Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 03 wrz 2008, 12:10

Zelnik owszem,ma facet w sobie duzo uroku.I za mlodu i teraz.
Ale Babina nie zgodze sie ze faceci po latach nabieraja patyny,Nie wszytscy No wez chocby przykladowo wywolanego tu Strasburgera,za mlodu cudo-amant ,a teraz jaki oblesniasty sie stal.
Za darmo bym go nie chciala:)
Moj stary tez ma 188 cm wzrostu ,ale biega ,nie ma grama brzucha.No i ogolnie ponoc przystojny jak szatan,zielonooki brunecik ,teraz bardziej szpakowacik:)
I co z tego? musi byc jeszcze ten blysk w oku,ktrego mojemu mezowi brak,i nigdy nie nabedzie.Bo to sie ma albo nie.

No widzisz Sabrina a ja mam calkiem popierzony gust co do facetow.Pamietam kiedys umieralam z milosci do Marlona Brando,ale nie do tego z mlodosci ,tylko do takiego grubego ze zwalami tluszczu.
Byla taka scenka w filmie Przelomy Mussouri ,Marlon Brando kapiacy sie w wannie,jak hippopotam...a ja 18 latka mdlalam na ten widok z rozkoszy:)
Zboczenie jakie czy cos? :-D

A co powiecie na temat wasow u facetow?
Bo moje zdanie jest takie .Wasy nosza tylko Arabowie i Polacy po 50...
Sluza te wasy ,takie moje podejrzenie ktore sie w praktyce zwykle sprawdza do ukrycia brakow w uzebieniu:)
Lubicie wasaczy? bo ja nie.Jak ja sie moglam kiedys z wasaczem calowac???

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 03 wrz 2008, 16:11

Oj,zapomniałam o mojej największej milości- SEAN CONNERY(jak mogłam????!!!!!)
Musicie przyznac mi rację,że z wiekiem stał sie jeszcze bardziej przystojny .Właściwie ,zdecydowanie wole go ,jako juz szpakowatego,pieknie szpakowatego pana.....mmmmm jest superowy....

Wąsy??? Lubie bródki,takie nieduze (patrz mężczyzna ,o którym wspomniałam wyżej) ;)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 03 wrz 2008, 17:45

Bo z tym podobaniem się to jest tak jak w tym powiedzonkuJednemu sie podoba corka a drugiemu matka. Podobanie i miłośc to chemia, albo zadziała, albo nie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 wrz 2008, 20:09

SEAN CONNERY no za kochanka bym go nie chciała,al facet jest bardzo przystojny i to teraz na starość.
Wąsy koszmar,koszmar i jeszcze raz koszmar bleeeee :doubt:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 03 wrz 2008, 21:54

Kwiatuszek* pisze:Bo z tym podobaniem się to jest tak jak w tym powiedzonkuJednemu sie podoba corka a drugiemu matka. Podobanie i miłośc to chemia, albo zadziała, albo nie.
Zgadzam się z Toba Kwiatuszku.
Znam jeszcze takie powiedzonko:"nie ładne ,co ładne,lecz co sie komu podoba"
I prawda to jest!!!! ;)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 wrz 2008, 09:06

miraabel pisze: Zgadzam się z Toba Kwiatuszku.
Znam jeszcze takie powiedzonko:"nie ładne ,co ładne,lecz co sie komu podoba"
I prawda to jest!!!! ;)
No własnie. Ja sie sobie nie podobam,a mąż mówi że jestem fajna haha :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 04 wrz 2008, 09:20

Moj ma wąsy, ale zupelnie ich nie zauważam. Kiedys przyczepilam sie do niego zeby zgolil, po długich namowach zrobil to (nigdy nie golil wąsow wczesniej) kurcze zupelnie inny facet, w ogole niepodobny byl do siebie. Pamietam jak w nocy obudzilam sie, zobaczylam swojego leżacego obok i wystraszylam sie, że lezy obok mnie jakis obcy facet :badgrin: Pozniej to bylam zniecierpliwiona czekaniem kiedy mu odrosną włoski ;) Od tej pory nie to że nie namawiam wrecz nie pozwalam na zgolenie wąsów :-D A u innych facetow to tez nie zauwazam, patrze zawsze w oczy i na dłonie, nigdy nie wiem czy ma wąsy facet czy nie, w co byl ubrany tez nie powiem. Syn bral udzial w niedzielnym biciu rekorda Guinnessa tanczył w rynku, ogladalam na żywo w tv i nie moglam przypomniec w co byl ubrany, nawet koloru nie pamietalam, a przeciez sama go zawoziłam :badgrin:
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 wrz 2008, 09:35

Bo to tak jest ze kazdy na cos innego zrwaca uwage,ja moge z pamieci wymienic uklad zebow u wszytskich znajomych.
Rozmawiajac z kims pierwsze na co patrze to na usta :badgrin:
Ubior rzecz drugorzedna,nie zapamietuje wcale.
Atak na wasy meza przypuscilysmy z corka pare lat temu,tak mu obie na zmiane trulysmy az zgolil swoj odwieczny picwasik.
I nikt z jego kolegow nawet nie zauwazyl ze wasow nie ma,za to tesc bardzo sie obrazil na meza .Ze znak rodowy syn zgolil :badgrin:
Wasiska okropnie postarzaja,nie dosc ze siwy leb to jeszcze wasy jak u dziadka.
Teraz dzieci smieja sie z meza jak go zobacza na starych zdjeciach...tata co ty miales za kope siana pod nosem :badgrin:

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 04 wrz 2008, 10:06

Ja tez zwracam uwagę na zęby,normalnie jak jakas głupia.To wynika niestety z tego ,ze sama zawsze nie miałam zbyt prostych i był to mój ogromny komleks.Ale na stare lata załozyłam sobie aparat-tak,tak nosiłam aparat dobrze po 30-tce-i teraz mam równe i białe(po wybielaniu,rzecz jasna).Swoje wycierpiałam,ale teraz moge sie pieknie usmiechać nie myśląc o kompleksach. :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 04 wrz 2008, 20:52

No ja nie mogę nigdy zapamietać czy dany facet ma wąsy. Poprzednie szefostwo moje miało. I za każdym razem jak mnie ktos pytał, to się długo zastanawiałam- maja czy nie maja.
Cosmieszniejsze- maż tez ma. od jakiegoś czasu twierdzi, że mu broda i wąsy cos tam tuszuja. Może i tuszują. ja sie dla tuszowania maluję, on nosi zarost. Ale wolę facetów bez.
Brudny Harry był fajny jak był mlodszy (ale kiedy to było, on stale jest stary :-)
A na czołowego amanta, doktora T. wśród kobiet czyli Richarda Gere'a to co Wy, hę? Żadnej nie podchodzi? Licho ostatnio wygląda, ale jeszcze jako doktor był całkiem-całkiem.

A tak z innej beczki, to oglądam ostatnio Bollywood na CD. Niejaki Shah Rukh Khan to całkiem ładna lala :-) Znacznie młodszy (ode mnie), no ale po drugim lifcie może nie będzie tak widac róznicy :-D

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”