Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
gosienka, takie małe stworki są przekochane .
Ja zawsze chciałam przygarnąć jakąś myszkę/szczurka , ale niestety odkąd mam kota myszka musi pozostać tylko i wyłącznie w sferze marzeń..
meyd to jest myszoskoczek,nastepnym razem zrobie mu zdjecie ogonka,bo ma tak długi jak szczur,tylko ze mieciutki i nie odraza,teraz nie zrobiłam zdjec w okazałosci bo ucinał sobie poobiednia drzemke i nie miałam zamiaru go obudzic
tak tak, myszoskoczek, ale to chyba podobnej wielkosci co myszki/chomiki/szczurki, prawda? wszystkie te maluchy są kochane .
Chociaż w zasadzie nie powinnam ich lubić bo zawsze mnie gryzły .
przy wyborz w sklepi od razu wybrałam tego i poprosiłam na rece,tak pisało w internecie by sprwdzic czy jest agresywny,jesli bedzie gryzł nie brac,ten nie gryzł wiec wziełam przekochny,i tu sie z Toba zgodze
bardzo mało 20 zł,zwirzaczek,55 klatka,15 kreciołek do biegania,3 sianko,5 pokarm na 2 miesiace,no i poidełko koło 7,tyle,to niewymierne w porównania z radoscia moich dzieci.