Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 19 maja 2009, 13:51

PDT_Love_10 i ja. Sto lat i samych udanych liftów :-)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 maja 2009, 14:15

derek ode mnie rowniez wszystkiego naj
jak to mowia
nie sztuką jest się zestarzeć , ale zestarzeć się pięknie
oczywiscie tu slowo zestarzenie jest w pozytywnym znaczeniu bo wiadomo starzejemy sie wszyscy z kazda sekunda
a my sie starzejemy, a buzia mloda to jest to
jeszcze raz wszystkiego naj naj naj :-)

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 19 maja 2009, 14:35

ullrike pisze:jestem jestem,pojawil sie ineternet ale tylko w hollu i w koncu lapie zasieg.Rozchorowalam sie ,przyjechalam do sanatorium kaszlaca i kichajaca i zamiast zabiegow basenu mam antybiotyk.
Zadupie tu jest totalne,chociaz od wczoraj zaczyna sie towarzysko intergracja rozkrecac wiec moze nie zanudze sie na smierc:)

Aha Dany spodniczka w realu mowie wam moge poswiadczyc przedstwaia sie duuuzo atrakcyjnie
kto widział jechać do kurortu i chorować ;) Ula dobrzej i zdrowiej, zabaw się porządnie ;)

Spódniczka w pracy zrobiła wrażenie (wsród młodych dziewczyn i... panów ;) Ula lezy fajnie, kóleczko z tyłu akurat na posladkch ;) kilka osób pytało gdzie takie cudeńko mozna nabyć ;)

Derek wszystkiego naj, naj.... i dalszych usprawnień urodowych w przyszłosci (jesli sobie oczywiście życzysz ;)

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 19 maja 2009, 17:46

Dziewczyny, dziękuję Wam wszystim za życzenia.
Uli ponadto życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia, bo chorować w kurorcie to rzeczywiście niesamowity pech.
A wszystkim nam życzę nieprzemijającej urody, omijania chorób i nieustannej radości życia. I dużo zabawy, relaksu i wzajemnej życzliwości, jaką mamy w tym temacie ("Życie zaczyna się po...").
Kończę już, bo tort czeka (dzisiaj pobijam wszystkie rekordy delektowania się nadmiernymi i pustymi kaloriami). Zdrowa dieta (ale, co tu mówić, nie taka smaczna) to dopiero od jutra.

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 20 maja 2009, 08:43

ullrike ode mnie tez życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :) i pozdrawiam serdecznie :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 20 maja 2009, 09:17

Więc dziewczyny d.pa blada z moimi dolnymi powiekami. Kasprzyk mi nie zrobi na razie. Przecie chłopa nie zmuszę :badgrin: A powaznie, to powiedział, że nie ręczy za rezultat. Wytnie ze 2 mm a oko może się nie domykać . Krótko mówiąc mam czekać aż zwisnie bardziej :badgrin:
Oprasowałysmy się trochę z koleżanką Sabriną wczoraj. W poczekalni u doktora ruch prawie jak u lekarza pierszego kontaktu. Same młode (i bardzo młode) babki. Byłyśmy najstarsze :badgrin:
Liczę więc na to, że ja pooglądam Was a Wy mnie i popatrzycie świeżym okiem na moje niedoskonałości. Szczegóolnie liczę na pooglądanie wolumy kwiatuszka. Doktor mówi, że woluma mogłaby przynieść efekt na doliny łez. Przy okazji się dowiedziałam, że ten Restylan co mi się pogrudkował to tak lubi się grudkować. Wstrzykiwanie go na ujędrnianie nie jest najlepszym pomysłem.
Kwiatek ja obejrzę Twoją wolumę a Ty moje doliny łez. I się obada . jak się znam to zrobię to-to.
Chociaż pare rzeczy Sabrina mi wybiła z głowy właśnie na podstawie obserwacji twarzą-w-twarz. I chyba miała rację.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 maja 2009, 09:27

a ja z innej beki
mam ten krem ujędrniająco-modelujący olay regenersit i stosuje go juz od tygodnia
jest fajny, lekki, dobrze sie rozprowadza i dobrze wchłania
buźka gładziutka jak nie wiem co ale do tego kremu dołączona byla ulotka jak go smarowac
nie wikleje rysynkow bo moze by to komus przeszkadzalo ale wpisze co zalecają
krok 1od linii żuchwy do skroni
dłonie zlonone ze sobą pod brodą tak aby opuszki palcow sie stykalay , powoli masowac twarz w gore wzdluz linii zuchwy po bokach twarzy do skroni
zakonczyc ten ruch lekko usskujac skonie i oderwac dlon tuz przy linii wlosow
krok2 od okolicy nosa do czola przez brwi, okolice oczu oraz kosci policzkowe
zlaczone dlonie po obu stronach nosa ,masuj dlonmi w gore wzdluz nosa zdecydowanum unoszacym ruchem gdy osiagniesz nasade nosa przenies nasisk na palce masujac czolo ruchy koliste
nos w gore brew i skron i nos
okrezne ruchy na zewnatrz twarzy przez czolo do skroni gdy dlonie znajda sie na kosci policzkowej wroc do poczatkowego ukladu
krok 3 szyja oraz dekolt
obroc glowe w lewo naluz krem przy obojczyku i cala dlonia wmasowuj w kierunku zuchwy potem obroc w prawo i to samo z prawej strony
zakoncz wcierajac krem w dekolt ruchem zstepujacym
masaz powtorzyc 2-6 krotnie az do wchloniecia kremu
ale kremik naprawde fajny
a czy przyniesie super efekty watpie bo zaden nie przyniesie ale jest fajny i ladnie pachnie

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 20 maja 2009, 11:09

muflon2121 pisze:Wstrzykiwanie go na ujędrnianie nie jest najlepszym pomysłem.
A na co w takim razie jest ,Muflon ??? :?
Muflon a Ty miałaś robione kiedys powieki dolne ,czy nigdy ,bo nie pamietam???

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 20 maja 2009, 11:25

Dolnych powiek nigdy nie miałam. Tylko górne. Przed liftem dolne chyba były ok. Ale rok po- trochę mi mięśnie jakby "przemigrowały" i pod oczami nieciekawie sie zrobiło. Widocznie jeszcze nie czas...
Co jest dobrym pomysłem na ujedrnienie to nam chyba zostaje samemu sie dowiedziec metoda prób i błędów na sobie. Niestety. Wychodzi na to, że ulotki/informacje netowe na temat Restylanów i innych tez są ukierunkowane raczej marketingowo niż rzeczowo. A lekarze robią, bo czemu nie? a że Ci nie słuzy? -powiedza, że widocznie taka twoja uroda.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 20 maja 2009, 11:51

zgadzam sie zm muflon
a kaske wezma
choc wypelnienia pomoga jak umarlemu kadzidło

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”