Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: Sabrina » 02 lis 2013, 19:16

MARENA WIELKIE DZIEKI ZE TO NAPISAŁAŚ (kiss Tez nie wstawie juz zdjecia nawet palca od nogi. Nie myslalam ze jakiś babsztyl wklada tu swoj nieoperowany albo i operowany nos,czyta,kopiuje i wkleja na inne fora (no) Czyli nawet z galerii zamknietej tez mogą kopiowac,i wysylać w świat,na fejsa.............Dobrze ze nie ma mnie w zamknietej (thinking
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 02 lis 2013, 19:33

Regulamin jasno mówi, że nie wolno kopiować treści tutaj zamieszczanych, jeżeli ktoś łamie jego postanowienia, prosimy o informację, nie jesteśmy w stanie wyśledzić wszystkich nadużyć, zwłaszcza na innych forach.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
nanette
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: nanette » 02 lis 2013, 21:08

eee... nie robić burzy z kałuży?;)
Dzisiaj wszystko ,co było przesłane czy wyświetlone jest do odzyskania w sieci!Kwestia umiejętności. Ważne jest uświadomić to sobie i wysyłać odpowiedzialnie, ale bez przesady (chyba,że robicie dziewczyny jakieś zawrotne polityczne kariery)kto miałby się tak bardzo interesować gadkami,naszymi buziami czy brzuchami czy piersiami?to są jedynie obrazki,miliony obrazków...Nie sposób zapamiętać wszystkich.
Kombinuje jak kon pod gorke;)

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 02 lis 2013, 21:29

w galerii zdjecia sa zabezpieczone przed kopiowaniem! i nie zycze sobie insynacji w tym temacie

sabrina pomysl co piszesz troche!
w regulaminach wszystko jest opisane co wolo czego nie co jest zabezpieczone a co nie i jesli jestes zdziwiona tym faktem to moze zablokuje ci pisanie na tydzien zebys mogla nadrobic lekture regulaminu
- a nie siejesz tu jakies niezdrowe sensacje

a jak wiadomo klamstwo powtorzone 100 razy staje sie prawda!

na prawdę myslisz ze swiat intesuje sie twoimi fotami? i tym co tu piszesz
poza tym, ze po jakis malych fotach ktos cie rozpozna (thinking i po jakism nicku

dadm jeszcze ze w galeriach zdjecia nie sa opisane do jakiego nicka naleza, sa powycinanie i zabezpieczone znakami wodnymi wiec sa najlepiej zabezpieczone jak to w sieci mozliwe

do cholery to zwykle forum dskusyjne, a nie portal pentagonu i jak ktos sadzil ze bede tu tego pilnowac tego jak tajemc usa to jest w bledzie nie bede lazic i sama sledzic kto tajemnice parzenia kaszy jaglanej stad wyniosl i przekopiowal gdzie indziej (thinking

jesli ktos cos kopiuje stad, a mi sie to zglosi ja zareaguje i pisze do admina i prosze o usuniecie jako kopiowanie bez mojej zgody ale bez jaj ja nie bede przeczesywac siec w poszukiwaniach a jak ktos cierpi na takie zaburzenie to powinien poszukac pomocy u specjalisty
w sieci wszysto jest czytane i archiwizowane i nie ode mnie to zalezy a od obamy (giggle wiec moze sprzeciwy napisz jemu na meila a ni mi tu!

wiec dodam jeszcze raz!
jesli ktos zobaczy kopie swoich postow gdzie indziej niz tu i uzna ze to karygodne
pisze do mnie pw, a ja to zalatwam na szczeblu administracyjnym, a nie urzadza sobie pudelka i zachowuje sie tak jakby sie wczoraj urodzil i nie znal zasad panujacych w sieci
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 lis 2013, 21:45

cyryl-bea pisze: do cholery to zwykle forum dskusyjne, a nie portal pentagonu i jak ktos sadzil ze bede tu tego pilnowac tego jak tajemc usa to jest w bledzie nie bede lazic i sama sledzic kto tajemnice parzenia kaszy jaglanej stad wyniosl i przekopiowal gdzie indziej (thinking
(rofl (mdr Dobra kasza jaglana (clapping

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 02 lis 2013, 22:18

a skad bysmy wiedzialy o cudownych właściwosciach kaszy jaglanej gdyby nie inne fora (rofl

a tak na powaznie to w czym problem? Marena cos wspomniała, ze jej posty sa kopiowane na kafeterii, czy sa jakiejs niecenzuralnej tresci? czy bardzo osobistej?
a poza tym komu chciałoby sie sledzic co napisały starsze panie np. Dana (giggle

