Filmy, seriale ...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 03 lip 2005, 15:31

jeszcze ten film o warszawskich murarkach gdzie panienka szczytowała na myśl że będzie robotnicą (kocham ten film) i takie kwiatki jak stawiam na tolka banana, a serial to kiedys dla mnie był kultowy "czy boisz się ciemności" oglądałam też Xennę ,Renegata wszystko co się dało oprócz familijnych zamulaczy i telenowel z Consuelami i Rodrigezami a szkoda bo mają w sobie taki ładunek tandety jakiej nigdy Klan nie będzie miał bo jest przaśny i stonowany of kors fajnie że wychowuja społeczeństwo pokazując np.dzieci z downem, to podobno pomogło przełamać wstyd wielu ludziom.
Btw.te wszystkie Renegaty to były jak byłam młoda i urocza i to mi uchodziło,teraz zamulam się wszytskimi seriami o operacjach plastycznych!
no i wiadomo polskie filmy z PRL,kino noir jest gut,wogle na Ale Kino duzo fajnych filmów leci np.ostatnio leciały latynoamerykańskie tyle tylko że niektóre filmy są zbyt "przeintelektualizo" żebym mogła się w nich zakochać i uznać za moje fetysze:>
no i jeszcze niemieckie filmy z dwudziestolecia i wogle takie stare kino łoł kończe juz bo za dużo filmów mi się przypomina,niedługo pójde na sin city i pewnie też to stanie się mój ulubiony film ;)

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 03 lip 2005, 15:35

o jeszcze tez "podziemny krąg" był fajoski i "rumble fish" :))

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 05 lip 2005, 22:36

Z tych nowszych filmow to moglabym pisac i pisac,ale jeden zapamietalam szczegolnie i bardzo mi sie podoba "zlodziej zycia" z Angelina Joli-swietny!!!z tych starych to chetnie wracam i ogladalam go tysiace razy to musikal "Grease"z Trawolta!A z polskich filmow to standarcik w moim gronie "Poranek kojota" i "Chlopaki nie placza":) :) :)
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 06 lip 2005, 10:38

Pulp fiction, Urodzeni mordercy, Dead man walking...
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
myers
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: myers » 13 lip 2005, 18:40

A JA JESTEM FANKĄ MICHAELA MYERSA Z FILMU HALLOWEEN.
UWIELBIAM TEŻ KRUKA 3.

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 07 paź 2005, 09:20

wczoraj obejrzalam film : "Z podniesionym czolem". Sam film-hmmmm....
Ale odtworca glownej roli- The Rock....... tylko do zjedzenia, mniam..
He's so handsome.......
znalazlam jego fotki ale nie moge ich wkleic... dziewczyny- dla mnie ideal....( pod wzgledem wizerunku zewnetrznego) :roll: :P :shock:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 07 paź 2005, 10:27

gina111 pisze:Ale odtworca glownej roli- The Rock....... tylko do zjedzenia, mniam..
He's so handsome.......
znalazlam jego fotki ale nie moge ich wkleic... dziewczyny- dla mnie ideal....( pod wzgledem wizerunku zewnetrznego) :roll: :P :shock:
...mniam to on jest... :P ...wrzucałam jego fotki w wątku Znani i przystojni... :D
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 07 paź 2005, 13:03

"A walk to remember"- Szkoła uczuć- oglądałam go jakieś 10 razy i za każdym razem ryczę :oops:
Butterfly effect - Efekt motyla - masakrycznie zakręcony ale niesamowicie ciekawy
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 10 paź 2005, 19:58

ogladalam to wszysto i pamietam...ale teraz wogole nic nie ogladam..tylko czytam ksiazki historyczne :cry: :cry: nie mam czasu na nic...bo zyje tylko dziecmi forum i ksiazkami...i radio tylko leci..dzieci tylko bajki ogladaja..az wstyd sie przyznac ze czlowiek taki "nieodchamiony" i nic nie oglada...
a sorki ogladnelam ostatnio w Tv "ugly cojote"...i to wszystko:(
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 11 paź 2005, 12:17

ja bylam na "osaczonym" w kinie- fajny film a jutro polecam obejrzec jak ktos nie widzial " American History X" Z Nortonem i Furlongiem eee nie pamietam n aktorym programie :oops:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”