Jak mija nam dzień? cz.6

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.6

Post autor: lil sexy » 02 maja 2010, 18:58

Hej, hej. Właśnie wróciłam z weekendu spędzonego w Łódzkiej Atlas Arenie na finale ligi mistrzów i jestem wniebowzięta (inlove Skra zajęła "tylko" 3 miejsce, ale było super. Ach ci przystojni mężczyźni (inlove Miałam miejsca przy samym boisku i mogłam łazić sobie po całej płycie, więc narobiłam mnóstwo zdjęć. Obiecuję jakieś jutro wkleić do naszego ciachowego tematu jak tylko je zrzucę i przejrzę.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
kasiaziomalek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kasiaziomalek » 03 maja 2010, 09:20

Czesc dziewczyny (happy Sorry, ze sie wcinam w watek, ale mam b. wazne pytanie. Orientujecie sie moze, czy istnieje mozliwosc ustalenia adresu na podstwie nr rejestracyjnego pojazdu tj. samochodu? Pewnie idzie takie cos ustalic na policjii, ale to w ogole odpada. Moze idzie jakos to na necie sprawdzic? Chociaz chyba nie idzie, bo probuje i w ogole to chyba jest ochrona danych. nie wiecie jak to mozna sprawdzic?

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 03 maja 2010, 09:26

Kasiaziomalek można, ale trzeba mieć znajomości na policji, albo w urzędzie miasta. Normalną drogą się nie da. No i musisz pamiętać, że adres na który samochód jest zarejestrowany niekoniecznie będzie tym który Cię interesuje.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
kasiaziomalek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kasiaziomalek » 03 maja 2010, 09:34

Lil sexy dzieki za odp. Zalamalas mnie, czyli tak jak myslalam, nic sie nie da zrobic. Nie moge isc na policje, bo to nr rejestr. takiego chlopaka, ktory mi sie spodobal i chyba bylby to slaby argument dla Pana policjanta (tongueout W Urzedzie miasta tez znajomosci nie mam... Szkoda, ze nie ma innej drogi.

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 03 maja 2010, 10:09

kasiaziomalek a powiedz mi gdzie mieszkasz ? jakie nr. poj. Cię interesują ? jeśli Warszawskie i jeszcze w dodatku praskie płn. to mogę spróbować w UM (clin
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
kasiaziomalek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kasiaziomalek » 03 maja 2010, 11:26

Enii dziekuje Ci bardzo, ale mieszkam w poludniowej wielkopolsce, wiec zupelnie inne rejony niestety. juz go nie znajde. kicha.

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 03 maja 2010, 11:51

hmm, no cóż , szkoda (clin

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 03 maja 2010, 12:22

Jadę zaraz do moich Dziadków na rodzinną imprezkę. (rofl
Jak zwykle wrócę obżarta jak wieloryb.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 08 maja 2010, 08:33

Oglądałyście wczoraj KSW? Trochę mnie śmieszy to, że nagle wszystkie gwiazdki kochają mma, no i Marcin albo ten drugi Mroczek wypowiadający się niczym ekspert. Porażka (headbang
MD

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 08 maja 2010, 09:21

ja już też na tych mroczków to patrzeć nie mogę i słuchać również , pełno ich wszędzie , ale po co oni każde swoje wyjście nagrywają kamerką ? no po co ? (puke
a walki nie oglądałam ale byłam bardzo ciekawa wyniku i dzisiaj juz raniutko na youtube obejrzałam , Pudzian może wygrywać takie walki ale jeszcze dużo mu brakuje - musi ćwiczyć , trenować , on tak fajnie okłada przeciwników tzn. dopiero miał ich dwóch ale było to samo : jak bije pięściami to nie na wprost tylko tak z góry (chyba wiecie o co mi chodzi) (clin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”