Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: GosiaczEq » 27 cze 2009, 21:53

Jak wybuchna tfu tfu.. to od razu doktorek wlozy wieksze ;) ..jejku ja w ogole mam do doktora jechac i tak sie zbieram ;/ ze w koncu powie, ze sie nie sluchalam jego zalecen..brrr... no ale moze w pt mnie poniesie do Wawyyy :-) .
Ja juz latalam duzo razy.. heh no mniej niz 10;d ale w porownaniu z tymi co w ogole to duzo :-D no i jeszcze takie samoloty widokowe, helikoptery itp. Mnie teraz czeka wyprawa do Ameryki, to dopiero beda cuda wianki :bravo
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 27 cze 2009, 22:33

Eniii Twoja corcia w takim razie jest starsza od mojego synka o 3 miesiace, wiec roznie moze zareagowac na lot. Zycze Ci obys nie miala takich przezyc jak ja! kto wie moze akurat bedzie spala, albo sie bawila. A synus to akurat super wiek, pewnie tak jak bujany dziciaki bedzie Ci latal podekscytowany po calym samolocie :-D
A ja wlasnie sie zastanawiam ze popoludniowa dzemke zrobie mi pozniej tak zeby byl wyspany i jak nie bedzie chcial spac w samolocie to moze jakos przetrwamy. Na pewno nie wytrzyma 3 godz na kolanach, ale najwyzej bede z nim spacerowac po calym samolcie, tylko ze czasem mam wrazenie ze on jest hiperaktywny, bo nie moze w miejscu wysiedziec 5 minut. Enii Twoja corcia jest raczej spokojna czy raczej nalezy do malych diabelkow jak moj synus??
Gosiaczek widze ze calkiem dobrze dziala Ci ten internet u rodzicow :-) A jak mama?? Nadal spory??
Ja tez tak mam, za kazdym razem jak lece do domu. Wszystko jest ok przez pierwsze 3 dni, a potem juz sie z nia kloce arf
Bujana milego wypoczywania :-)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 27 cze 2009, 22:43

no sama jestem pod wrazeniem :-D ja musze odstawic im swojego kompa i ciezko mi sie rozstaje z nim, bo ja do wszystkiego sie przywiazuje.. do 15letniego tv, 10letniego aparatu, komorke to mi do kosza na smieci wyrzucali a ja nadal z ta ciegielka lazilam :-D i teraz musze sie przesiasc na viste :( . Dzis wszedzie wesela, to moze dlatego linie nie sa przeciazone hahah :-) .
A poza tym caly dzien dzis byly u mnie dzieciaczki, wiec nie bylo kiedy sie klocic, a jak pojechaly to juz nie schodze :-) u mnie najgorsze, ze nie bedzie poprawy jesli chodzi o "dyskusje" , dzisiaj unikalam wszystkich , zeby sobie odpoczac, ale i tak z rana mi sie wystarczajaco oberwalo 8-) potem siedzialam na dworku, to mnie jeszcze alergia dopadla, wiec z katarem wrocilam tutaj
Poza tym wszedzie mnie moj slub przesladuje :-) tzn presja, ze musze wszystkich powiadomic.. babcia dzis tekst od tak sobie rzucila, czy bylam dac na zapowiedzi u ksiedza? (a ona nie wie, czy z kims jestem :-) ) mama cos opowiadala o mojej sali.. a ja dzis bylam w kosciolku i sobie ustawialam kwiatki juz na slub ... aaaaaa :bravo :-D

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 27 cze 2009, 23:01

No ja tez mam juz bzika na punkcie slubu, a dokladnie przygotowan :) W sumie u mnie juz wszyscy wiedza, ze bedzie weselicho, ale do zaproszen jeszcze duuuzo czasu. A tak w sumie to na ile przed wysyla sie zaproszenia? Bo na pewno nie uda mi sie wszystkich dostarczyc osobiscie.
U ksiedza juz bylam z moim lubym, ale u nas niestety nie bedzie tak kolorowo, bo moj przyszly maz jest Czechem i co za tym idzie jak wiekszosc czeskiego spoleczenstwa ateista :-? Wiec ksiadz ogolnie zadawal mu 100 pytan, a On na wszystko wzruszal ramionami, a ja Go szturchalam pod stolem, wiec jakos staral sie odpowiadac zeby tylko sie nie pograzyc!

