Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: jolantast3 » 22 lip 2012, 22:57

anima 60
na badania kierował mnie chirurg onkolog .Noge ze szpitala dałam w 2003 roku ,pisałam ,to było po prostu
zapieczone mleko tak mi powiedział dr. a z tego po tylu latach zrobił się ropień

Tak jak Sabrina pisze ,ja tego nie olewałam ,ale bałam się najgorszego ,dlatego nie szłam do lekarza
nie umiem wytłumaczyć racjonalnie ,przed czym chciałam uciec ,strach mnie paraliżował ,i to mnie gubi
Anima 60 jeśli powie że trzeba naciąć nie ma problemu ,ale najlepiej to w narkozie ,bo inaczej ,strach
tak mnie paraliżuje że nie wiem co się ze mną dzieje.Ja boję się pobierania krwi .Przy op. powiek ,
na sali tak mi głowa ze strachu latała ,że pielęgniarka mnie uspakajała i dała jakąś tabl.
Przy lifcie już nic się nie bałam bo wiedziałam że to w narkozie
Anima zgodzę się z Tobą ,że lekarze sobie ufają i opis wystarcza ,ale z tego opisu wywnioskowałam że
nic nie mam ,a ropę dalej wyciskam i cycek mnie boli.
Zresztą nie ma co rozmyślać ,01.08 będę u lekarza to dam znać co dalej

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 22 lip 2012, 23:08

maxi1207 pisze:
Ullrike w Gdyni w Clinika Medica robią ten zabieg częściowo płatny jak masz ubezpieczenie nfz a na wyczynowe nie trzymanie moczu zakładają też mięśnie na siatkę, słyszałaś
Maxi to jest ta tasma poprostu ,opinie sa jednak rozne .Bo czasem po wszyciu tasmy kobieta w ogole nie moze siusiu zrobic i nawet do dializ dochodzi.
Masz na mysli chyba wysilkowe.Tak,bo u mnie jest wysilkowe ,przy kichaniu skakaniu po trzech porodach beczka jest dziurawa:)
Lekarz slawa od tych spraw dr Smutek kazal mi najpierw nauczyc sie sikac ..hehe to znaczy siadac na kibelek i bez zadnego parcia w pozycji wyprostowanej siedziec i od tak maja sobie siki swobodnie bez zadnego popierania cieknac.
No niestety ja sie tego nie naucze
Tak mysle ze 98 % populacji kobiet rowniez nie umie prawidlowo oddawac moczu.
Animka ma racje oczywiscie ,bo mi sie nie chce za to zabrac .Mam tego samego lenia co Jolantast z piersia .
Dlatego jabym dostala konkterne skierowanie to poszlabym i zalatwila sprawe ..ale jak sie nasluchalam filozofii greckiej od Smutka to mi zapal na reperowanie swojej ulomnosci przeszedl ..no i musze sie teraz nastroic na nowo.
A widze ze jak jestem szczuplejsza problem mniejszy.
Tylko na cwiczeniach w treningu obwodowym gdy jest jakies skakanie przez skakanke czy inne pajacyki udaje ze cwicze hehe ,albo mowie trenerowi ze takich cwiczeen wykonywac nie moge ,przy zumbie to samo jak taniec polega na skakaniu na jednej nodze np. dyskomfort jest wkurzajacy.
Ze nie mozna robic wszystkiego co sie chce i na co sila jest ..a cialo nie pozwala

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 lip 2012, 00:33

co tam gledzic o chorobach :)
ogladalyscie ten program moze?

http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... rz/8057368" onclick="window.open(this.href);return false;

czy czubaszek bedzie dobrze w nowych powiekach? w sumie co jej dadza nowe powieki oprocz lepszego samopoczucia ,chyba bym na jej miejscu powiek nie ruszala ,nie miala ich takich zlych w zestawieniu z reszta twarzy,..a przeciez plastikiem byc nie chce :)
jaja z tym postrzeganiem siebie ,nie?

