TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: Sabrina » 14 sty 2014, 17:42

Wow !!!! 4 kilo w miesiac! (yes) Gratuluje
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 14 sty 2014, 18:32

Dzieki Sabrinka . Najpierw myslalam ze to bardzo malo bo im wiecej ma sie do zgubienia tym szybciej spadaja kilogramy na poczatku . Ale teraz juz wiem ze nie jest zle i musze byc cierpliwa bo dluga droga przede mna i bardzo duzo do schudniecia . Jeszcze nie doszlam do 4 kg ale jestem blisko i gubie regularnie odrobine kazdego dnia i pewnie za kilka dni, rowno miesiac od rozpoczecia diety bedzie te -4 kg. (rofl
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 20 sty 2014, 20:02

A słyszałyście o tym suplemecie opisanym w ostatnim wpisie tutaj:
http://balakier-style.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Product placement? Reklama za kaskę na blogu? Czy może faktycznie te kapsułki działają....

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 20 sty 2014, 20:33

iff pisze:A słyszałyście o tym suplemecie opisanym w ostatnim wpisie tutaj:
http://balakier-style.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Product placement? Reklama za kaskę na blogu? Czy może faktycznie te kapsułki działają....
czytałam, jakos nie bardzo wierze w cudowne tabletki (giggle ale jesli mamy pewnosc, ze nie zaszkodzą mozna spróbować.
ciekawa jestem, czy blogerka sama wpadła na pomysł aby sie odchudzic... a poza tym musiala zaczac ok. 20 grudnia czyli w swieta, dobrze policzyłam? tabletki na 28 dni skonczyła 18 stycznia, jesli to prawda to twarda z niej sztuka (giggle
weszłam na bloga i doczytałam, ze w sylwestra była na pysznej czekoladzie, czyli cos tu nie gra (giggle

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 20 sty 2014, 20:48

ona wszystko reklamuje. jej blog, to same reklamy "kliknij tutaj" Swoją drogą strasznie wygląda jak na 51 lat. Jest 6 lat młodsza ode mnie!!! (headbang to jak ja wyglądam???????
zadowolona

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 20 sty 2014, 21:05

babina7 pisze:ona wszystko reklamuje. jej blog, to same reklamy "kliknij tutaj" Swoją drogą strasznie wygląda jak na 51 lat. Jest 6 lat młodsza ode mnie!!! (headbang to jak ja wyglądam???????
napiasała gdzies ze ma 51 lat? nie chce mi się czytac bloga (giggle z tym wyglądem babina to jest tak, że my sami siebie lepiej postrzegamy niz inni (giggle
ona jest szczuplutka wiec, na buzi widac latka...ale myślałam,ze ma więcej

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 21 sty 2014, 09:08

jak ona ma 51 lat to ja jestem chiński uczony, chyba 61 lat, i ta jej moda - kościółkowo-poprawna, dla mnie żaden hicior, takie inspiracje to w każdej gazecie , tej jej blog luknęłam tylko, czytac mi się nie chce, a te jej koleżanki to też niby 50 tki, akurat, ma minimum z 59 lat, widac na wszystkich fotkach

diety cud a to dobre (giggle (giggle (giggle cudowne tabletki, dziewczyny przecież teraz suplementy diety są na wszystko, na pocenie, na odchudzanie, na pierdzenie, na zaparcia i na rozwolnienie, na łupież itd, przecież przemysł farmaceutyczny musi na czymś zarabiać, a że leki coraz skuteczniejsze to wymyślają że to wszystko nam potrzebne, nasze matki, babki nie kupowały tego wsztystkiego i jakoś żyły nie opływały potem, nie były obsypane łupieżem i dolegliwości brzuchowe też nie specjalnie je napotykały, moja babcia brała jedynie rapaholin i tyle
te wszystkie tabletki, wody, itd na odchudzanie to ściema, no poza tymi z tasiemcem....i tymi z błonnikiem,
nie schudnie się od razu bo i nie od razu się przytuło, czasami mamy zatrzymaną wodę, ale to co innego, teraz przed weselem moja bratowa 6 dni była na wodzie z syropem klonowym, cytryną i pieprzem cayen, na samej wodzie, spadło jej 4 kg, tylko ja się pytam czy schudła, - nie, straciła wodę co najwyżej
oj dziewczyny a ja już po weselu i poprawinach, na wagę nie właże ale ciasno mi w ubraniach bardzo, także teraz musze kategorycznie się odchudzać, bo wiosna tuż tuż ani się człowiek obejrzy a trzeba będzie kurtki zdjąć i co.....

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 21 sty 2014, 11:37

Kobitka jest po 60.,,a poprzez blog chce się odmlodzic ,
A ze jest ewidentnie starsza swiadczy fakt ze myli się w swoich zeznaniach i raz pisze ze ma 55 lat innym razem 51.Na wszelkich goldenlinach ,linkedlnach rocznik starannie poukrywala
Prowadzi blog dla kobiet młodszych od siebie ,dlatego styl bloga trzyma zachowawczy przystojący starszym kobietom a nie 50 ,bron boze boi się efektu dzidzi piernik.
tak to jest gdy kobieta nie umie zaakceptować swojej daty urodzenia, przeciez nie ma się czego wstydzić zmienilaby nazwe bloga na moda dla 60+ i tez miałaby fanki,a przynajmniej jakos by to z sensem wygladalo.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 21 sty 2014, 13:18

Aj, cos mnie nawiodło hehe ,ze az się postarałam dociec tej pani Krystyny wieku ,bo w internecie przecież nic się ukryc nie może.
przez nasza klase znalazłam oczywiście i to po koleżankach bardziej otwartych ze do podstawówki chodzila lata 1959-1967.
wiec urodzila się 18 maja 1952 r.
rowne 61 latek ma pani.I to się wtedy zgadza ze sukienki do kolanka prezentuje na blogu.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 21 sty 2014, 13:40

ullrike pisze:Aj, cos mnie nawiodło hehe ,ze az się postarałam dociec tej pani Krystyny wieku ,bo w internecie przecież nic się ukryc nie może.
przez nasza klase znalazłam oczywiście i to po koleżankach bardziej otwartych ze do podstawówki chodzila lata 1959-1967.
wiec urodzila się 18 maja 1952 r.
rowne 61 latek ma pani.I to się wtedy zgadza ze sukienki do kolanka prezentuje na blogu.
(rofl (rofl (rofl czyli pani Krystyna kłamczuszka...odjęła sobie rowno 10 lat.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”