Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 02 lut 2009, 11:16

Widzicie dziewczyny..lepiej czasami skończyć dyskusje ,niż zagłębiać się dalej,bo potem jest już tylko gorzej....
Macie rację...koniec.... :evil: ...wszyscy przerwa na kawę...

Jaś...zaprasza..... :p
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 lut 2009, 11:25

janko2, w prawdzie już piłam,ale z Toba chętnie wypiję jeszcze jedną.
Więc za 15 min w kafejce wirtualnej :-) Podmaluje sie zdeczka co bym nie straszyła ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 02 lut 2009, 11:31

urlike i sabrina i mulon i kwiatuszek
fajnie ze cwiczycie lub probojecie
podam wam fajne cwiczenie na podniesienie posladkow
po miesiacu stosowania rezultaty widoczne golym okiem przez obcych
1. poloz sie na plecach nogi ugiete w kolanach rece wzdluz tulowia
podnies biodra do gory na maksa (stopy i kark na podlodze) taj zeby utworzyc linie prosta i wytrzymaj 3 sek i opusc biodra ale tak zeby nie dotknac podlogi (1-2cm nad nia) i powtorz to 25-30 razy
2. jak wyzej tylko majac biodra w gorze na sek zlacz kolana jakbys chciala klasnac i dopeiro ousc latwiej jak liczysz - 1 gora 2 -3klasniecie 4 opuszczenie - powtorz 25-30 razy
3. stajesz w klepu podpartym na łokciach jedna noge wyprostowujesz w kolanie i unosisz ja do gory takz zeby byla przedluzeniem plecow i z tej pozycji unosisz wyprostaowana noge ku sufitowi - 20 razy
potem zmiana nogi
i trudniejsza wersa - jak juz masz ta wyprostowana noge to ja zegnic w kolanie pod katem 90 stopni i ciagnij pionowo do sufitu krotkimi ruchami wazne zeby noga wraca do pozycji biodra nie wolno do podlogi
GORACO POLECAM JA JE ROBI 2 RAZY W TYGODNIU (jak mi sie chce)
bo chodze na silownie 2-3 razy w tygodniu
treningi mam podzielone
najpierw orbitek albo bieznia 10 min potem na 1 treningu klatka, biceps, brzuch, cwiczenia z hantelkami na urzadzeniach i sztanga rozpietki itp 3-4 serie po 12 powtorzen, brzuszkow robie 3 serie po 50 razy potem 25-30 minut bieznia albo rowerek albo orbitek
2 trening - barki, plecy tryceps, 3x12 nogi 3x25+brzuszki jw i potem areoby jw
a te cwiczenia na posladki robie albo do nog na treningu albo w domu
trening na silowni wychodzi mi tak od 1.40-2 godzin zalezy ktore cwieczenia
w tamtym roku przez miesiac robilam te cwiczenia co drugi dzien i bylo od razu widac efekty bo codzienni8e nie powinno sie cwiczyc tych samych grup miesniowych
zycze zaczecia tych cwiczen na fajny tyleczek

janko
wlasnie mnie wyczules tez mam ochote na druga kawe
chetnie sie z wami napije ... jakies takie cisnienie dzisiaj

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 02 lut 2009, 12:19

Jaka ta młodziez niegrzeczna. jaka mało odwazna. jaka chimeryczna.
Skoro Szpak to kładzie na karb klimekterium (co za subtelne ustosunkowanie sie do wieku, nic krytyki, no wcale, może dlatego, że foty brak, to grzeczności inaczej sie traktuje), to na co trzeba odzywki szpaczka złozyć, hę?
jak ze szpaczka szpak wyrośnie to zmadrzeje (może, bo wszystkich zmądrzenie z wiekiem dotyczy). W rodzinie tez wali w ten deseń: twoje zgrzedzenie mama, kłade na karb twojego klimakterium?

A tak poza wszystkim to dyskutujemy w swoim gronie dość ostro na temat wyższości cięć jednego lekarza nad innym i jakoś nie zdarzyły nam sie chamskie odzywki, obrazy i iine takie. Czego nie mozna o małolatach powiedziec, bo co rusz jakieś niezbyt mądre dyskusje adminy tonują.

