No wiec jesli chodzi o wstrzykiwanie pod oczy preparatow to ja miałam takie doswiadczenie. Pamietacie jak narzekałam na ten dołek pod okiem lewym i ten chirurg co mi robił wstrzyknał mi surdigarm, taki rzadki wypełniacz w ten dołek, był wielki siniec dwa tygodnie, ale nie w tym rzecz, troszeczke wstrzyknał mi i pod drugie bo niby jakas mała zmarszczka była. Jak ja wygladałam, fatalnie,sine, grudki raczej taka kiełbaska mała sie zrobiła, masowałam to ciagle, troche sie rozmasowało, ale pod tym jednym okiem gdzie była ta kiełbaska to jeszcze ja czuje a miałam wstrzykiwane jakos tak pod koniec maja.
Dołek co prawda zniknał i go nie ma i mam nadzieje,że nie wroci ale nigdy w zyciu oprocz botoxu nic pod oczy sobie nie dam wstrzyknąć.
Nie wiem czy to było za geste, czy za płytko wstrzyknął, ale ja wtedy wygladałam. Mam gdzies zdjęcia ale nie chce mi się nawet do tego wracać. Dwa tygodnie w ciemnych okularach chodziłam.
To tyle moje doswiadczenie z wypełniaczami. Muflon te grudki znikną Ci za 8 miesiecy. Wiesz ja mysle,że to było za płytko wstrzykniete i u mnie i u Ciebie a skora cienka i wszystko widać przez nią.
Forum chodzi tak wolno,że usnać mozna przy nim.