Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: marta2454 » 30 cze 2009, 21:43

heh przynajmniej masz wesoło ja idę obejrzeć sobie jakiś film na dvd odstresować się bo miałam dzisiaj niezłą przygodę z córcią uciekła za bramę na ulicę i jakiś koleś ja przyprowadził ja nawet nie miałam pojecia że ona wyszła dostała ode mnie taki wykład że szok aż płakała godzinę i zasneła.Malo zawału nie dostałam dzisiaj boshe :cry: :cry:
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 30 cze 2009, 22:45

O matko! Marta to faktycznie Ci wykrecila corcia numer! Ach te nasze dzieciaki, a jeszcze wszystko przed nami ;)
No ja musze powiedziec, ze moj Dominik jest naprawde malym diablem :( Czasem martwie sie jak ja sobie z nim poradze! Mam nadzieje, ze nie wyrosnie mi na takiego co w odcinkach naszej polskiej "superniani" rozperdzielaja caly dom do gory nogami. To przeciez mozna sie zalamac!

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 01 lip 2009, 06:39

znowu dzisiaj jestem pierwsza :bravo , taka u mnie w nocy była burza że szok , a teraz deszczyk sobie pada i w oddali grzmi :-D

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 01 lip 2009, 07:12

nina na pewno sobie poradzisz ze synkiem.
Moze jezeli Twoj synek bardzo rozrabia powinnas byc bardziej stanowcza dla niego... no nie wiem :roll:
ale nie ma co sie martwic na zapas... ;) duzo dzieci przechodzi zmiane w momencie gdy np. idzie do przedszkola i zaczyna sie bawic z innymi dziecmi ;)

dosiu u mnie tez byla burza :-? ale juz swieci sloneczko i jest cieplutko :bravo
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 01 lip 2009, 11:46

Hello u mnie też świeci słoneczko ,moja najmłodsza kruszynka ząbkuje i gorączkuje mówie wam tragedia ale trzeba jakoś to znieść :-?
nina23 moja starsza córka strasznie się zmieniła odkąd pojawiła się jej młodsza siostrzyczka jest zazdrosna o wszystko mimo że obie są traktowane równo

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 01 lip 2009, 12:36

luna 1 pisze:magdoonia daj ten link do tego fotoszopa ;)
To jest w przygotowaniach do operacji; jak zrobić symulację komp. nowego noska.
Chodzi o to , że niby jest wszystko czarno na białym, ale ja to jestem taka, że się gubię przy tym kompie.
Moja wiedza komputerowa sprowadza się do najprostszych czynności np jak włączyć komputer :)
Chciałabym sobie zrobić symulację bo mogłabym coś tam pokazać doktorkowi.
Na razie to wycięłam sobie nowy nosek ze zdjęcia:) Efekt jest ekstra.

Please, jak ktoś potrafi się obsługiwać tą szatańską machiną jaką jest komputer to help :-D :-?
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 01 lip 2009, 15:27

Vodia wiem ze zachowanie dzieci w duzej mieze zalezy od tego jak sie je wychowuje. Ale wlasnie ja absolutnie nie naleze do tych "ulgowych" mam. Jestem bardzo stanowcza i nie popuszczam. Fakt ze synek ma dopiero roczek wiec nie ma co mowic o rygorze, on jest za malutki i przeciez jeszcze nic nie rozumie. W ogole nie reaguje na moje "zostaw" "nie ruszaj" "nie wolno" Czasem mam wrazenie,ze specjalnie to robi. Ale mam nadzieje, ze to sie zmieni, ja w kazdym razie bede sie starala wyposrodkowac ta stanowczosc z byciem wyluzowana.
A moze to sie zmieni jak bedzie mial rodzenstwo, a to jest juz w planach. Moze za 2 lata uda nam sie cos wykombinowac ;) Marta a ile ma starsza corcia lat?? Chcialabym wiedziec jaka jest roznica wiekowa miedzy nimi :-)
Jeszcze 6 godz i lecimy :bravo

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 01 lip 2009, 21:34

heja
łomatko jak cisza...............

ja dzisiaj jakos nie miałam kiedy zajrzeć.....cały czas w ruchu :bravo i tak własnie lubię :-)
co do pogody to rano jak szłam do pracy o 7 to było 30 stopni w słońcu arf porażka

Nina szczęśliwej podróży i odezwij się jak będziesz na miejscu :-) :-)

Martuś ja na szczęście ząbkowanie mam za sobą i wiem co teraz masz w domu :-? najważniejsze żeby szybko przeszło
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 01 lip 2009, 22:00

nina23 Maya ma 1,5 roczku a Ola 3 latka i mowie ci w domku czasami jest jak na wojnie ja wiem że po części to jest wina moja i mojego męża bo Ola była rozpieszczana od małego z każdej strony i dlatego teraz tak reaguje.Dzisiaj miała swoją pierwszą karę o matko jak ja to przeżyłam strasznie ale nie złamałam się byłam stanowcza i kazałam jej siedzieć przez 5 min w swoim pokoiku aż się uspokoi biedna tak płakała że się zasmarkała cała.
luna1 ja tylko czekam kiedy ten straszny okres ząbkowania się skończy dzisiaj cały dzien Mayunie nosiłam na rekach na zmiane z mężem a teraz wysiadam ze zmeczenia

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 01 lip 2009, 22:40

widzę że dziś pustki to ja też idę do łóżeczka pa do jutra

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”