Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Wróżka

Post autor: cukiereczekPL » 18 lip 2009, 22:08

a ja mam ostatnio sny o bialych przedmiotach :roll:
ostatnio snil mi sie bialy pasek...sliczny bialy pasek.
potem biala kuchnia, bialy stol w niej biale sciany i okno biale,firanki bielusienkie.... :roll:
i ksiazka zielona ktora czytalam caly sen wczoraj o zolnierzu jakims :roll:
ciekawe co dzis mi sie przysni ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 18 lip 2009, 22:43

Bardzo to ciekawe Sabrina odnosnie tej cesarzowej. Przynajmniej czesc z tego przemawia do mnie. Przekonam sie w praktyce, co o tym doklanie myslec ;)

Cukiereczek, ladny sen. A z bialych wymownych rzeczy suknia Ci sie nie przysnila?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 18 lip 2009, 23:00

majamajamaja pisze:
Cukiereczek, ladny sen. A z bialych wymownych rzeczy suknia Ci sie nie przysnila?
hihihi niestety nie majeczko
suknia mi sie moze jedynie marzyc :( moj polowek nie planuje zadnego slubu ze mna :(

chyba ze zjawi sie w moim zyciu jakis ksiaze ktory zapyta czy wyjdziesz za mnie hihi
;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 lip 2009, 23:21

Cukiereczku moze w ten sposób ktos [ty wiesz kto} daje znać ze jest juz wszystko w porządku,że nastąpiło oczyszczenie...?
Kolor biały symbolizuje czystość, niewinność i dziewictwo. Jako brak koloru biel może kojarzyć się z pustką, bladością, duchami. Jako światło świtu, biel zwiastuje narodziny lub początek czegoś nowego. :-)
kolor biały służy wszelkiej ochronie i oczyszcza z każdego rodzaju negatywnej energii, można stosować go przez cały rok, służy pomocą w każdej sferze życia; białe świece stosuje się szczególnie wtedy, gdy nie wiemy konkretnie, co nam zagraża lub jaka sfera życia jest narażona na negatywne wpływy;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 18 lip 2009, 23:45

Sabrina pisze:Cukiereczku moze w ten sposób ktos [ty wiesz kto} daje znać ze jest juz wszystko w porządku,że nastąpiło oczyszczenie...?
bardzo mozliwe bo ja nie pamietam takich snow...
sa bardzo uspakajajace,bo ja czasami przebudzalam sie wiedzac ze snie i usilowalam zasnac szybko zeby tego snu nie przerwac........i udawalo sie. poza tym ja te sny pamietam, ze szczegolami a normalnie zapominam sen zaraz po przebudzeniu :roll:

Awatar użytkownika
katrin123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: katrin123 » 24 lip 2009, 21:17

Sabrina moze bys o mnie slowko szepnela?
Zrobilam sobie tego tarota na onet.pl i jestem w szoku. Moze to glupie, ale chyba pomoze mi to podjac bardzo wazna decyzje. Chce sie wybrac do wrozki jak bede we wrzesniu w PL, bo kompletnie nie wiem co mam robic....

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 lip 2009, 09:48

;) Nie patrze juz nikomu w karty. Pare tygodni temu to tylko dla zabawy zrobiłam :-)
Aaa kij ,kuknełam tak naszybciora :-) W niedlugim czasie [pare tygodni,moze miesiecy,nie umie obliczac czasu] bardzo dobry okres jesli chodzi o sprawy z wiazane z pieniedzmi,poniesienie standardu życia. 8-)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 25 lip 2009, 10:28

Sabrina widzę, że jednak nie tak łatwo przestać stawiać karty ;)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
katrin123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: katrin123 » 25 lip 2009, 11:58

Sabrina dzieki :-) hehe tylko teraz nie kasa mi w glowie, no ale jak ma jej przybyc, to czemu nie ;)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 lip 2009, 14:12

Prawdziwych kart nie chciało by mi sie rozkładac,ale takie z neta to pare sekund,tylko ze nie chce mi sie zagłębiać w ich znaczenie.Po prostu patrze co najbardziej rzuca mi sie w oczy i to pisze. :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”