Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 wrz 2008, 21:54

Jak juz beda fotki z wczorajszej imprezy dopiero zobaczycie pelen odjazd.Ludzie sie tak wczoraj wyglupiali,tyle smiechu bylo,konkursy,wspolne rapowanie,mam namalowana swoja krykature.
Firma jest calkiem polska i panstwowa,tylko ze pod zarzadem mlodej dyrekcji.
I na szefow zlego slowa nie da rady powiedziec.
Problemy rozwiazywane sa wspolnie mysleniem jak je pokonac a nie jak kogos zgnoic czy ukarac ze cos zle zrobil.
To takie nowoczesne mniej stresowe zarzadzanie.
Nie znaczy ze sie wciaz po pracy razem wloczymy.Ale jest duzo zajec dodatkowych w ktorych kto chetny moze brac udzial.Naprzyklad wyscigi smoczych lodzi i treningi z tym zwiazane.Turnieje badmintona,(moze na to pojde bo zawsze lubilam ganiac z kometka).Byl ten taniec towarzyski salsa ,co mowilam.
Na balu z lat 20-30 boa ,kapelusze ,spluwy dla facetow byly rozdawane jako gadzety.Zeby kazdy pasowal do klimatu.
Sukienke pozyczylam,rekawiczki kupilam ,a makijaz zrobila mi wizazystka dlatego moglam byc dziewczyna gangstera ,hihi :badgrin:
Sabrina ten w bialej koszuli to niezly amigo,ale wesoly:)
A takich lubisz

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 14 wrz 2008, 22:32

A kwiatek znowu o kwiatkach. Koło mojej działki na Drwecą zakwitła taka mała akacja. Zobaczcie jakie anomalie sie nam zapowiadają.http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 200%5D.JPG

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 wrz 2008, 09:40

Ullrike dawaj telefon do tego przystojniaczka ;)
Kwiatuszku a czemu anomalie? To drzewko kwitnie w innym okresie?
Dziewczyny anomaliami to my jesteśmy haha,zakwitłyśmy w tak późnym okresie życia 8-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 15 wrz 2008, 10:53

Sabrina pisze:Kwiatuszku a czemu anomalie? To drzewko kwitnie w innym okresie?
Sabrina dziecko drogie litosci, przecież to akacja. Akacje kwitną pod koniec maja lub na poczatku czerwca, czyli na poczatku lata a teraz jest połowa września, więc dlatego napisałam,że anomalia. :badgrin:

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 15 wrz 2008, 11:35

DZIEWCZYNY TAK DLA POCZYTANIA WKlejam oferte np. Hotel przepioreczka w Nałęczowie. Na różne jednak zabiegi lub masaże trzeba gdzieś tam iść, ale cena interesujaca musicie przyznać:
Obiekt Spa Pakiety Konferencje Promocje Galeria Zapytaj

Pakiet: Pakiet Wellness&SPA

Długość pobytu: 3 dni
Cena od: 390,00 zł
dla pań, dla panów

Pakiety SPA & Wellness

W trosce o Państwa zdrowie i samopoczucie przygotowaliśmy wyjątkowe Pakiety SPA & Wellness.

Tylko u nas poprzez wybór pakietu uzupełniającego można skomponować zabiegi dostosowując je do indywidualnych potrzeb.

Cena* Pakietu Podstawowego:

Pokój 1-osobowy 460 zł
Pokój 2-osobowy Standard 780 zł
Pokój 2-osobowy deLux 880 zł

Pakiet Podstawowy obejmuje:
- 2 noclegi ze śniadaniami
- 2 obiadokolacje
- 1 seans aromaterapeutyczny w pokoju lub w klubie hotelowym
- 1 seans w hotelowej Jaskini Solnej
- 1 karnet do Centrum SPA „Atrium”** o nominale 50 zł/osobę (basen, sauna sucha i mokra-hammam, łóżka bąbelkowe, rzeka wodna, jacuzzi jak również basen białej glinki)
- kosz owoców na powitanie
- bezpłatny wstęp na imprezy w klubie hotelowym

*Cena nie obejmuje opłaty uzdrowiskowej.
**Obiekt znajduje się w Parku Zdrojowym 5 min. spacerkiem od hotelu.

Tylko u nas poprzez wybór pakietu uzupełniającego można skomponować usługi dostosowując je do indywidualnych potrzeb.

PAKIETY UZUPEŁNIAJĄCE: Zabiegi kosmetyczne odbywają się w Salonie Kosmetyki & Masażu w pobliżu (ul. 1-go Maja 16).
Konsultacja ze specjalistą Gratis

Do wyboru m.in.:

Pozytywna energia - Dla mężczyzn pragnących prawdziwego wypoczynku…

Masaż gorącymi kamieniami HOT STONES; masaż gorącymi stemplami SAI TEI SPA lub masaż ręczny całego ciała (do wyboru)
Energetyzująco- witalny zabieg twarzy według potrzeb skóry
Zabieg regeneracyjno – odżywczy dłoni

CENA*: 300 zł + Pakiet Podstawowy

Upiększająco - relaksujący - Gdy chcesz poczuć się piękna i wyjątkowa…

SPA Aromatique Body „Relax” w 100% naturalny zabieg na ciało z olejkami Esencjonalnymi na technikach manualnych.
Masaż gorącymi kamieniami HOT STONES; masaż gorącymi stemplami SAI TEI SPA
Beaute Aromatique- zabieg upiększający na bazie naturalnych olejków eterycznych oraz ekstraktów roślin.
Pedicure SPA lub Manicure SPA

CENA*: 500 zł+ Pakiet Podstawowy

Cofnij czas - Gdy chcesz przywrócić blask i witalność zmęczonej skórze…

Mikrodermabrazja lub zabieg pielęgnacyjny twarzy
Drenaż limfatyczny ciała lub masaż ręczny całego ciała
Odmładzający okład ciała na bazie alg

CENA*: 380 zł + Pakiet Podstawowy

*Ceny pakietów uzupełniających obejmują zabiegi dla jednej osoby.

