Moderator: Zespół I

Maxi to jest ta tasma poprostu ,opinie sa jednak rozne .Bo czasem po wszyciu tasmy kobieta w ogole nie moze siusiu zrobic i nawet do dializ dochodzi.maxi1207 pisze:
Ullrike w Gdyni w Clinika Medica robią ten zabieg częściowo płatny jak masz ubezpieczenie nfz a na wyczynowe nie trzymanie moczu zakładają też mięśnie na siatkę, słyszałaś
w przypadku nieidealnych wynikow dobrze je miec, aby porownac z pozniejszymi badaniami i lekarze czesto o nie prosza.anima60 pisze:Tak na początek zapytam: po co naszej koleżance Jalanst zdjęcie cycków? -żeby sobie sama te torbielki sprzed 9 lat odszukała?
ostatnio widziałam p. Marię w szkiełku była w okularach ale pomysłałam, coś majstrowała przy twarzy bo lepiej wyglada... no i proszę, oczy sobie zrobiła i zapewne poobstrzykiwała sięullrike pisze:co tam gledzic o chorobach :)
ogladalyscie ten program moze?
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... rz/8057368" onclick="window.open(this.href);return false;
czy czubaszek bedzie dobrze w nowych powiekach? w sumie co jej dadza nowe powieki oprocz lepszego samopoczucia ,chyba bym na jej miejscu powiek nie ruszala ,nie miala ich takich zlych w zestawieniu z reszta twarzy,..a przeciez plastikiem byc nie chce :)
jaja z tym postrzeganiem siebie ,nie?
anima60 pisze: Mój pewien znajomy mówi, ze on jak idzie do lekarza, to...robi mu łaskę, że się w ogóle daje zbadać. Jak Was czytam, to odnoszę wrażenie, że się też tak zachowujecie.

Ja też się o mało nie posikałam czytając Twój tekst.Sabrina pisze:Jezuuuuuuuuuu prawie się posikałam ze smiechu,chociaz nie mam problemów z trzymanie mocz![]()