pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: karolka69 » 01 lis 2010, 15:23

dzieki wszystkim (kiss

Ewa ogladajac rano Dzien Dobry TVN miałam wrażenie, że Warszawa opustoszała. Może nie będzie tak źle z tymi korkami???

A ja zawsze lubiałam chodzić całą rodzinką, zapalić znicze a potem spotkać się u babci na obiad. Wieczorem szlismy z kuzynami na spacer, żeby zobaczyć ogrom czerwonego światła. Miało to swój urok.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
magda1600
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: magda1600 » 01 lis 2010, 16:24

Gratulacje moja droga (flower) (flower)
Ważne- Regulamin Forum Beauty w Polsce:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=739" onclick="window.open(this.href);return false;
Galeria zamknieta: galeria@beautywpolsce.com
Samouczek: http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 01 lis 2010, 18:54

karolka69 pisze:dzieki wszystkim (kiss

Ewa ogladajac rano Dzien Dobry TVN miałam wrażenie, że Warszawa opustoszała. Może nie będzie tak źle z tymi korkami???

A ja zawsze lubiałam chodzić całą rodzinką, zapalić znicze a potem spotkać się u babci na obiad. Wieczorem szlismy z kuzynami na spacer, żeby zobaczyć ogrom czerwonego światła. Miało to swój urok.

to tak jak ja...wspaniale chwile (heart (triste
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 01 lis 2010, 20:18

halloweenow zaliczylam 4 w tym roku - 2 w piatek i po jednym w sobote i niedziele

ale pierwszy to pierwszy i nawet jak siedzialam zagramanica to jakos inny ten dzien od reszty roku, zadumany. niezaleznie od ilosci imprez halloweenowych.

wspolne obiadki po cmentarzu kiedys byly u mnie tradycja ale rodzina mi sie strasznie rozrosla i juz sie wszyscy nie mieszcza przy jednym stole - starsze ciotki juz byly a najbardziej to z nimi lubie siedziec. obydwie pamietaja jeszcze okupacje warszawy - byly wtedy dziewczynkami i zawsze po wizycie u babci jest wspominanie tych piwnic, gruzow, wojny i jak sobie ludzie wtedy dawali rade - to straszne bylo ale uwielbiam te opowiesci. jestem z nich bardzo dumna - tych moich cioc!

warszawa opustoszala bo naplywowi mieszkancy pojechali do swoich rodzinnych miejscowosci ale pod cmentarzami i tak korki i tlum dziki ...

bylam u dziadkow i pradziadkow dzis a po drodze do domu powstancom warszawskim swiatelko zapalilam - zawsze jakos powstanie warszawskie w glowie mam w tym dniu ...

a do mojej najukochanszej babci wpadne za pare dni - tak jak zawsze lubila (heart a potem moze wpadne i tak do najstarszej i nadal najbardziej eleganckiej ciotki swiata - niech mi jeszcze raz poopowiada (nod
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 02 lis 2010, 14:48

Dzieki dziewczyny za miłe słowka.... (kiss

karolka jeszcze raz wszystkiego naj...i czekamy na zdięcia....

Ja bardzo lubię to święto a w tym roku było wyjątkowo pięknie ... (sun
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 03 lis 2010, 18:07

dona7 pisze:k-asiaczek no mikołaj bedzie w tym roku super... (inlove ...
co do wagi to mam nadzieje że zlecę bez wiekszych problemów ale to już na drugim planie... (clin
Dona, kawal nie kawal ale na pewno fajnej baby! (clin A zgubisz to pewnie szybciej niz sie zorientujesz, kochana.

Karolka gratulacje! (party Jak juz sie ograrniesz to koniecznie podeslij jakies zdjecia - podobnie jak inne dziewczyny, nie moge sie doczekac! (yes)

Ja tradycyjnie pojawiam sie i znikam - cholery mozna dostac, ale ostatnio mam straszny zapierdziel w pracy. Mam nadzieje, ze to sie niedlugo skonczy bo pomimo tego, ze bardzo lubie swoja prace to lubie tez miecc chwile spokoju od czasu do czasu (tongueout
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 03 lis 2010, 22:15

No Szkarolina pojawiasz się i znikasz, ale wiesz ma to swój urok (happy no i mamy przez to pewien niedosyt Twojej osoby, a przynajmniej ja tak mam (kiss

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 04 lis 2010, 13:29

ola banderola pisze:No Szkarolina pojawiasz się i znikasz, ale wiesz ma to swój urok (happy no i mamy przez to pewien niedosyt Twojej osoby, a przynajmniej ja tak mam (kiss
ja tez mam niedosyt szkarolinki.... (clin

Dziewczynki 3 dzień z rzedu jem flaczki ... (giggle ...wiem że nie którym sie chce wymiotować na samą myśl o tej zupie ale ja ją pokochałam na nowo... (muscle ....
Kurde coś w KRK pogoda sie psuje ....
Musze sie pochwalić że mój mąż tak mi wypucował okna że szok ,ogólnie nie gonię go do prac domowych bo uważam że jak sama sobie posprzatam to mam lepiej... (giggle ...ale tymi oknami mnie miło zaskoczył... (yes) ...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
pimpek1984
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: pimpek1984 » 04 lis 2010, 13:56

dona7To masz szczescie bo mojego jak sie nie zagoni to sam nie wpadnie ze moznaby zrobic to albo tamto.
Allergan 410 MX325 i MF255 -Dr.Kasprzyk 4 luty 2010
Nos - Dr.Stepniewski 1 luty 2011http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 91#p687191
Bullhorn lip lift-Dr. Gromadziński 03.04.2015 http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 11#p887411

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 04 lis 2010, 14:21

Kochana mój tez by sie nie domyślił bo dla niego były ok...miałam na mysli to że sie wziął i wyczyścił je bardzo sumiennie futryny od zew.od wew., szyby , parapety na serio są mega czyste...
nie sadze żebym go za goniła do mycia okien gdyby nie mój brzuszek raczej brzuchol bo to juz 8miesiąc... (clin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”