Moja ulubiona wieczorynka!!!

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 16 paź 2007, 13:46

nesia ale temat wygrzebałaś, świetny. Ja też jestem za Gumisiami i jeszcze kiedyś była taka fajna dobranocka Misie waleczne serce czy coś w podobie. Przeurocza była.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 16 paź 2007, 18:51

Jak byłam mała to bardzo lubiłam praktycznie wszystkie bajki Disneya- szczególnie te w wersjach kinowych- np. "Piękna i bestia", "Królewna Śnieżka", "Król Lew", "Śpiąca Królewna" itp. Lubiłam też "Gumisie", "Smerfy" , "Brygadę RR", "Kubiusia Puchatka", "Muminki" oraz takie bajki jak "Reksio", "Wróbelek Elemelek", "Kot Filemon" itp. Nie znosiłam za to "Toma i Jerrego" i tej baki o Strusiu Pędziwietrze i Kojocie chyba- wkurzało mnie, że ciągle się tylko ganiają i nic innego się tam nie dzieje :p Pamiętam też, że wspomniany "Noddy" to była taka trochę obciachowa bajka w mojej podstawówce, podobnie jak "Miś Kolargol", ale ja go akurat lubiłam z czego teraz się smieję :badgrin: :p
Teraz wogóle nie przepadam za kreskówkami- szczególnie tymi nowymi jak Atomówki, wszelkie Mangi itp. To już nie są takie bajki które tak wspaniale rozbudzały wyobraźnię dziecka... Generalnie czasem jak mój TŻ ogląda jakieś durnowate nowe kreskówki to działa mi to na nerwy, bo mam wrażenie, że cofam się w rozwoju oglądając to razem z nim :p
Ale np. Reksia to bym sobie obejrzała jeszcze- choćby zaraz ;)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 16 paź 2007, 21:29

lil sexy pisze:nesia ale temat wygrzebałaś, świetny. .
Wieczorynki, slodycze, beztroska - oj jak milo dzieckiem byc :-D
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

arwena_1987
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: arwena_1987 » 11 lis 2007, 10:29

Co do wieczorynek, to lubiłam "Brygadę RR" i ogólnie jakieś Disney'owskie bajki z Kaczorem Donaldem ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”