Więc dziewczyny d.pa blada z moimi dolnymi powiekami. Kasprzyk mi nie zrobi na razie. Przecie chłopa nie zmuszę

A powaznie, to powiedział, że nie ręczy za rezultat. Wytnie ze 2 mm a oko może się nie domykać . Krótko mówiąc mam czekać aż zwisnie bardziej
Oprasowałysmy się trochę z koleżanką Sabriną wczoraj. W poczekalni u doktora ruch prawie jak u lekarza pierszego kontaktu. Same młode (i bardzo młode) babki. Byłyśmy najstarsze
Liczę więc na to, że ja pooglądam Was a Wy mnie i popatrzycie świeżym okiem na moje niedoskonałości. Szczegóolnie liczę na pooglądanie wolumy
kwiatuszka. Doktor mówi, że woluma mogłaby przynieść efekt na doliny łez. Przy okazji się dowiedziałam, że ten Restylan co mi się pogrudkował to tak lubi się grudkować. Wstrzykiwanie go na ujędrnianie nie jest najlepszym pomysłem.
Kwiatek ja obejrzę Twoją wolumę a Ty moje doliny łez. I się obada . jak się znam to zrobię to-to.
Chociaż pare rzeczy Sabrina mi wybiła z głowy właśnie na podstawie obserwacji twarzą-w-twarz. I chyba miała rację.