Moderator: Zespół I

Edytko po prostu ten telefonik jest moim zdaniem lekko wadliwy. Kupilam go, bo chcialam miec mp3, camere i do tego urzekl mnie duzy wyswietlacz. Oddawalam do reklamacji 2 razy. Pierwszy raz kiedy mi go przyniesli, rozpakowalam, zaczelam sie bawic i kiedy wlaczylam wibre razem z dzwonkami to sie przerazilam! Dzwoni, muzyczka gra ale przy akompaniamencie wielkiego BZZZZZZ i trzeszczy cala ta klapka, ktora sie przesuwa. Caly telefon doslownie wydaje dzwieki jakby sie mial rozpasc. No wiec zadzwonilam do mojej sieci, ze chyba mam wadliwy telefon. Przyszli. Wymienili na nowy. Okazalo sie, ze w drugim jest to samo, wiec mowie OK, pewnie wszystkie tak maja. Albo wibra albo dzwonek w takim razie. Ten drugi tel. gdzies po 2 tyg. uzytkowania zaczal sie sam wylaczac, nie moglam sie nigdzie dodzwonic, to byl koszmar! Rece mi opadly. Przez tydzien musialam sie meczyc, no i wymienili mi znow. Ten na cale szczescie dziala bez zarzutow, jedynie co mnie wkurza to, ze gdy wylaczam tel. znikaja mi te wszystkie funkcje ktore sobie ustawilam typu tapeta, dzwonek. Aha i jeszcze do mojej Nokii mozna max. wsadzic 1 GB karty pamieci, wiecej nie obsluguje.Edyta76 pisze:No ale dlaczego walnąć o ziemie?