Allegro, Buyvip ...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nikolka85
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolka85 » 01 kwie 2007, 17:31

aj dziewczyny:) :roll: lato juz tuz tuz... a ja nie mam ani jednej dobrej sukienki:(...gdzie moge jakas fajniutka znalesc??? moze w jakims katalogu tam czasami sa fajne i mozna dobrac dobry rozmiar:)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 01 kwie 2007, 17:35

wicherek pisze:
nesia pisze: virriel wybacz.....przeciez to tylko forum, kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie ;)
własnie ;) , ale jak virriel napisała swoje zdanie to Ty ją później niejako wywołałaś do odpowiedzi ,
O nie, ja tylko wyraziłam swoje zdanie - odmienne ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 01 kwie 2007, 18:04

Nesia ja już się zamotałam i nie wiem o co Tobie chodzi- w każdym razie ja nikomu swojego zdana wypowadać nie bronię i swoje też chciałabym wypowiadać swobodnie ;) :p
I chyba doszłam do wniosku, że jestem pól na pól rozrzutna i sknerowata- może to faktycznie niekonsekwencja :p
A i nie lubię jak mi ktoś coś kupuje- to ja lubię trzymać kasę i decydować o wydatkach, prezenty też wolę dawać, nie chcę być też od nikogo zależna, a już napewno nie finansowo. Taki mam charakter, ale jak ktoś woli inaczej, to czemu nie :-) Nie twierdzę, co jest lepsze i też nie oceniam- żeby nie było ;) :p

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 01 kwie 2007, 21:34

virriel, nie wiem o co chodzi - moja odpowiedz masz powyzej swego postu ;) Pozdrawiam :-)
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 02 kwie 2007, 14:25

no to obie nie wiemy o co chodzi, ale chyba to tak naprawdę mało istotne, bo chyba żadna z nas nie miała nic złego na myśli, więc proponuję zakończyć ten temat tak jak jest :-)

A wracając do kwestii allegro, to ostatnio na wizażu natrafiłam na wątek w którym wkleja się linki z najbrzydszymi rzeczami do ubrania jakie ktoś tam znalazł- po prostu myślałam, że posikam się ze śmiechu jak co poniektóre ujrzałam- co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale nie mogłam się powstrzymać :p

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 02 kwie 2007, 15:29

virriel pisze: co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale nie mogłam się powstrzymać :p
no tak, sa gusta i guściki ;)
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 18 kwie 2007, 00:25

virriel pisze:A wracając do kwestii allegro, to ostatnio na wizażu natrafiłam na wątek w którym wkleja się linki z najbrzydszymi rzeczami do ubrania jakie ktoś tam znalazł- po prostu myślałam, że posikam się ze śmiechu jak co poniektóre ujrzałam- co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale nie mogłam się powstrzymać
virriel wklej linka tez sie posmieje. ;)

Ja kiedys bylam maniaczka na ebaYu.. siedzialam dzien i noc, kupowalam,kupowalam i kupowalam.. Kosmetyki,ciuchy,buty, bielizne i cholera wie co jeszcze..
Polowa bez sensu bo po co mi np.Eyeliner Diora w kolorze niebieskim,he? Nie maluje sie takim kolorem i nigdy go nie uzylam,kupilam bo aukcja konczyla sie ok.1 w nocy i zaplacilam za niego 3,- €... Potem byly kredki do ust w bladorozowym odcieniu
( rozdalam kolezankom ) i pelno roznych innych bezsensownych zakupow..
Na szczescie sie opamietalam i wymeldowalam z ebaYa.. :badgrin: I
nnego bata na mnie nie bylo.. Teraz jak co korzystam z konta ebay mojego chlopaka a tam nie szaleje bo facet popukalby sie w czolo i mnie tez przy okazji.. ;)
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 19 kwie 2007, 17:37

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.ph ... ht=allegro
To ten wątek. Niestety te najśmieszniejsze aukcje pewnie już sie nie powyświetlają, bo wątek jest dość długi, więc są tam też dość stare posty...

Awatar użytkownika
krasnal
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: krasnal » 21 kwie 2007, 00:00

Czesc Dziewczyny,
ja jestem allegrowa maniaczka :-D wiec dolacze sie do Waszego watku;)
kupuje na allegro na potege <znaczy jak na potege studenckiej kieszeni:| > . straaasznie wciaga :evil:
Ci sprzedawcy z poczatku watku juz niestety chyba nieaktualni- albo konta nieczynne,albo nic nie wystawiaja...
Ja ze sprzedawcow moge polecic- karolina-i-tomus, maja czesto sliczne plaszczyki,skads je sprowadzaja. Niestety ja to glownie sledze ich aukcje,co by sobie poogladac,tylko raz kupilam cos :doubt: Dluuugo odkladalam na nowy nosek :-D a teraz mam czyste konto;)
No i sledze uwaznie wszystkie ciuszki dunskiej marki VILA <firma lucy liu> - ladne ubrania, podobne do zary,a na allegro mozna dorwac czesto cos taniej niz w ich sklepach <u nas zreszta ich nie ma;/>
plus torebki atmosphere- tej firmy tez u nas nie ma,a ja uwielbiam malutkie, kolorowe torebki :-D :-D
co do perfum i kosmetykow, to sie niestety kilka razy nadzialam, wole ciuszki;)

ps. Virriel- profil na zdjeciu jest Twoj? pytam,bo jest przesliczny!!!!

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 21 kwie 2007, 08:48

tak to virriel we własnej osobie ;-d
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”