Osobiście zaliczam sie do tych forumowiczek, które czytają gnioty

Coelho. Przeczytałam wszystkie przetlumaczone na polski. Na ekranizacji jednej jego powiesci byłam nawet w kinie, mam na myśli "Weronika postanawia umrzeć" i bądź co bądź nie jest był on produkcji polskiej, a bodajże angielskiej, wiec nie tylko w naszym kraju jest Coelho popularny. Oczywiście, ze nie wszystkim musza sie jego książki podobać i moze je nazywać gniotami skoro tak uważa.
Poza tym rownież lubię biografie i autobiografie. Czytałam o Polanskim, Audrey Hepburn, channel, madonnie i wiele innych, te wymienione czytałam ostatnio. Czytam naprawdę rożne roznosci. Jako nastolatka pochalanialam harlekiny namietnie

a pozniej dla odmiany horrory o Fredim krugerze (poniewaz czytal je chlopak, ktory strasznie mi sie podobal wiec chcialam miec wspolny temat

). Najbardziej lubię czytać z polecenia dlatego tu zajrzalam zeby przygotować sie na okres rekonwalescencji po operacji

Obecnie czytam Joga światłem życia ponieważ praktykuje joge i chciałam sie w ten temat bardziej zaglebic ale ciężka ta książka i idzie mi jak krew z nosa. Dawno nie czytałam czegoś zeby sie porządnie usmiac wiec będę wdzięczna za wszelkie propozycje