Słodycze ... słodycze

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: Słodycze ... słodycze

Post autor: magdoonia » 03 wrz 2009, 07:55

Witam

Dziś z zębami trochę lepiej. O słodyczach to mogę chyba pomarzyć. Bałabym się, że mi powłazi za te gumki.
Kupiłam sobie co prawda nowe separatorki, aby wymieniać, jednak nie będę tego robić codziennie.
Dziś na topie pomidorki ze śmietanką ( no bo miękkie ) i brzoskwinki.

Wiecie z tym zakupem separatorków to się nieźle uśmiałam :-)
Wyobraźcie sobie znalazłam przez internet taką full wypas hurtownię medyczno-stomatologiczną i pognałam tam, na drugi koniec miasta zresztą.

No więc idę do pani przy kasie i proszę o te separatorki.
Ta mi się pyta ile opakowań :-?
No to ja mówię jedno.
Ona: jedno opakowanie???. :-D :-o
A ja: nie jedną sztukę....
Ok... :-?
Bardzo proszę. 4 zł.
Proszę .
Dziękuję.

Myślałam, że ta babeczka z taborecika zleci :badgrin:

Po wyjściu tak się śmiałam, że mi łzy po twarzy leciały. Jak mi się skończą te separatorki to chyba się po drugą sztukę do tej pani wybiorę.

Trochę odbiegłam od tematu słodyczowego, ale i tak będę tu zaglądać. Przynajmniej poczytam sobie co inni mogą jeść... a czego ja nie mogę :cry:

Mogę lody jeść.
Wszyyyyyyyystkie. No prawie. Nie mogę jeść lodów straciatella bo mi czekolada w zęby włazi :roll:
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 03 wrz 2009, 08:31

olivka23 pisze:Ja uwielbiam Kinder Bueno w białej czekoladzie i lody Grycan, wszystkie smaki, reszta słodyczy mogłaby dla mnie nie istnieć. Mam takie marzenie, zamknąć się na jedna noc ich lodziarni :badgrin: i wcinać lody do oporu, polecam miętowe z czekolada oraz bakaliowe, zresztą wszystkie są przepyszne nie no idę do lodówki, mam jeszcze chyba jedno pudełeczko straciatella i piernikowych, yummy!!!!!!!!!!!!

pracowałam kiedys dorywaczo w takiej lodziarni tak sie na....jadłam lodów że sie nimi zatrulam od tamtej pory jem iilości ograniczone :/
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 03 wrz 2009, 08:37

magdoonia pisze:
Dziś z zębami trochę lepiej. O słodyczach to mogę chyba pomarzyć. Bałabym się, że mi powłazi za te gumki.
Kupiłam sobie co prawda nowe separatorki, aby wymieniać, jednak nie będę tego robić codziennie.
wiesz co moge Ci polecić pomodirki z serkiem feta-sposób pokroić w kostke cebule, pomidorki pokroić w plasterki (jak wolisz albo obierasz ze skory albo nie) ser feta(zwykły) miksujesz (konsystensja jak twarożek), majonez rozcieńczasz z mlekiem (bo sam w sobie jest za gęsty) i tak na talerzu ukladasz pomidory na to cebula i na to ser a na wierzch sos. smacznego

PS.myślałam że z fetą bedzie bardzo słabe ale powiem że mi posmakowało...
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 03 wrz 2009, 11:13

marta20wawa pisze:
magdoonia pisze:
wiesz co moge Ci polecić pomodirki z serkiem feta-sposób pokroić w kostke cebule, pomidorki pokroić w plasterki (jak wolisz albo obierasz ze skory albo nie) ser feta(zwykły) miksujesz (konsystensja jak twarożek), majonez rozcieńczasz z mlekiem (bo sam w sobie jest za gęsty) i tak na talerzu ukladasz pomidory na to cebula i na to ser a na wierzch sos. smacznego

PS.myślałam że z fetą bedzie bardzo słabe ale powiem że mi posmakowało...
Dzięki :-D . Przyjmuję każdy przepis 8-)

Nieszczęśliwa jestem z tym jedzeniem.

Ostatnio jadłam mleko z płatkami musli... :doubt: :doubt: A tu jak mi się orzeszek pod ząb nawinął :shock: :oops:
Teraz nawet chrupki to w wersji light - tylko kukurydziane.

Z tym twarożkiem to spróbuję. Jeszcze tylko dziś opchnę tatara, bo sobie na zapas kupiłam :-)

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 03 wrz 2009, 11:16

moja koleżanka miala aparat z takimi białymi gumeczkami-zjadła zupke chińską - i miała zielone :-o

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 03 wrz 2009, 11:19

marta20wawa pisze:moja koleżanka miala aparat z takimi białymi gumeczkami-zjadła zupke chińską - i miała zielone :-o
O qrde. To te zupki jakieś toksyczne. Ja czasem je jem. W końcu nie wszystko co dobre jest zdrowe :-D

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 03 wrz 2009, 18:28

ja też bym wszamała coś słodkiego ale lipka odchudzam się ale mnie tak ssie dzisiaj że szok
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 03 wrz 2009, 19:09

Dla mnie sa najgorsze 2 tyg przed okresem,wcinam takie ilości słodyczy,że normalny człowiek tego nie zje. Później na wadze wychodzi :evil:

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 03 wrz 2009, 20:32

nina mam to samo i z miesiaca na miesiac obiecuje sobie ze sie bede pilnowala i d**a!!! oh(m1
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 04 wrz 2009, 14:21

przetrwałam jakoś wczorajszy dzionek a dzisiaj zjadłam 3 mmsy hihi(sztuki oczywiście )starczy mi to już zaspokoiłam się na jakiś czas
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”