Marena Wow

a wiesz ze odpalałam kompa i tak pomyslałam jak sie trzymasz? A tu prosze,ZUCH DZIEWCZYNA

Ja papierosy rzuciłam bezbolesnie jak juz przypuszczałam ,ze jestem z pierwszym dzieckiem w ciązy.Po urodzeniu znów zaczęłam palić.Potem rzuciłam gdy miałam podejrzenia że jestem z drugim w ciązy,potem znów zaczęłam no i definitywnie gdy popiłam kiedyś tak ostro,ze trzy dni byłam zatruta

,a przez tydzień nie mogłam na fajki patrzeć i juz nie zaczełam

i nigdy nie zacznę bo minęło 18 lat.
Co do słodyczy,to ja juz zanim do kasy dojdę to ma batona zjedzonego.Jak tylko wchodzę do sklepu lecę na słodycze,jem batona i łaze po sklepie. Czasem drugiego w pieprze w aucie zanim do domu dojade
Nie wiem co mi sie stało,ale przeszła mi ochota na słodycze i w ogóle sie nie męcze.Nie dostaje takiego ataku jak dawniej,że musiałam zjeść
Od 4 dni na obiad ja i córka jemy same ziemniaki z mizerią [mizeria z maślanką nie ze śmietaną] i ja mam 1.5 kg mniej

Czuje juz po spodniach. Wiele lat temu mąż na tej diecie ziemniaczanej schudł 10 kg w 3 tygodnie.
Córa tez sie zawzięła bo przytyla przez zimę i wazy 69 przy wzroscie 175,chce zrzucić z 5 kg,ale nie naciskam na nia bo ma 17 lat wiec boje sie zeby nie wpadła w jakiś nałóg odchudzania,ale trzyma sie dzielnie i tez zero słodyczy od 8 marca.
Znalazłam super solarium i po jednym razie jestem juz opalona i to na lekki brąz! Niesamowite,bo od paru lat jakos tak paskudnie na żółto sie opalam jak sóra zaczęła tracic melanine

i mam w nosie ze nie powinnam,bo zmarszczki,ale ciało od razu inaczej wyglada i na twarzy nie widać różnych plamek,a nienawidze podkładów stosować,bo mi normalnie jest duszno.
Lato idzie,słoneczko świeci,człowiek odżył. Nawet mąż mi pierwszy raz w życiu część okien umył. Powiedziałam,ze albo mi pomaga albo biore jak co rok babkę do mycia! Teraz z kasą krucho to szkoda komuś dawać wole rachunek jakiś zapłacić no i niestety sami wzięliśmy sie za okna.
Ale sie rozpisałammmmmmmm