Karolka od miesiaca wszelkie leki na recepte sa za free w Uk

kiedys wlasnie placilo sie jakies tam grosze, ale zerknij teraz na boot'sach sa plakaty informujace, ze leki sa za free-w kryzysie nie byly a teraz sa
Z tymi mieszkaniami to przynajmniej u mnie jest tak, ze jest stronka, na ktorej wszystkie okoliczne agencje sie oglaszaja ze swoimi nieruchomosciami i to ja sobie wybieram i dzwonie jak jakas chce obejrzec-problem w tym, ze czesto fotki sa np sprzed kilku lat gdzie w tym czasie przewinelo sie przez dom wielu lokatorow a jak wiadomo nie kazdy dba o dom niestety

. Mnie interesuja jedynie w miare nowe osiedla-tak do 5 lat, zeby wszystko w miare kupy sie trzymalo, ale dzis troszke sie zdziwilam jak w slicznym z zewnatrz domku zobaczylam, ze ktos szyb to chyba od lat nie myl, silikon wokol kabiny w lazience malo co nog nie dostal i poszedl sobie w sina dal taki byl zajechany...a zapowiadalo sie bajecznie-fajna, bogata dzielnica, ladne domki, cisza, spokoj...teraz tez zle nie mamy, ale np w kuchni mi ciasno

tyle naczyn chcialabym dokupic itp ale nie mam gdzie tego upychac. Poza tym drazni mnie nasz ogrod, ktorego ogrodem w zasadzie nazwac nie mozna, bo zamiast trawy, "posiane" sa betonowe kafle, ktore przyprawiaja mnie o smutek swa szaroscia i brakiem zycia....No ale niestety w kazdym housie zawsze cos musi byc nie tak-jak nie to, to tamto a jak juz sie nam trafil IDEAL co do wygladu, umeblowania, ceny,okolicy to okazalo sie, ze na tym osiedlu NIE MA MOWY o tym, zeby zamontowac satelite,bo maja podpisana umowe z Virgin i tylko i wylacznie z ich dekoderow mozna korzystac-no kosmos jakis i jak ja bym bez mojej polskiej tv miala zyc