Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 06 wrz 2008, 21:03

No właśnie, jak ten czas leci, został rowny miesiąc, odcinam juz kupony. Już chciałabym być po. Niby sie nie boje ale za wszelka cene chciałabym spać i nic nie wiedzieć. Czytam od poczatku watek liftu i jestem akurat w miejscu, gdzie martwiłas się,że jakieś 4 albo i 5 godzin nie wytrzymasz leżeć. A wytrzymałaś prawie 8. Ja też tego sie boję, tego leżenia, ale Ty pisałaś chyba dalej,że wszystkiego nie pamietasz. Czytam więc dalej.

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 06 wrz 2008, 23:20

to jest Patrick Dempsey, nie znasz tego serialu Sabrina? w 2005 r. byl w 50 najpiekniejszych ludzi na swiecie :-D polsat nadawal teraz fox life nadaje 4 sezon. Jak lubisz filmy o operacjach, milosci i td. to polecam. 4 sezony do sciagniecia w necie, 5 bedzie 25 wrzesnia.
Kwiatuszku, rowno miesiac został ;)
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 07 wrz 2008, 07:20

Wiesz Lianka, botox na czoło mu trzeba :-)
Kwiatuszku, wytrzymasz. Nie jesteś kontaktowa cały czas. Przysypiasz. Nawet się tym nie martw. Lezenie na stole przez te parę godzin to pikuś jest.

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 07 wrz 2008, 09:42

Oj wybredne babeczki jestescie :badgrin:
Ja chce pokazac jacy faceci mi sie podobaja, nieważne czy jest brunet czy blondyn, ważne żeby byl wysoki, prawie chudy ;) i mial to cos w oczach co mnie przyciąga, oczywiscie dłonie (niestety nie wiem jakie mają Ci aktorzy :badgrin: )

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 07 wrz 2008, 10:57

A jakie Lianka dlonie ci sie podobaja u facetow?
Ja nie mam swojego idealu w tym wzgledzie ,hehe byle by to nie byly male pulchne lapki.
Generalnie przychylam sie do teorii ze jakie konczyny na wierzchu taka i konczyna w ukryciu.
No chyba ze nos rownowazy ta zaleznosc u faceta.
Bo mowia jaki nos taki penis :badgrin:
Wiec moze byc facet o malych stopkach i raczkach za to z duzym miesistym nosem,i tez jest wtedy fajnie.
Ogladajac zdjecia aktorow nie mam idealow,musze uslyszec zobaczyc jak sie rusza, wtedy zaczyna dzialac chemia.I wiem ze facet mi sie podoba.
Z tych zdjec co Lianka pokazalas nic mnie nie rusza.
Muflon ty pewnie bys znalazla ideal w gabinecie u pani Tussaud :badgrin:
Kazdego faceta chcialabys nabotoksowac i wyprasowac ,hihi
Ja uwielbiam brzydali.

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 07 wrz 2008, 12:01

Kiedys wkleje zdjecie jakie dłonie mi sie podobają ;)
Ull, masz racje, trzeba popatrzec jak sie ruszaja, patrza, mowia, musialabym filmik wklejac :badgrin:
Jak na razie to tylko Kwiatuszkowi sie spodobał Dempsey, wklejajcie swoje typy, moga byc pomarszczone, mi tam wsio rawno, dla mnie facet nie powinien byc ładny w koncu to tylko oprawa do obrazu ;)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 07 wrz 2008, 17:21

A tak mi sie po tych operacjach kojarzy, że od razu widze co im wyprasować trza :-) A trza duzo. Madame T. , e, no, takie sobie. jak piszecie, nic ciekawego w nieruchawym facecie. Ale w ruchawym, ale bez zmarszczek, i owszem. Z brzydali mam sentyment do Brudnego Harry'ego, ale on od jakiegoś czasu zbrzydł ponadnormatywnie.
Mówisz Ulli, że jaki nos taki penis? Nie słyszałam. Bede zwracać odtąd uwagę. Żebym sie tylko facetom w ten nos nie smiała, jak mi się penis przypomni, bo moge na sprawna inaczej wyglądać :-D Swoją droga szkoda. Bo kulfoniasty i duzy nos nikogo nie zdobi :-)

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 07 wrz 2008, 18:08

Mnie sie jeszcze podoba ( ale tu nie bedę oryginalna) George Clooney.Jej!! ! To jego spojrzenie....no powala mnie z nóg.Mniamuśny jest... ;) Tak! Zdecydowanie- mój faworyt! :p

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 wrz 2008, 09:30

Piękne dłonie ma mój mąż i moja córcia która ma dłonie po mężu. Ja zwracam uwagę na dłonie,ale nawet jak by facet miał nie zaciekawe,a on był by super to kij z dłońmi ;) pod stołem niech trzyma.
Mój mąż ma za to nieciekawy nos. Za mały jak na faceta,a teraz z wiekim zrobił sie grubszy na czubku i juz w ogóle jest beznadziejny. Natomiast "nos" ten na dole ma w przeciwieństwie do górnego nosa za długi i nie widze,zeby teraz mu ten dolny nos zrobił sie grubszy,tak jak ten górny. więc nie jest to prawda,że nosy mają ze sobą coś wspólnego. :badgrin:
Byłam wczoraj na super filmie "Mama Mia" super komedia,super obsada i piosenki z lat młodości. Dziewczyny przejdzcie sie do kina. Byłam z córka i jej tez sie podobał i nawet piosenki zespołu ABBA jej sie podobały.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 08 wrz 2008, 16:56

A u mnie to jest tak z tym podobaniem facetow. Jak byłam młoda, to nie lubiłam takich wielkich facetow, przerazali mnie Te buty takie wielkie i w ogóle tak mi sie wydawało,że to taki Kin Kong. Wolałam takich drobniejszych,średnich, koniecznie czarny ze sniada cerą. Blondyni mnie wcale nie interesowali. Z wiekiem gust mi sie zmienił, wole wysokich, nadal nie powyżej 185 cm, kolor wlosow w ogole nie ważny i może byc łysy, wcale mi to nie przeszkadza. Natomiast ma mieć poczucie humoru, ma mieć wiedzę, ma być wesoly w towarzystwie i ma mie wielbić. Ot co bym chciała. AleJak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Odnosnie nosow to przychylam się do teorii Sabriny. Nosy gorne z dolnymi nie maja nic wspólnego. Atutem mojego męza zawsze była twarz oraz fat,że nie był wulgarny i nigdy nie przeklinał ani nie mowił do mnie brzydko jak sie kłócilismy. A ja i owszem, mówłam czasem brzydkie wyrazy.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”