super i te tańce na parkiecie w twoim towarzystwie były super.

Ja 24.07 jade na trzy tygodnie do sanatorium do Kudowy Zdroju. ja wroce to przeciez zaraz nie moge znowu jechac bo mnie stary z domuwyrzuci. nie uwierzy powie,że jakiego faceta poznałam i jade do niego. Zreszta latem nad morzem drozyzna. My chyba jak sie skrzykniemy to taczej we wrzesniu. teraz jak spotkam sie z beatka i Ula to raczej na krotko, jakis obiadek albo kawka i ja spadam do domu.

No ale przeciez ja nie jestem pepkiem swiata jak chcecie to sobie gdzies bryknijcie bezemnie np. Sabrina jest zmotoryzowana a moze i anima tez do was dołaczy, tez zmotoryzowa a ula napewno jak w Gdańsku.

Ja to bym nawet i dziś jechała tez tak sie rozbrykałam. Połaziłybysmy sobie po plazy, tu kawka tu cos tam zjadły, winka sie napiły, jakby była ochota potańczyłybysmy i byłoby fajniutko. Może jakiś aua park jeszcze albo cos bysmy wymysliły. No albo Ciechocinek wybierajcie zreszta Wy teraz. :hello [smilie=love together.gif]

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 20 cze 2009, 23:22

Derek Ty najlepiej idz do Kasprzyka to on Ci doradzi, czy robic wypełnienia, czy mezoterapie, jak ratować twarz. I tez powie Ci co z oczami, ale faktycznie w temacie plastyki powiek masz problem , nie mam pojecia czy to by zaszkosziło twoim oczom, czy nie.

Derek Ty nie patz na te babe Do..... bo ona milion razy sobie wstrzykiwała a ty jeszcze nigdy. wiec ona przedobrzyła a Ty to nawet juz bys nie zdazyła do smierci tego zrobic co ona, a może ktos ja oszpecił celowo fotoszopem. Mnie tam wcale nie przerażaja takie fotki.

Jak wczoraj stanełam przy swoich rówiesnicach, ktore nic na temat upiekszania nie wiedza to gęby im sie rozdziawiły za wrazenia bo dawno mnie nie widziały. Zdjecia wyraznie pokazuja czy warto robic cos z soba czy nie. Tylko nie można przesadzać to jasna sprawa.

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 20 cze 2009, 23:36

OK, Kwiatek.Jesteś jak miód, jak zwykle.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 21 cze 2009, 00:44

Derek a co ma operacja powiek do soczewek kontaktowych .Ja tez nosze -5 kontakty,przeciez oczu lekarz ci nie wydlubie.. tylko zwiedla skore wytnie.
Wada wzroku nie ma nic do powiek.
U mnie bez plastyki powiek lifting nie dalby zadnego efektu,dopiero oczy nadaja twarzy mlodosci.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 21 cze 2009, 01:45

[quote="ullrike"]Derek a co ma operacja powiek do soczewek kontaktowych

A no chyba chodzi o to, ze jakby np. wyciął za dużo, to przy takiej wadzie wadzie wzroku, powikłania byłyby dużo bardziej ryzykowne.
Ale...Ullrike ma oczywiscie rację - po operacji powiek oczy wydają się młodsze, co nawet ja - niezadowolona ze swoich widocznych blizn- oceniam pozytywnie.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 21 cze 2009, 10:19

anima60 pisze:Derek a co ma operacja powiek do soczewek kontaktowych

A no chyba chodzi o to, ze jakby np. wyciął za dużo, to przy takiej wadzie wadzie wzroku, powikłania byłyby dużo bardziej ryzykowne.
To moze Derek idz z powiekami do Brzuchanskiego :-) Facet jest tak zachowawczy ze predzej za malo wytnie niz za duzo :badgrin: a efekt i tak bedzie.I duzo nie zaplacisz.
dziewczyny, jak Wy w trzydziestkach podczytujecie, to i ja tu zajrze. Rysia dzis juz nic nie napisala, wiec w 30-tkach cisza jakos...
[/quote]
maja to jest jedno forum pisac i czytac kazdemu wolno w kazdym watku.Nie ma szlabanu ze dozwolone tylko od lat czterdziestu czy dwudziestu.Wszedzie czujemy jak u siebie hehe

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 cze 2009, 10:27

ullrike pisze:Derek ,przeciez oczu lekarz ci nie wydlubie.. tylko zwiedla skore wytnie.
Ja pierdziele normalnie kawą oplułam monitor ze smiechu haha leze :badgrin: :badgrin:
Derek,nie masz sie czego obawiać.Ja kazda ingerencję w moja twarz przechodze koszmarnie,wiec i OP powiek tez koszmarnie przeszłam.Nie miałam białek w oczach,tylko jedna krwawą mase,no i oczywiście potworne opuchnęcia,wory nad i po oczmie wypełnione krwia,ktora powoli sie wchłaniala.Z oczmi nic mi sie nie stał,wzrok mam taki jaki mialam.Potem endo czoła i lifting.Też masakra i tez widze tak jak widziałam.Jezeli masz co wyciac i finansowo wyrabiasz,to zrób powieki,ale jezeli masz brzydkie czoło,opadniete brwi to lepiej zrobic endo czoła bo załatwiasz i czoło,i brwi i powieki,a placisz tylko za czoło.Ja załuje ze nie bylam taka madra bo zrobiła bym tylko worki za 3 ty a tak to wywaliłam 6 tys a góry nie mialam złej.Lakarz mi zaproponował,ze i tak za pare lat bedzie bardziej wisiala,to jak robi dół to machnie mi tez góre z mniejsza cene.Po workach nie było sladu a na górze nie widzialm zadnej różnicy bo nie widzialam nic złego przed.
Napisalayscie w miedzy czasie wiec dopisuje. Derek problem z wycieciem nadmiaru skóry raczej wystepuje na dole.Grawitacja ciagnie skóre do dołu i gdy wytnie lekarz za dużo na dole to powieka dolna sie wywija.Gdy wytnie za dużo na górze to i tak ci sie domknie bo skora jest ciagnieta w dół.Moim zdaniem nie masz co sie obawiac,ale zawsze mozesz lelarza podpytac.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 21 cze 2009, 10:39

Przemyślę to drogie Koleżanki, na razie i tak nie mogę nic robić po lifcie. Ale ryzyko z tymi oczami jest tak duże, że boję się (to nie tylko duże minusy).
Z drugiej strony patrząc, to czy ja w moim wieku - skończyłam już 58 lat - muszę wyglądac tak młodzieńczo? Wy, to co innego. Lift i tak mi parę latek odjął. Może wypełniacze też trochę dadzą po wrześniu. Zobaczymy.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 cze 2009, 10:41

ullrike pisze:Derek a co ma operacja powiek do soczewek kontaktowych .Ja tez nosze -5 kontakty,przeciez oczu lekarz ci nie wydlubie.. tylko zwiedla skore wytnie.
Wada wzroku nie ma nic do powiek.
U mnie bez plastyki powiek lifting nie dalby zadnego efektu,dopiero oczy nadaja twarzy mlodosci.
A ja się popłakałam ze śmiechu :badgrin: :badgrin: :badgrin: Wydłubuje na czas operacji i odkłada na stolik...........
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”