babina a moze rece za krotkie i dlatego zle widzisz
mnie ostatnio to dopada szczegolnie jak zapomne wziac z pracy okulary do czytania bo glownie je w pracy uzywam i nie wyrobilam w sobie nawyku noszenia przy sobie a tu mi przyjdzie gdzies cos podpisac
wygladam jak debil odsuwam sie od stoluy na cala dlugosc reki i cos tam bazgrze
co do zyty - wg mnie zaniedbana i tyle taki babochlop ale to moje zdanie kiedys wygladala lepiej widocnie uznala ze juz jej tego dbania wystarczy
co do raqel to ona juz w 50- latach operacje robila jako pierwsza wyjela sobie po jednym zebze zeby miec szczuplejsza talie
a ostatnio widzialam sophie loren ona chyba starsza od raqeul a wyglada - mysle ze tez sobie cos zrobila
a babina najbardziej to mnie minge rozwalila sprawdz sobie na wikipedii ile ma lat?
taka zrobiona na maksa az sie skora blyszczy i nie da wiecej naciagnac - moze sie i myle ale wg mnie wyglada na odlifitngowana 60-latke (prosze sie nie obrazac na mnie szczegolnie te po 60)a tu niespodzianka
urodzila sie 23.05.67 czyli ma 43 i co wy na to
kwiatuszek z ta szyja to racja nie raz robi sie 11 z przodu i wisi np u bylej prezydentowej p.Joli wszystko ladne mlode a szyja no coz chyba nawet nie bardzo mozna cos z tym zrobic chyba tylko zakryc
zreszta nie znam sie moze to i by sie dalo podciagnac