Halo? Czy tylko ja sie teraz urzadzam

?
Caly dom planowalam raczej w minimalistycznym stylu, w kolorach bieli,szarosci, czerni i bezu, ale jak zobaczylam te rolete
http://www.ebay.co.uk/itm/160611974394? ... 1438.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;
to tak mnie trafil ten pomarancz, ze nie moge przestac o niej myslec

. Mysle o niej do sypialni bo mam duza i sloneczna i choc planowalam ja zrobic na ciemno to przez to, ze jest taka sloneczna to mysle, ze lepiej by ja zrobic jednak w jasnych i cieplych kolorach i tak sie zastanawiam na tym pomaranczem czy nie bedzie to wygladalo dziwnie jak cala sypialnia bedzie biala, z jasna szaroscia ewentualnie i takim mocnym akcentem w oknie? a moze macie inne pomysly? Lazienka obok sypialni juz ma zamowione kafle czarne polysk na podloge, czarne mat nad wanne polaczone ze srebrna metaliczna mozaika, jasny szary mat pod prysznic i reszta scian bedzie malowana w bieli i szarosci, zaluzja miala byc aluminiowa i tak sie jakos zastanawiam jak ten pomarancz i jasna sypialnie wkonmponowac w reszte domu nie lubie takiego "balaganu" , ze kazde pomieszczenie jest z innej bajki.... a moze macie jakies inne pomysly na sypialnie sloneczna, zeby pasowala mi do tej lazienki? Sypialnie bede robic na koncu bo poki co mam "stare" meble w niej, ale zaluzje czy rolety musze zrobic jak najszybciej bo nas slonce strasznie razi a nie chcialabym od razu zamowic takie, zeby pasowaly mi do przyszlego wystroju sypialni bo co je zmieniac za kilka miesiecy znow...HELP!