Joostyna,dolaczylam do Ciebie i posiadaczek Noki 7373 i.....tez mam czarno-brazowaJoostyna pisze:
A ja nie mam różowego, tylko brązowy. Moim zdaniem ładniejszy i taki bardziej elegancki. Z różowym bym w pracy dziwnie wyglądała
Moderator: Zespół I
Joostyna,dolaczylam do Ciebie i posiadaczek Noki 7373 i.....tez mam czarno-brazowaJoostyna pisze:
A ja nie mam różowego, tylko brązowy. Moim zdaniem ładniejszy i taki bardziej elegancki. Z różowym bym w pracy dziwnie wyglądała
mysle tak samovirriel pisze:A mnie wkurza że motorola V3 we wszelkich odmianach zrobiła się taka popularna, bo ja nie lubię mieć tego samego co wszyscy wrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Będę musiała rozejrzeć się za czymś nowym, ale równie zgrabnym... Na razie nie mam pomysłu
No to mamy identyczne - moja też jest czarno-brązowa. Cudna jest, prawda?pola28 pisze:Joostyna,dolaczylam do Ciebie i posiadaczek Noki 7373 i.....tez mam czarno-brazowaJoostyna pisze:
A ja nie mam różowego, tylko brązowy. Moim zdaniem ładniejszy i taki bardziej elegancki. Z różowym bym w pracy dziwnie wyglądałarozowa jednak bardziej mi sie podobala 6111 a ten model tak sobie wygladal w tym kolorze.ten jest bardzo ladny