Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: Sabrina » 14 mar 2010, 09:13

Babina jak ja po sniadaniu nie jadla bym 4-5 godzin,to bym byla szczęsliwa.mi juz a 2 chce sie jesć i w zasadzie co dwie godziny mogła bym cos do gęby wkładac. Jem maleńkie ilosci i dla tego za chwile znów jestem głodna.
Wczoraj postanowiłam ze bede jadła 3 główne posiłki i 2 malenkie. Jezu,ale to była meczarnia bo ciągle liczyłam ile to juz godzin mineło i czy mogę cos do paszczu wsadzić (lipssealed .Wczoraj dostałam okres to moze tez dla tego takie miałam zachcianki.
Dziewczyny jak ja juz mom dosyć tej zimy. Jak było parę dni ciepła zakwitły juz bazie,juz myslałam ze zima nie wróci a tu znów snieg,wiatr,i zimno. Wczoraj cały dzień przesiedziałam w pizamie w łózku z laptopem,ksiazką i TV.Miałam jechać do Galerii Krakowskiej bo dostała parę dni temu takiego maila

"Droga Internautko,
zapraszamy Cię do Instytutu Piękna L'Oréal Paris

Nasi eksperci czekają na Ciebie
w Galerii Krakowskiej w dniach 11 - 14.03.2010.

Przygotowaliśmy niezwykłe atrakcje:

* Badanie skóry i indywidualny program pielęgnacyjny.
* Prezentację najnowszych trendów wizażu
i porady makijażystów.
* Konsultacje ekspertów w zakresie koloryzacji włosów.
* Kupony rabatowe"

Chciała bym zmienic kolor włosów i nie wiem na jaki? no ale mi sie nie chce jechać (shake zimno,wiatr,deszcz beeee.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 14 mar 2010, 19:19

Beatko, wiec paznokcie czyli manicur wpaniale robią, naprawdę długo ale dokładnie. Trzymały mi sie paznokcie prawie tydzień. Henna juz nie tak, ale teraz właśnie mam isć od Pani Renaty bo sama mi mowiła,żeby pezyjsc do niej osobiscie. Salon fajny atmosfera super a szefowa przeurocza. Namawiała mnie piling azjatycki ale ja jak piling to u dermatologa raczej.

Własnie musze jieszcze isc raz na probe do tego fryzjera nad tym salononem i zobaczyć jak strzygą. A nóż to bedzie rewelacja. Jakos nie moge na fajnego fryzjera natrafić. Wszyscy strzyga jednakowo, zupełnie bez polotu.
Odnosnie diety to trwam , ale dzis byłam w galerii i jednak jeszcze musze tyle schudnąc co schudłam czyli 3 kg. Chciałam kupić dżinsy a przy spodniach najbardziej widać jaka duża d.... (mooning . Przechodziłam koło kawiarni, takie pyszne ciasta Jezu........... jak człowiek musi sie katować. jakos wytwałam. Wziełam sobie sałatkę z kurczakiem i też była pyszna. Powoli chyba wyrabia mi sie charakter w stosunku do słodyczy. Nie i koniec, mowie sobie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 mar 2010, 15:18

Dziewczyny jak sie wysyła wiadomości na PW,bo jak klikam na pw to w okienku pojawia mi sie post który użytkownik napisał na forum,a jak wpisuje nicka uzytkownika i klikam szukaj,to wyskakuje ze nie ma takiej osoby.
Strasznie głupia jest teraz ta poczta PW!!!!
Mulfon nie wybrała bys sie na botox do Kasprzyka? wole zapobiegać tym zmarszczką na czole po endo.
Pisze tu,bo za cholere nie wiem jak napisać PW?! (headbang Czy pamiętasz kiedy byłyśmy ostatnio?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 15 mar 2010, 21:23

