Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 10 mar 2006, 08:25

Noooooooooooo dziewczyny szalejemy ,coraz wiecej nas "cudownie madrzejacych" :lol: :lol:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 10 mar 2006, 09:21

Dziewczyny nigdy nie paliłam w dużych ilościach no chyba że była impreska to paczka poszła ogólnie paczka tygodniowo ostatnio powstrzymuje się ze względu na zabieg nie powinno palić sie dwa tygodnie przed zabiegiem a ja gdybym mogła to wypaliłabym paczke w ciągu godziny ,strach mnie pożera i chce mi się palić a tu jeszcze tydzień :cry:
"Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie".

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 10 mar 2006, 09:42

Dziewczynki odmeldowac sie!!!!!!! Trzymacie sie dzielnie ,wojowniczki o swierzy oddech????? :lol: :lol: :lol:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 11 mar 2006, 21:57

annamaja,karolinatoja,isabell nie udawac ze nie wiecie o kogo chodzi :evil: :twisted: :evil: :twisted: juz mi sie tu meldowac czy palicie!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... palacz.gif
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

karolinatoja
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karolinatoja » 12 mar 2006, 14:15

Szpaczku ja caly czas nie pale, co wiecej w ogole mi sie nie chce.Ten tabex jest naprawde rewelacyjny! Polecam wszystkim, ktorzy chca rzucic palenie.

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 12 mar 2006, 15:51

Hej!
Ja trzymam się dzielnie-wczoraj była wielka próba sił, Mąż odmówił dietowania, katowania się,odtoksu i przymusowej abstynencji.I KUPIŁ PIWKO!!!Uczcić tydzień po lipo-bo w zaleceniach mieliśmy nie pić 7 dni
Razem z piwkiem przytachał waniliowe cygaretki :P .
Wzięłam sobie jedną, pociagnełam raz dla rozpałki, nie zaciągałam się, rozszedł się przyjemny zapach kadzidełkowy, potrzymałam sobie w rączce, piwko wypiłam, nie umarłam z braku fajek, wręcz nie chciało mi się, cygaretka sama wypaliła się w 2/3-pełen sukces.
Wypiłam prawie całe piwko, chłop 2.
To będzie mój patent na imprezki, u nas sami nałogowcy wśród znajomych, strach gdzieś iść, na szczęście-nieszczęście, po korium wygladam dalej jak wielbłądzica, więc siedze karnie w domu,ale nie będę tak siedzieć do konca życia:).
Nie chcę pic piwa, schudłam ostatnio ponad 5 kg,zbliżam się do 90 cm w biodrach-co przy moim wzroscie 177 całkiem niezły wynik,szkoda mi efektów.
Od dziś znowu post antypiwny, dietowy,28 warga dolna i nos:).
Ale oczywiście dalej plaster 1 - bez nich mnie jednak trzęsie.
Generalnie bez fajek jest cudownie!!!!!!!!!
Pozdrówki
A

isabell
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: isabell » 12 mar 2006, 16:16

Witajcie,
mi jutro 1 mies puknie bez papieroskow applau applau.
od wtorku nie uzywam juz plasterkow ale ze jestem taka ze jak cos lykne to mi lepiej wiec rano biore 1 tabex. wiem ze to glupota ale coz. Generalnie /cobym tylko w samozachwyt nie wpadla/ to jestem podwojnie dumna bo od pon jestem na diecie cambr. Idzie mi jak...... lepiec nic nie mowic.
Jak myslicie czy po 2 tyg tej diety bede miec dobre wyniki do lipo?????? Ile ewentualnie odczekac z ich robieniem??

Co do papierosow, postanowilam ze jesli bede miala wielka ochote w trakcie wodeczki mam na to wlasne pozwolenie. Ale tylko na impezce.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 14 mar 2006, 00:14

Isabell - dieta Cambridge chyba jednak nie jest dobra przed op albo wzamacniaj ją jakimis witaminami
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

isabell
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: isabell » 14 mar 2006, 07:47

Wicherku, biore vitaminki i pije magnez bo ostatnio duzo kawki popijam.
pozdr

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 14 mar 2006, 10:07

A ja tak czasami tesknie do tego papieroska do kawki ( tylko, ze ostatnio to duzo tej kawki pije :roll: / z i bez kofeiny ).
Choc jestem juz ponad 8 miesiecy po rzuceniu, jakos ciagle mi teskno, no i dodatkowo jestem ciaglym, biernym palaczem hmmmm
Jakos nie chce mi sie tylko wracac do smrodu, poza tym motywuja mnie dzieci (wystarczy, ze maz pali) :lol: :lol: :lol:

Nie chce, ale musze ! nie palic ! :D :roll: :lol:

pozdrawiam Kamila :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”