Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: bbpp77 » 23 sty 2012, 16:14

kimm pojechałaś grubo z tą pierwszą fotą i boy georgem z culture club (giggle tyle, ze faceci to zawsze są nieco zachowawczy w przebierankach, bynajmniej mój. Niczym nie przekonałabym go do włożenia żółtych czy różowych leggingsów lub zrobienia makijażu typu Boy. Oj będzie cięzko...
Ale tak sobie dumam, ze mam 2 jasne garnitury i gdybym jeden uciachała na krótka marynarkę ala ten don johnson wyżej, zafarbowałbym na jakiś róż (mam nadzieję, ze barwnik spożywczy da radę, ewentualnie rivanol i bedzie zółty), do tego mam perukę z grzywka i długimi włosami, którą bym powycinała na fryzurę limahla, okularki aviatory byłoby chyba git!
Druga opcja jest krótkich spodenek jak duet wham! - nie mam pojecia jak faceci mogli nosić takie spodenki ;)))) http://www.demotivationalposters.org/fa ... ?id=111149" onclick="window.open(this.href);return false; tylko tu jak mniemam, bedzie problem z przeforsowanie pomysłu u starego....
i trzecia ten cinkciarz w białym garniturze - ale troche nudą wieje....
W kazdym razie dzieki za rady dziewczyny, bardzo mi pomogłyscie!!!!
PS. Nie miałam pojęcia, ze bruce willis śpiewał (giggle
bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 sty 2012, 17:19

kimm pisze:a Bruce Willis? straszliwie słodki tu jest (sun ehhhh zebrało mi się na wspominki...

http://www.youtube.com/watch?v=l2zk56DD ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Bruce i mój mąz to jak blizniaki jednojajowe,al wlasnie w mlodych latach teraz juz nie.Bruce zbrzydł bardzo a mój mąż dalej fajny (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 23 sty 2012, 21:01

Sabrina pisze:
Bruce i mój mąz to jak blizniaki jednojajowe,al wlasnie w mlodych latach teraz juz nie.Bruce zbrzydł bardzo a mój mąż dalej fajny (yes)
ale masz fajnie (blush o moim mówią, że do Harrisona Forda podobny... (clin
bbpp77 pisze:kimm pojechałaś grubo z tą pierwszą fotą
no, jak szaleć to szaleć... (nod
PS. Nie miałam pojęcia, ze bruce willis śpiewał (giggle
śpiewa i gra do dziś, ma swój zespół... (yes)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 sty 2012, 09:54

"
kimm"]
ale masz fajnie (blush o moim mówią, że do Harrisona Forda podobny... (clin
Eeee no to mamy przystojniaczków (yes) (clapping

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 24 sty 2012, 11:54

a mojego mena widziala urlikke i stwierdzila ze podobny do jasia borysewicza z lady pank - jak to okreslila typ rockmena

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 24 sty 2012, 19:14

marena43 pisze:a mojego mena widziala urlikke i stwierdzila ze podobny do jasia borysewicza z lady pank - jak to okreslila typ rockmena

(yes) (bronze (clin

http://images39.fotosik.pl/1274/64933cda546342f9med.jpg

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 sty 2012, 20:59

Co to za facet na tej fotce?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 24 sty 2012, 23:29

Sabrina ,powalasz????Na prawdę nie wiesz? (rofl (rofl
Czytałam kiedyś z nim wywiad {chyba w Twoim Stylu}. Tak infantylnego i prymitywnego faceta w życiu nie spotkałam.
Opowiadał takie brednie o prywatnym życiu i w tak głupkowaty sposób, że straciłam całą sympatie do niego. Zawsze jak leci w radiu ich kawałek, to się zastanawiam, jak ktoś tak prymitywny może pisać {czy też komponować muzykę } do tak dobrych tekstów. Zawsze myslałam , że takie fajne kawałki śpiewa ktoś mądry, wrażliwy itp...a tu taki szok.
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 25 sty 2012, 08:05

babina ale on taki sie zrobil późmniej znacznie później najpeirw byl jak piszesz normalny moze troche nadpobudliwy bo do historii przeszly ich demolki hoteli i chlanie i nie tylko pamietacie jak sie chwalil publicznie tym co ma w spodniach....
taraz jak sie powypelnial i poporawial to mu odbija ogladalam z nim wywiad i z jasiem panasewiczem ten to dopiero sie poprawil na stare lata no ale jak jest mlodym tatą to i wygladac musi
a fotke fajna wstawila kim ...tak moj men podobny ma tylko bardziej prosty nos noi teraz wiecej zmarch niz jasio ale faceci ze zmarchami jakos wcale zle nie wygladaja
a wogole to jest to niesprawiedliwe ze my sie starzejemy a oni szlachetnieja i jesli nawet w mlodosci byly cieple kluchy to z wiekiem wygldadaj coraz atrakcyjniej a kobiety odwrotnie

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 25 sty 2012, 09:43

Panasewicz to wg mnie pod tymi okularami ma takie same wory jak i mial,,wiec nie widze u niego nic coby swiadczylo ze sie podliftowal.
No proboja chlopaki sie odmladzac przy pomocy mlodych lasek,i mloda krew z nich spijac,bazujac na glupocie ich i swojej.
Ale ze Panas swiezym tata zostal to nie wiedzialam.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”