Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 20 maja 2009, 12:54

Muflon,to Ty masz w niezłej kondycji te dolne powieki,skoro jeszcze nie czas. Tylko sie cieszyć 8-) Matko , a ja miałam wyciete około 2 cm skóry :roll:
Może na te "przeemigrowane" mięśnie to jakies ćwiczenie albo masaz ( ucisk ) tych powiek ????
muflon2121 pisze:powiedza, że widocznie taka twoja uroda.
He,he nooooo taka odpowiedź to jest dobra na wszystko.Tak pieknie opisuja to restylane,że człowiekowi wydaje sie ,że znalazł rozwiązanie na wszystkie swoje bolączki,a tu nic z tego :evil:

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 maja 2009, 13:05

cardiosan robi sobie teraz wypelnienia i botox i cos tam jeszcze i jeszcze ma zrobic mezo pisze w watku o lipolizie
jest mega zadowolona moze jej to wystarczy poza tym pisze ze i tak sie przecierz trza ostrzykiwac nawet po liftingu
zapytalam ja ile za wsio zaplacila
czekam na odpowiedz

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 20 maja 2009, 14:45

Kurcze wpadam z doskoku i wciaz do tylu jestem z czytaniem
Derek spoznione ,acz najszczersze przyjmij PDT_Love_18
Alez wy sie dziewczny rychtujecie do tego Naleczowa:)
Ciesze sie na to ogladanie,tez jestem ciekawa wolumy Kwiatuszka,co by tu jeszcze cwano i tanio poprawic..
Tyle ze tanio to sie chyba nie da.
Od jutra wchodze do basenu ,juz troche sie podkurowalam ,mam zabiegi na gorny kregoslup czyli szyje ,a ta ok komputera najbardziej pobolewa ,
No najfajniejszy zabieg na blizne na brzuchu z tego jestem najbardziej zadowolona ze mi sie trafilk
jonoferaza ,najnowsze leczenie blizn pradem..u mnie akurat na brzuch ale ciekawe jakby tak te pozostalosci po lifcie pradem potraktowac?
Muflon...kurcze z jednej strony rozmiem i szanuje lekarzy co to nie chca szkodzic pacjentom a z drugiej strony jak sie patzry w lustro to sie widzi swoja potrzebe,prawda??

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 20 maja 2009, 14:56

No, kurde, jasne, że ja potrzebę widzę :-( Dlatego się cieszę, że można będzie to na żywo obejrzeć. Może dolne trza gdzie indziej?
Tam gdzie chodziłam na Restylan (i nadal na mezo chodzę) to nam z Sabrina ślicznie usta zrobili. Bez przesady, żadnych wałków z p[lasteliny przylepionych do twarzy... A z restylanem vital white d.pa...
lekarz mi wczoraj mówił, że to nie jest najlepsze. Próbował to robić na podratowanie szyi i tez się pacjentkom grudkowało...
O wolumie mówi, że jest wdzięczna i prosta. Robi sie łatwo, szybko i żadnych komplikacji. Ale dwa koła koszrtuje...

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 20 maja 2009, 15:06

[quote="miraabel"]około 2 cm skóry :roll:[/quote Chyba dwa milimetry???!!ja miałam i worki i zmarszczki, a powiedział, że 1 mm. To może ja się przesłyszałam?

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 20 maja 2009, 15:53

babina,powiedział ,że 2 cm.Moze troszeczke przesadził,ale 1,5 cm to bylo na pewno( w najlepszym razie 1 cm- gdybym go źle zrozumiała i miał na mysli góre i dół razem) Ja mam baaardzo ciniutka skórka pod oczami i na powiekach tez,to moze to nie bylo az tak bardzo widoczne ( ze aż tyle tej skóry).Jak mi ja odseparował i naciągnął do góry ,żeby pokazac jaki nadmiar, to mi pół oka zasłoniła. :roll:
Cos Ty, 2mm to jest nic!

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 21 maja 2009, 08:35

jak ja rozmawiałam z lekarzem (we wtorek) o tych dolnych powiekach, co mi ich nie chce zrobić, to mówił, że w górnych się 1,5 2 cm wycina a w dolnych to na mm. U mnie ocenił na 2 mm, ale z ryzykiem wywinięcia dolnej powieki

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 maja 2009, 11:08

to mnie uspokoiłaś, bo już myślałam, że mam za mało wycięte.Czyli nie przesłyszałam się. Marudziłam lekarzowi {w trakcie} żeby nie zrobił mi wywiniętej powieki. Jakbym cicho siedziała, to pewnie ciachnąłby 2 mm i byłoby lepiej. No ale i tak zaplanowałam najpierw górę i dół potem lifting , a po liftingu zwykle trzeba podciągnąć dół oka ,to sobie za kilka lat zrobię :-)

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 21 maja 2009, 19:30

babina7 pisze:to mnie uspokoiłaś, bo już myślałam, że mam za mało wycięte
babina ,widocznie u Ciebie to w zupełności wystarczyło.Pisząc ,że 2 mm to jest nic,miałam na mysli,że jak na te moje zwisy,to by było nic.Ja mogłam sobie chwycic w palce te skóre na dole i to tak porzadnie.A że była cieniusieńka ( i niestety jest nadal )to kiedy sie rozprostowała nie było widać ,że jest jej az tyle.Ale jak sie usmiechnęłam,to dosłownie robiły sie zwały.Nie wiem ,czy pamietacie ,jakie oczy miała przed op. Ścibakówna.To u mnie było podobnie. Jeszcze pamiętam ,jak mówiłam ,że gdybym miała ,takie oczy ,jak ona ,to od razu bym ciachnęła. No i wykrakałam... :badgrin: :badgrin: :badgrin:

babina,ja tez powiedziałam lekarzowi,żeby nie było tak ,że powieki sie nie będą domykać,a potem sie bałam ,że za mało mi wyciął,bo się asekurował.Początkowo miałam takie wrażenie ,że mogł jeszcze ze 2 mm odkroić.A to powieki tak długo sie układały,nim całkowicie doszły do siebie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 maja 2009, 21:03

Uff ale miałam zaległości,bo nie miałam neta przez pare dni :(
Kwiatuszku nie chudnij ani grama! wyglądasz prze super 8-) Babeczka jak tra la la.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”