Hej. Patrzyłam na ta diete ziemniaczną na tej stronie ale jaks dziwna,bo i placki ziemniacznae,zapiekanki....dla mnie totalna bzdura. Jedz na obiad tylko ziemniaki z surówką i jak dasz rade to jeszcze na jakiś inny posilek, to bedzie super. Ale jedz sporo,nie głodz sie.
My z córka jemy tylko na obiad ziemniaki. Ja sie nie waze bo dostalam okres i w zwiazku z tym musialm zejsc przez dwa dni knopersa i wiecej na kolacje
Ja kocham ziemniaki i dla mnie takie jedzonko jest wspaniale.Bylam na Dukanie przez tydzień i to była gehenna,samo miesiwo,wędliny bleee.
Mnie odrzuca od każdej diety jak musze cos za duzo kombinować,kupowac jakies dziwaczne skladniki,dziwacznie to łączyc,przyrządzać ....jestem za leniwa

Córka na razie stanęła wazy od 3 dni tyle samo ale i tak w schudła 5 kg tylko ona ma 17 lat to w tym wieku chudnie sie blyskawicznie. Chodzi dumna jak paw bo juz znajomi zauważyli I JEJ CHLOPAK,ze jest jej mniej haha
My jemy dzis rybe,panierowaną,smażoną s surówkami,a jutro znów ziemniaki.
Najzdrowsze są ziemniaki w łupinach i moze namówie córkę do takiego jedzonka.Marena,przestałam solic ziemniaki i nawet sa zjadliwe:)
Jak tam Twoje kopcenie.Bardzo sie męczysz?