W celu wyboru i rezerwacji dodatkowych zabiegów należy wczśniej skontaktować się z recepcją hotelu.

powrót do listy pakietów »

Współpraca | Kontakt | Regulamin serwisu | Partnerzy

--------------------------------------------------------------------------------

Designed by SpaClub, Powered by E-surf, CMS: webkameleon 2007.

spa, salony spa, wczasy spa, ośrodki spa, sanatoria i uzdrowiska

Za pozycjonowanie Hotel Przepióreczka

woj. lubelskie
24-140 Nałęczów
1-go Maja 6
Tel. 0 81 501-41-29
WWW: http://www.przepioreczka.com.pl, email: rezerwacja@przepioreczka.com.pl

Ot tak wkleiłam, jak nie macie co czytać, to mozna sobie poczytac to.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 15 wrz 2008, 21:31

Że też w żadnej ofercie nie ma młodych masażystów w pakiecie :-)

Ulli, w Wyborczej raz było o jakieś sopockiej firmie co właśnie salse pracownikom fundowała. Pisali, że pracownicy se wymyślili kursy salsy i firma im zafundowała. Kojarzę Sopot, ale może było inne z Trójmiasta. To mógł być Wasz zakład :-)
Jestem pełna podziwu, że tak można. Może dlatego, że młody management.
Ja pracuję głównie z osobami w swoim wieku. Niestety młodym przekazują głównie swój jad. Oby zgrzybieli bez grama botoxu i odrobiny skalpela (jak widzicie żywię wobec nich same ciepłe uczucia:-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 15 wrz 2008, 21:42

muflon2121 pisze:Oby zgrzybieli bez grama botoxu i odrobiny skalpela (jak widzicie żywię wobec nich same ciepłe uczucia:-)
No Muflon juz chciałam napisać do Ciebie z prośbą o jakiś dobry tekst i telepatycznie zostałaś sciagnieta. Dobrze im życzysz, kochana. Ale firmy takie sa , ja znam takie firmy w Toruniu np Trops / lakiery, farby, akcesoria do malowania i inne/ Jeżdza na narty, zabawy, wycieczki, nawet pracownikow wysyłajado Tunezji na takie niby szkolenia. Kurcze a ja pracowałam w administracji państwowej. Smód, brud i ubostwo. Brak wszystkiego, wyposażenie pokoji średniowiecze, zbieranina. Nawet kiedys w telewizji pokazywali jak te placowki są wyposażone. Nawet nie chce sie wspominać. Rzuć te robotę Muflon.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 16 wrz 2008, 10:44

Kwiatuszku widzisz jaki ze mnie ogrodnik :roll: U mnie kwitnie teraz jakies drzewko które zawsze kwitnie dwa razy do roku,wiec dla mnie nie jest dziwne ze cos zakwitło haha :-D
Mulfon tekst super haha :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 16 wrz 2008, 15:22

Dziewczyny, dzis byłam w supermarkiecie a tam zawsze dużo ludzi. Patrzyłam na twarze starszych kobiet. Przewaznie takie poorane, zmeczone. Ja pewnie też, ale siebie nie widzę. Zaraz bym je wysłała na operacje plastyczną, no chyba nas wszystkie to zboczenie poprawiania urody dotkneło. Rzadko można spotkać babeczke po 50-tce zadbaną wypielegnowaną, starzejaca sie ładnie. Rozumiecie co mam na mysli. Niech tam beda troche zmarszczki to mnie nie przeraża, tylko te wory pod oczami / sama do niedawna miałam/ albo takie fałdy zwisajace. Jak to dobrze,ze mam ten termin już 6 tego pażdziernika, chucham i dmucham na swoje zdrowie,żeby sie nie przeziebić i nie złapac broń Boże tej opryszczki.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 16 wrz 2008, 15:49

Kwiatuszek* pisze:Zaraz bym je wysłała na operacje plastyczną
chyba kazda z nas ma to samo :badgrin:
Tez jak widze poorane twarze to zaraz mysle ze chociaz botox by sie przydal jesli nie lift . Ale wiadomo ze to chyba tylko my ktore siedzimy w temacie reagujemy tak . Te ktore nigdy sie nie spotkaly z bliska z jakakolwiek operacja plastyczna to raczej zareaguje negatywnie i raczej nie pomysli ze mozna cos zrobic , no i wiadomo ze sa to koszta , dla wiekszosci nie do przeskoczenia . U mnie niedawno ktos sie zapytal ; po co to robie ? nie bylo krytyki , raczej dobra ocena ale DLACZEGO ?
Wlasnie ogladalam program w tv a w nim babka calkiem fajna z daleka , z bliska bardzo stara twarz , dalam jej okolo 70 lat a ona miala ...53 ! Swietna figura , dobrze dobrane ciuchy, zadbane wlosy i ... stara twarz :x hmmm
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”