TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: Sabrina » 05 lis 2011, 21:28

niebieska pisze: otoz schudl mi wzgorek lonowy, zagescila sie fryzura, wyglad ma doprawdy elegancki.
Fryzura na głowie czy wzgórku (evilgrin
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 05 lis 2011, 22:47

ee, no sabrina na glowie to nie byloby w temacie (mdr

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 lis 2011, 10:27

Dziewczyna,a ja mam totalnego lenia do ćwiczeń i szlak mnie trafia,bo nie chodze na silownie (headbang

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 11 lis 2011, 10:55

sabrinko ja tez nie chodze i to raczej nie z powodu lenia ale przepracowania non stop praca i praca i ciagle sobie obiecuje ze od przyszlego tygodnia zaczne, i co.....a dup[sko rosnie waga ciagle mi skacze co sie przypilnuje to ok jak tylko odpuszcze najem sie na noc wiem zze nie wolno ale...jak wracam z pracy o 20 to nochal do lodowki cos wywacham zezre i potem jestem zla na siebie ze za malo jadlam w dzien bo najwiecej jem wieczorem i waga znowu w gore jak szybowiec

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 lis 2011, 11:26

Ja tu sie za wiele nie udzielam bo oczywiscie odpuscilam .I jak karnet byl zawieszony na urlop tak do tej pory nie moge go odwiesic.
Z 60 kilogramow uroslo na 64 :( Sadlo wylewa sie ,opona w pasie jak u barnapapy
stracilam calkowicie kondycje i musze teraz zaczynac na nowo.
A jesienia wiadomo gorzej nie chce sie.
Gratuluje Niebieskiej ...kurcze moze jakbym wkroczyla w ta 5 z przodu latwiej byloby mi sie zaaklimatyzowac w szczuplosci.
A tak to niby schudlam ale i tak wciaz bylam za gruba ,i tak ciagle to nie bylo to co mialo byc.
No i latwo rozzarlam sie na nowo.
Oby dzisijszy dzien w domu przetrwac nie nazrec sie wieczorem.A jutro zamierzam pojsc do Klubu ruszyc ten karnet na nowo.
Trzymajcie sie dziewczyny .Przemoc trza ta niemoc.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 lis 2011, 12:40

Czytam was i jem drugiego nalesnika,a mam jeszcze 8 !!!! Maz nie lubie nalesników córka wyjechala na dwa dni,a ja kocham nalesniki i wiem ze wpierdziele je sama (headbang Waga do pomiaru tkanki i miesni stoi nie uzywana,bo co mam sie ważyć i humor sobie psuc. No nic,trzeba zacząć wizualizacje ze laże na biezni,ze chodze na silownie i moze ochota znów wróci.Karnet lezy w torpie i 70 zl poszlo sie..... (punch

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 11 lis 2011, 13:34

no to ja sie tez pochwale co upitrasilam otoz zupe gulaszowa talerz ma pewnie z 800 kcal ale jaka pycha...mniam

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 lis 2011, 15:02

A ja zrobiłam Miednice sałatki z takim pysznym sosikiem czosnkowo ananasowym (yes) Znacie? Od kilku lat to hit sosów u wszystkich znajomych (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 11 lis 2011, 15:45

babina7 pisze:sosikiem czosnkowo ananasowym (yes) Znacie? (giggle
nie... można prosić? (bronze

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 lis 2011, 16:49

Podstawą jest ten sosik.
Mały naturalny jogurt + 2-3 łyżki stołowe majonezu. Można sam majonez albo majonez i śmietana.....
Łyżeczka płaska {jak lubimy to kopiata} curry.
Łyżeczka cukru {ja nie dałam i tez pycha}
2-3 łyżki soku z puszki ananasa . Tak żeby całość nie była zbyt rzadka , bo spłynie na dno sałatki
3 ząbki czosnku wyciśnięte przez praskę
Do miski skubiemy sałatę lodową {taką mniejszą} i dodajemy 3/4 puszki pokrojonego ananasa. To jest żelazna baza, a dalej co kto ma w domu i co lubi (yes)
Teraz dodałam małą puszkę kukurydzy, małą paprykę czerwoną, 3 małe ogórki konserwowe, jedno jabłko.
Kiedyś 4 mandarynki, kukurydzę, paprykę i pokrojoną w paseczki podsmażona pierś z kurczaka {wersja obiadowa (giggle }
Zawsze 3-4 ząbki czosnku i prawie puszka ananasa!!!!Mieszanka czosnku i ananasa jest orgazmotwórcza (giggle
Najlepsza jest jak się składniki "przegryzą". Wczoraj robiłam u koleżanki ale nie zdążyła się przegryźć, bo wszyscy wyjedli z miski jak tylko wymieszałam {tak próbowali (giggle }
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”