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 27 cze 2009, 23:05

Nina ja w zeszłym roku byłam na slubie, gdzie młoda to katoliczka a młody nie wierzący i ksiądz pozwolił kościelny tylko że młody nie brał opłatka i cos tam jeszcze.....więc nie powinno byc problemów ;)
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 27 cze 2009, 23:16

No ogolnie ksiadz wyrazil zgode, wiec juz mamy spokoj, slub koscielny sie napewno odbedzie. Oplatka nie bedzie bral, i nie pojdzie do spowiedzi, ale zastanawiam sie czy bedzie kleczal?? Chyba nie??
Luna jak bylo na tym slubie na ktroym bylas?
Matko w ogole cala czesc czeskich gosci, to pewnie bedzie dziwnie na to reagowac, zreszta moj super tesciu powiedzial ze on to do kosciola nie wejdzie!! A ja mu na to odpowiedzialam ze w takim razie w ogole nie musi byc na naszym slubie i weselu!! A sam mial chrzest i komunie!!

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 28 cze 2009, 08:10

ja troche odbije temat, bo jak ktos z zagranicy to rozumiem, ze moze inaczej reagowac, ale jakie kabarety sa u nas w kosciele teraz .. w oogle ludzie nie wiedza kiedy klekac kiedy wstawac, no porazka jakas, zawsze mam ubaw jak po 1 kleczeniu ludzie siadaja a potem wstaja, siadaja, nie wiedza co zrobic :-D . Wiem, ze w roznych czesciach Polski czasem msza wyglada inaczej, bo ja tez kiedys kleczalam w ogole nie wiem w jakim momencie ;) ale zwykle caly przebieg mszy identynczy, widac, ze ludzie w oogole nie chodza do kosciolka. Ale jak bede szla do slubu to chyba sobie spisze te wszystkie momenty :-D kiedy wstac i siasc, bo kurcze ze strachu to pewnie mi sie pomyli :-D chociaz zwykle mlodym to ksiadz podpowiada hhihi

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 28 cze 2009, 08:21

nina23 moja mała jest "raczej" spokojna tylko taka : że tak powiem ruchliwa ;) bardzo szybko chodzi a nawet bym powiedziała że chce biegać :badgrin: tylko jej nie wychodzi :badgrin: :badgrin: (mały karypelek) :badgrin: no ale co tu się dziwić zaczęła chodzić i chce poznawać wszystkie napotkane rzeczy na jej drodze ;) nic już na to nie poradzimy, a te osoby które mają dzieci powinny zrozumieć jak to jest z dziećmi ;)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 28 cze 2009, 11:38

oj a u mnie bieganina zmiana planów miałam leciec za 2 tygodnie do Pl a lece już za tydzień wiec biegam po sklapach żeby każdemu jakiś upominek zrobić tak nie lubię latać z moimi dziewczynkami bo młodsza strasznie zle znosi lot popłakuje strasznie i nic jej nie uspokaja wiem, że przez to cisnienie pewni ja uszka bola i sie zatykają leciała już kilka razy i za każdym razem jest to samo starsza zaś to czuje się jak u siebie wszedzie jej pełno kazdego zaczepia pyta się jak ma na imię i dyskusje przeprowadza hihi

a tak poza tym to pogoda mi sie popsuła a jak tam pogoda w PL???? bo nie wiem jakie rzeczy mam pozabierać
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 28 cze 2009, 12:51

marta2454 u nas jest tak, że świeci słoneczko a za chwilę jest burza arf
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Zablokowany