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 02 lis 2013, 22:26

A problem w tym, ze w tym temacie pisze sobie z 10 osob, a 30 czyta dziennie
i ja wchodzac dzis na forum dstalam kilkanasie pw z prosba o usuwanie, kasowanie, edytowanie i nie wiadomo co jeszcze \ bo sabrina i inne dziewczyny "odkryly" ze informacje z tego forum kraza po necie a zdjecia w galeriach sa niezabezpieczone mimo iz sabrina jako użytkownik nigdy w galerii nie byla (punch

odkrywczynie sie znalazly (headbang (headbang (headbang (devil
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 03 lis 2013, 07:05

cyrylku nie miałam najmniejszego zamiaru wywoływać jakąkolwiek burzę, po prostu jak przeczytałam swoje posty gdzie indziej to się wkurzyłam, a że ja ogien - więc reakcja natychmiastowa,
na drugi raz poinformuje cie prywatnie, ale właśnie chodzi mi o regulamin, każdy jak zakłada nicka akceptuje jego warunki, i skonczymy juz temat "pentagonu" (nod
jak tam jaglanka, stosujecie? efekty są - u mnie waga jak zaklęta, codziennie ani drgnie, może się zepsuła, co prawda ja tylko 3 dni byłam na całkowitej jaglance, bo w czwartek na kolacje zrobiłam mi gorenga (potrawa azjatycka, podobna do chińszczyzny) a piątek - wiadomo, święto, więc był schabowy na obiad i buraczki, a wczoraj krupniczek z perłowej i jaglanej (rofl (rofl ale mimo że waga stoi w miejscu to jakby cieńsza się w pasie zrobiłam, tak luźniej w ciuchach

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 lis 2013, 09:04

Skoro posypała sie lawina próśb o usunięcie fotek z galerii zamknietej,to znaczy,ze wszytkie te osoby NIE czytały regulaminu,a mimo wszytko fotki dodały. Ja nie czytałam,bo nie miałam powodu żeby czytać. Nie ma tam moich zdjęć,wiec i nie miałam wiedzy,ze są w jakiś sposób zabezpieczone.
Tyle w temacie (lipssealed
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Viperka
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: Viperka » 03 lis 2013, 13:32

Skoro posypała się taka lawina tzn., że wszystkie te dziewczyny czytały...np. Twoje insynuacje, które potem biorą za prawdę, że zdjęcia w galerii nie są w żaden sposób chronione, a pisze to osoba, która wie że nie ma tam swoich zdjęć, wie że nie ma wiedzy czy są w jakiś sposób zabezpieczone, ale mimo wszystko warto puścić plotę w eter..brak słów (wondering Nie miałaś powodu czytać regulaminu...nie, nie miałaś powodu - miałaś obowiązek(!) jak każda osoba chcąca zostać użytkownikiem forum (envy
To tak może w ramach "nowinki" (cytat z Regulaminu):
- "Za wszelkie zapisy i materiały zamieszczane na Forum wyłączną odpowiedzialność ponosi Użytkownik. Właściciel Forum ani administracja nie ponosi odpowiedzialności za zapisy i materiały zamieszczane przez Użytkowników na Forum, jak również za następstwa ich zamieszczenia(...)
- Kopiowanie treści z forum bez zgody Administratora będzie karane włącznie z usunięciem z forum.
Właściciel Forum ani Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zapisy i materiały zamieszczane przez Użytkowników na Forum jak również za następstwa ich zamieszczenia. (...)
- Prezentowane zdjęcia użytkowników forum w galeriach są przekazane do użytkowania i wykorzystania za zgodą i wiedzą ich autorów na rzecz Beauty w Polsce.
W związku z powyższym zawierają one asygnatę loga Beauty w Polsce.
Wszelkie kopiowanie fragmentów lub całości prezentowanych zdjęć bez zezwolenia jest nielegalne i zabronione, oraz będzie ścigane na mocy prawa naruszenia dóbr i o ochronie prawa autorskiego - Ustawa o prawie autorskim z 04.02.1994r. [Dz.U.00 nr 80 pozycja 904]"

Na koniec może jeszcze taki najistotniejszy punkt:
"Rejestracja w serwisie jest jednoznaczna z zaakceptowaniem postanowień niniejszego regulaminu." to tak gdyby ktoś nie wiedział...
"Marzyć, oznacza pragnąć gwiazdki z nieba. Działać - to wiedzieć której."

Regulamin forum i GZ: viewtopic.php?f=26&t=739
Samouczek dla użytkowników: viewtopic.php?f=26&t=11210
Portal BwP: https://beautywpolsce.com/
Nasz profil na fb http://www.facebook.com/portalbeautywpolsce

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”