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: niebieska » 23 lip 2012, 11:25

anima60 pisze:Tak na początek zapytam: po co naszej koleżance Jalanst zdjęcie cycków? -żeby sobie sama te torbielki sprzed 9 lat odszukała?
w przypadku nieidealnych wynikow dobrze je miec, aby porownac z pozniejszymi badaniami i lekarze czesto o nie prosza.

no patrzcie laski, tyle lat zylam bez swiadomosci, ze nie potrafie prawidlowo sikac.
od dzis bede czynic to swiadomie, ot co.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 23 lip 2012, 18:53

ullrike pisze:co tam gledzic o chorobach :)
ogladalyscie ten program moze?

http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... rz/8057368" onclick="window.open(this.href);return false;

czy czubaszek bedzie dobrze w nowych powiekach? w sumie co jej dadza nowe powieki oprocz lepszego samopoczucia ,chyba bym na jej miejscu powiek nie ruszala ,nie miala ich takich zlych w zestawieniu z reszta twarzy,..a przeciez plastikiem byc nie chce :)
jaja z tym postrzeganiem siebie ,nie?
ostatnio widziałam p. Marię w szkiełku była w okularach ale pomysłałam, coś majstrowała przy twarzy bo lepiej wyglada... no i proszę, oczy sobie zrobiła i zapewne poobstrzykiwała się (rofl
fajnie, że sobie w koncu cos zrobiła, bo bardzo ją lubię słuchać (giggle

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 lip 2012, 20:19

Jezuuuuuuuuuu prawie się posikałam ze smiechu,chociaz nie mam problemów z trzymanie mocz (giggle
Czytam Animy post,boz okularów a juz jest wieczór i nie za bardzo widze ogonki,kreseczki przy litarach,wiec czytam ze..
"Mój pewien znajomy mówi, ze on jak idzie do lekarza, to...robi mu LASKĘ że się w ogóle daje zbadać. Jak Was czytam, to odnoszę wrażenie, że się też tak zachowujecie."
Myslałam ze lekarz pedał (giggle O matko haha a potem czytam dalej ze MY TEZ TAK SIE ZACHOWUJEMY (giggle (giggle i jakos tego zrozumieć nie mogłam,wiec przeczytałam jeszcze raz wytrzeszczając lepiej oczy i zobaczyłam kreseczkę na ł (giggle (giggle
"
anima60 pisze: Mój pewien znajomy mówi, ze on jak idzie do lekarza, to...robi mu łaskę, że się w ogóle daje zbadać. Jak Was czytam, to odnoszę wrażenie, że się też tak zachowujecie.
(rofl
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 23 lip 2012, 20:29

Sabrina ha, ha czyżby głodnemu chleb na myśli ?
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 23 lip 2012, 21:02

Anima ma rację.Niewiele próbowało się leczyć za granicą, ale w takim UK opieka lekarska w porównaniu z Polską jest tra-gi-czna. Jesteśmy biedniejsi niż reszta Europy to i trudno się dziwić, że nie dają od ręki skierowania na tomograf, amber czy co tam jeszcze. A co do zapału przy leczeniu to mam nieodparte wrażenie, że my tu mamy głównie napęd do znoszenia bólu, który służy upiekszaniu. na normalne leczenie juz nam czasu i zapału nie starcza :-)

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 23 lip 2012, 21:19

Co to znaczy biedniejsi ? To wina polityki,że u nas jest jak jest. Musimy wykarmić darmozjadów niebotycznymi pensjami i wysokimi przywilejami. Wiecie,że w żadnym innym państwie w Europie nie ma tylu generałów co w Polsce.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 23 lip 2012, 23:18

Sabrina pisze:Jezuuuuuuuuuu prawie się posikałam ze smiechu,chociaz nie mam problemów z trzymanie mocz (giggle
Ja też się o mało nie posikałam czytając Twój tekst.

We Wprost chyba? był wywiad: Czubaszek miała zabieg gratisowy. Mówiła tam, że wcześniej w wywiadach pytali Ją co by zrobiła gdyby miała trochę luźnych pieniędzy, a ona na to, że sfinansowałaby Karolakowi operację indyczego gardła, bo on o tym marzy. I chyba ktoś z kliniki Szczyta zaproponował, że to zrobią za darmo, ale przy okazji nakręcą film z operacji. Jednak Karolak miał złe wyniki badań i wtedy zaproponowali Czubaszek operację powiek. Tak to jakoś było, chociaż mogłam trochę pokręcić.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”