Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: niebieska » 18 lut 2011, 08:28

no tu :
http://www.medgroup.ru/surgical/fasepla ... cfaselift/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://salidzhanov.vseoplastike.ru/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.vseoplastike.ru/gallery/9538?offset=10" onclick="window.open(this.href);return false;

jak poszukasz, to drugi chirurg tez ma zamieszczone swoje prace.

niestety nie udalo mi sie dodzwonic a mail wrocil:(

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 lut 2011, 09:16

Czy Wy jesteście znane celebrytki, że tak daleko szukacie?
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 18 lut 2011, 09:57

w kwesti mody
tez uwazam ze najbardziej stroj trzeba dopasowac do sylwetki
jak sie ma nogi balerony albo cale pokryte celulitem to sie ich nie pokazuje, bo jest to po prostu nieestetyczne
kiedys widzialam kobietke ok 40 ale miala taki celulit ze juz nigdy u nikogo takiego nie widzialam to bylo na plazy, szla sobie w kostiumie a facet obok mojego koca powiedzial do swojego kolegi - zobacz idzie galopujacy celullit
a gdyby uda przykry paero nie bylo by tego widac
co do butow owszem sa ale zgadzam sie ze porzadne sa koszmarnie drogie a te tansze na jeden sezon ale moda sie tak szybko zmienia ze co roku mozna sobie zafundowac nowe i na sezon wystarcza
ja mam takie gladiatorki na ocasie identyczne jak te co wstawila urlike i jeszcze na ten rok obleca a to dlatego ze jak sa duze upaly to zadko je wkladam bo mnie wtedy gniota w stope to stopka troche podpuchnie i wole latac w japonkach
niektore panie niestety maja kase na ubior, dodatki itp tylko nie maja na lustro i nie widza ze nad paskiem wylazi oponka (gole cialo) ze cycki wylewaja sie z zaciasnego biustonosza a piety maja zolty kolor ale lancuszek na kostce jest i wystarczy

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 18 lut 2011, 09:57

Celebrytki to chyba jak najblizej i najdrozej robia i ida do gabinetow ktore w ich celebryckich kregach sa znane i sprawdzone.
Chirurg czy nawet lekarz do wypelnien ze stronki w internecie to loteria .
Ja chcialabym kogos kto fachowo zapoda wolume w Trojmiescie ,,no i co? polazilam po stronkach ,kazda sroka swoj ogon chwali a ja chcialbym miec potwierdzenie od zadowolonych klientow ze dobrze wybralam.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 lut 2011, 10:32

w wątku "pogaduchy o wszystkim" dziewczyna wkleiła art. o procederze płatnych opinii o lekarzach na forach...
Pytałam czy celebrytki, bo może nie chcą być rozpoznane. (giggle (giggle . U "mojego" lekarza podobno robią się babki z Krakowa, a przecież pod nosem maja dobrych fachowców...
Kwiatuszku, napisałam maila { dzisiaj drugiego} i mam go w wysłanych. Może przy otwieraniu kliknęłaś w załącznik zamiast w tekst? Inna sprawa, że dzisiejszy mail wysyłał się 5 min {bez fotek!}.Cały czas kręciła się ta klepsydra i pisało, że się wysyła........
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 18 lut 2011, 10:45

a czy wiecie, ze malpa (internetowa) to po rusku sabaka :)

ten drugi lekarz:
http://www.vseoplastike.ru/gallery/1831" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 18 lut 2011, 11:31

babina7 pisze:Czy Wy jesteście znane celebrytki, że tak daleko szukacie?
Szukamy, bo chciałybyśmy mieć zrobioną całą twarz, a nie tylko dół, a ruscy lekarze załatwiają sprawę /podobno/ kompleksowo. Owal, szyja są bardze ważne, ale o młodym wyglądzie twarzy decydują także policzki, skronie, no i oczywiście też okolice oczu.
Jednak Ulli ma rację, powinno się wybierać lekarza, którego pracę się widziało i ja np. definitywnie zrezygnowałam z Brzuchaskiego , kiedy zobaczyłam jego blizny u znajomych dziewczyn. Cięcie Mazana u Babiny mi się podoba, ale to jest tylko fragment operacji i musiałabym zobaczyć całą twarz, żeby sobie wyrobić opinię na jego temat.
Tak czy siak ryzyko zawsze jest.

Ulli, teraz jest zmiana sposobu wstrzykiwania Volumy - podaje się kaniulą i nie ma takich bułek na policzkach jak kiedyś.
http://www.mfp24.pl/Nowo%C5%9Bci/87-Soft-Filling.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale Kwiat miał podany starą starą metodą i też było ślicznie. Może do Bydgoszczy się udaj?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 18 lut 2011, 11:50

Dzieki wielkie Anima (kiss
Bede wiedziala o co pytac, bo na runde konsultacyjna zamierzam wybrac sie jak tylko ustabilizuje swoja wage o chociaz z 5 kilo mniej.Zobaczymy wtedy co z mi oblicza pozostanie :) to ta pozostala resztke wypelnie.
Iff wlasnie chyba ta kaniula miala zapodane .
Iff jakbys wpadla na forum to daj znac pliss! zagadaj do mnie na chacie.
Do Bydgoszczy nie chce mi sie,nie po drodze.
Warszawa Poznan wchodzi w gre ewentualnie jakby byl jakis bardzo pewny gabinet to gotowa jestem pojechac.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 18 lut 2011, 13:33

w Warszawie Ambroziak i Robert Chmielewski - widziałam ich robotę, ale nie na sobie

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 18 lut 2011, 17:20

robiłam kaniulą w zeszłym roku (maj chyba) podawany miałam restylan wajtal, super sprawa, w kazdym razie żadnym innym sposobem nic narazie nie wstrzyknę. Mozna podawc w szyję, dekolt a co istotne mozna podać gęste preparaty, Zero bólu, zero sladów (yes) powtórzę w tym roku tylko muszę się uwolnić od prac (giggle

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”