Nie wiem Sabrina co Tobie nie wychodzi z PM sprobuj jeszcze raz .
Kwiatuszku , mowisz ze sie wybierasz do tego salonu fryzjerskiego gdzie sie czesalam ? Nie wiem , nie moge sie przyczepic do fryzury ktora mi fryzjerka robila , na pewno nie latwo jest krecic takie loki na dlugich wlosach ale nie podobalo mi sie ze fryzjerka nie uzywala zadnych kosmetykow do wlosow oprocz szamponu , nie widzialam nawet balsamu na wierzchu , ani produktu do latwego rozczesywania a wlosy umyte wycierala w ...papierowy recznik (clin Moze to i higieniczne , ale nie dla mnie ! Mialam sliczne loki , ale po dwoch dniach wlosy staly sie matowe ! czy to oszczednosc na produktach , czy moze jakas nowa moda ??? Ale jak sie czesalam w Copernikusie (chyba tak sie zwie to centrum handlowe ?) to dziewczyny obskakiwaly mnie jedna przez druga , produktow nie zalowaly i zostalam ladnie uczesana (normalnie , bez lokow) . Idz Kwiatuszku i zobacz , ale ja na sciecie bym sie nie zdecydowala tam na Rubinkowie .
Wybralam sie dzisiaj na Targi Kosmetyczne w Brukseli (makeup , oczywiscie wrocilam obladowana mnostwem nowych kosmetykow . Uzupelnilam nowa palete cieni , troche tez sypkich , nastepna wielksza walizka bo w starej juz sie nie miescilam :roll: ...ciesze sie , lubie to , czekam teraz na Was ...kiedy malowanko ? (clin
ide sie (coffee
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 16 mar 2010, 10:37

Beata czy ty przez cale zycie dasz rade wymalowac te wszytskie malowidla kobieto??
Przeciez niektore to pewnie tylko raz musniete ,taka paleta:)

Do Iff w szczegolnosci :)wsciekalam sie i kupilam napoje i owsianki cambridge i od razu w ciagu trzech dni 1,9 mniej!
Czuje ze zyje!do tego chodze na silownie codziennie teraz juz wiem ze w marcu bezpowrotnie pozegnam 6 z przodu wagi.
Tylek jakby sie juz z lekka podnosil hehe ,i nogi jak dwa betonowe slupy twarde .
Nie myslalam ze takiego powera moga dawac cwiczenia ,naprawe mi odbija caly dzien siedze i czekam kiedy pobiegne wypocic sie:)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 16 mar 2010, 11:12

no widzisz urllike aj ta tyle czasu ci mowilam o silce - ze cudo
mnie szkoda ze zaprzestalam ale po poprawce tez zaczne cwiczyc bo flaczej w oczach choc tylek jeszcze nie opadl ale ja na silowni duzo dupke cwiczylam rowniez na macie na podlodze juz kiedys pisalam o tych cwiczeniach
mam nadzieje ze we mnie tez w koncu wstapi zycie bo do lata to juz tuz tuz
a co do diety to zadnej scisle nie przestrzegam obecnie powiedzmy ze zryj polowe ale nie wiele skutkuje do skali na wadze i nie czuje sie lekko to znak zeby bardziej radykalnie sie potraktowac ale to wszystko u mnie dopiero w kwietniu
ps, dostalas moje zdjecie w nowym kolorze wlosow?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 16 mar 2010, 11:21

Oppss to za raz lece na poczte zobaczyc ten nowy kolor wlosow bo nie widzilam :) pracy mam duzo hihi a no i dzisiaj o 13 wybywam na swoja zyciowa sprawe.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 16 mar 2010, 20:06

Beatka, nie nie wybrałam się tam do fryzjera nad Zakładem Renaty. Dzis byłam u henny i zrobiła sobie mikrodermabrazje ale nie diamentowa tylko jakoś inaczej się nazywała / no i zapomniałam jak w tej chwili/ Takie cos sypało sie z tego aparatu i tym własnie się ścierało naskórek. Po tym scieraniu miałam czyszczona skore taką łopatką a nazywało sie to oczyszczanie ultradzwiękami. Po tym wszystkim maseczka uspakajajacą skorę. No powiem Wam,że na tłustą skore to super zabieg. Buzia po tym jak pupcia niemowlaka, jestem mega zadowolona, ładnie bedzie sie makijaż teraz robił. Mialam już ciut zanieczyszczona skorę i dobrze,że sobie zrobilam. Jutro jeszcze fryzjer ale ten moj dotychczasowy i manicure. Czwartek babciuję taka wypiękniona z wnuczką a w piątek o 9 wsiadam do autobusu i jadę do Kolobrzegu.

Pomału gubię kilogramy, już prawie 4 kilogramy, jeszcze ze 4 i będzie dobrze.Po powrocie wracam na siłownie i latam z kijami.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 mar 2010, 23:20

Sabrina, a co chcesz robić u Kasprzyka? Ja bym zrobiła "lwią". W przyszłym tygodniu będę w Krakowie, to może???Nie wiem tylko jak ja chcę lwią, to może trzeba w trzy osoby??
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 17 mar 2010, 12:50

Sabrina , wiem juz o co Tobie chodzilo z tym wysylaniem PW , przed chwila tez wysylalam i tak mialam ze czesc postu osoby do ktorej pisalam byl w okienku . Hmmm wyslalam tak jak lecialo , nie wiem co to jest (wondering
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”