w galerii zdjecia sa zabezpieczone przed kopiowaniem! i nie zycze sobie insynacji w tym temacie
sabrina pomysl co piszesz troche!
w regulaminach wszystko jest opisane co wolo czego nie co jest zabezpieczone a co nie i jesli jestes zdziwiona tym faktem to moze zablokuje ci pisanie na tydzien zebys mogla nadrobic lekture regulaminu
- a nie siejesz tu jakies niezdrowe sensacje
a jak wiadomo klamstwo powtorzone 100 razy staje sie prawda!
na prawdę myslisz ze swiat intesuje sie twoimi fotami? i tym co tu piszesz
poza tym, ze po jakis malych fotach ktos cie rozpozna

i po jakism nicku
dadm jeszcze ze w galeriach zdjecia nie sa opisane do jakiego nicka naleza, sa powycinanie i zabezpieczone znakami wodnymi wiec sa najlepiej zabezpieczone jak to w sieci mozliwe
do cholery to zwykle forum dskusyjne, a nie portal pentagonu i jak ktos sadzil ze bede tu tego pilnowac tego jak tajemc usa to jest w bledzie nie bede lazic i sama sledzic kto tajemnice parzenia kaszy jaglanej stad wyniosl i przekopiowal gdzie indziej
jesli ktos cos kopiuje stad, a mi sie to zglosi ja zareaguje i pisze do admina i prosze o usuniecie jako kopiowanie bez mojej zgody ale bez jaj ja nie bede przeczesywac siec w poszukiwaniach a jak ktos cierpi na takie zaburzenie to powinien poszukac pomocy u specjalisty
w sieci wszysto jest czytane i archiwizowane i nie ode mnie to zalezy a od obamy

wiec moze sprzeciwy napisz jemu na meila a ni mi tu!
wiec dodam jeszcze raz!
jesli ktos zobaczy kopie swoich postow gdzie indziej niz tu i uzna ze to karygodne
pisze do mnie pw, a ja to zalatwam na szczeblu administracyjnym, a nie urzadza sobie pudelka i zachowuje sie tak jakby sie wczoraj urodzil i nie znal zasad panujacych w sieci