Yoanis
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Yoanis » 02 lut 2009, 12:28

Waściwie nie prowadze dyskusji, jesli nie znam osoby...ale pozwole sobie na komentarz tego, co napisała Szpaczek.
Otóż, wydaję mi się, że podejmując decyzję o wstawieniu swoich zdjęć na forum, podejmuje się równiez ryzyko, ze nasze fotki będą oglądały tysiące osób, tak więc moga pojawic się na ich temat rozmowy...
Na forum sa osoby z różnymi problemami, gdyby nie było problemu, nie byłoby potrzeby korekcji chirurga. Fotki nie były komentowane osobiście, nie dotyczyły konkretnej właścicielki brzucha, tylko bardzo ogólnie i to w zupełnie innym miejscu.
Forum jest jawne, pisząc zdajemy sobie sprawę, że każdy może przeczytać to, co napiszemy. Więc nie może być mowy o podglądaniu, czy wpakowaniu się z buciorami w prywatny wątek... Ty chyba też podczytujesz ten wątek, i to bardzo dokładnie, bo skąd byś wiedziała, o czym się tu pisze? Czy to znaczy, że pakujesz sie w niego z buciorami? Nie! masz do tego prawo, bo jestes użytkownikiem forum.

I ostatnia sprawa... Złośliwe aluzje co do klimakterium - to dopiero świadczy o braku kultury i taktu! Znam kobiety, które klimakterium dotkneło w wieku 35 lat, więc nie wiadomo, kogo to spotka wcześniej??? Może Ciebie?
Może zażyj Persen, jest to środek uspokajający, dobry również na agresję słowną, a nie na klimakterium. Wiesz, Szpaczek, czasem lepiej coś przemilczeć...to naprawde wychodzi na zdrowie...

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 02 lut 2009, 12:47

Yoanis pisze:I ostatnia sprawa... Złośliwe aluzje co do klimakterium - to dopiero świadczy o braku kultury i taktu! Znam kobiety, które klimakterium dotkneło w wieku 35 lat, więc nie wiadomo, kogo to spotka wcześniej??? Może Ciebie?
Może zażyj Persen, jest to środek uspokajający, dobry również na agresję słowną, a nie na klimakterium. Wiesz, Szpaczek, czasem lepiej coś przemilczeć...to naprawde wychodzi na zdrowie...
Yoanis... :evil: ....coś juz napisałem,,,Będę teraz osobiście zapraszał na kawę i na pogawędkę..... :badgrin: ....Yoanis jesteś pierwsza......Zamykamy temat,nawet jeśli macie cos jeszcze do powiedzenia...Każdy wyrobił już sobie zdanie,jest jeszcze opcja ignoruj..Proszę sobie kliknąc i po sprawie..
Sabrina pisze:janko2, w prawdzie już piłam,ale z Toba chętnie wypiję jeszcze jedną.
Była pyszna i wbrew opinią nie podniosła ciśnienia...W każdynm bądź razie nie kawa.... :p

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 02 lut 2009, 12:52

Zauważyłyście, że to następny atak osoby młodszej od nas? Rzeczywiście ta młodzież strasznie teraz agresywna :( . Czytałam, że to od barwników spożywczych. Serio, już mają albo nawet są wycofane, bo powodują właśnie takie zachowania..Co to będzie za 10 -20 lat?

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 02 lut 2009, 13:00

babina7 pisze:Czytałam, że to od barwników spożywczych. Serio, już mają albo nawet są wycofane, bo powodują właśnie takie zachowania..Co to będzie za 10 -20 lat?
Na mnie jak widac te barwniki nie podziałały,więc te diagnozy to lipa.... :badgrin:
Lecę po nową paczkę kawy....

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 lut 2009, 13:01

Janko a ty co sie tu hehe niby nie odzywasz, teraz w moderatora bawisz??
Na kawe zapraszasz i nie boisz, ze ciebie te agresywne stare lwice jako ciacho do kawy zjedza? :-D

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 lut 2009, 13:04

No i zrobiłam IGNORUJ i po sprawie.
Janko dzięki za kawkę pychotkę 8-)
Dziewczyny przyjmijcie zaproszenie,bo warto.Kawka mniam,mniam ;)
Ha ha babina chyba masz racje,Coś musi być na rzeczy.Ja chyba instynktownie zabroniłam mojej córci pić te kolorowe paskudztwa. Wiadomo,może za parę lat zarejestruje sie tu na forum i będzie po tej chemii tak upierdliwa jak niektóre osoby :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”