ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

actress
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: actress » 04 lis 2005, 15:16

boze przepraszam, co za dlugasna lista wyszla :/

pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 04 lis 2005, 16:30

actress w bardzo duzej czesci lista, ktora chcialam napisac pokrywa sie z Twoja, chyba mamy podobny gust ;)
Wczoraj po raz chyba 3 obejrzalam sobie shreka2, naprawde ten humor jest rozbrajajacy, siedzialam i sie smialam caly czas :lol:
Poza tym lubie tez filmy psychologiczne (wspomniane juz wczesniej :piekny umysl, requiem dla snu, 21 gramow) i komedie romantyczne dla oderwania od szarej rzeczywistosci :) Nie moge sobie za bardzo przypomniec tytulow, ale np. Szkola uczuc, 13 going to 30 itp.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 04 lis 2005, 16:47

gaga, na pewno widzialas przekret guy'a ritchie, bo gra tam brylant wielkosci piesci...
jak wroci moj mis to sie spytam go o tytuly filmow w twoim typie i ci napisze...
a ja wlasnie mam dylemat co wlaczyc- miedzy slowami czy aliena, na ktorym zasnelam... szkoda, ze nie mam podziemnego kregu to bym sie poupajala widokiem nortona i pitta... :(
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 04 lis 2005, 20:02

Gaga widze ze lubimy podobne filmy- nie widzialam tylko przekretu doskonalego - albo widzialam ale tytulu nie kojarze :wink:

obejrzyj jeszcze film nie taki nowy wcale ale nie pozalujesz- " Na fali"
z Keanu Revesem i Patrickiem Swayze- napadaja na banki w maskach prezydenetow Usa noi wogole jest troche adrenalinki skoki na spadochronach surfing...
" zlap mnie jesli potrafisz" tez cos o falszerstwie: tez niezly pomimo ze gra w im Leo

a film the best do obejrzenia to "Zycie za Zycie" z Kate Winslet i Kevinem Spacey
w zadnych nie ma krwawych jadek ,filmy do myslenia ale przyjemne w ogladaniu :!: :!

Awatar użytkownika
agi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agi » 04 lis 2005, 20:21

Z "napadowych" filmow dobry jest "Where the Money is" z Linda Fiorentino i podstarzalym Paulem Newmanem :lol:
bardzo malo przemocy, ale za to fajnie trzyma w napieciu no i jeszcze mozna sie posmiac... 8)
21.9 operacja nosa / dr Skupin

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 04 lis 2005, 22:13

Ja znam kolacje dla palantow!!!
Bylam w teatrze na sztuce pod polskim tytulem kolacja dla glupca gdzie gral Fronczewski - byla suuper nawet lepsza niz film. :lol:
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
Gosia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Gosia » 04 lis 2005, 22:34

a ja ostatnio mialam ochote na cos romantycznego
i obejrzalam sobie film "Before Sunrise" z Ethanem Hawke i Julie Delpy, nakrecony chyba z 10 lat temu, w tamtym roku widzialam druga czesc, nakrecona na zyczenie aktorow po 10 latach "Before Sunset", oba polecam...
Gosia

actress
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: actress » 04 lis 2005, 22:51

zapomnialam o przekrecie i pulp fiction :D
wspomniany "na fali" tez widzialam i calkiem fajny filmik ;)

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 05 lis 2005, 00:22

ostatnio powtarzali na HBO 'Kill Bil ; i próbowałam po raz kolejny obejrzec ten film do konca , a jednak nie udalo mi sie ponownie , nudzilam sie okropnie :roll:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 05 lis 2005, 20:27

Dzięki dziewczyny z akilka tytułów jak na razie nie widziałam tego "where the money is" a reszte znam... całkiem niezłe.
Przekręt widziałam... pamiętam oglądałam dawno temu z moją największą platoniczną miłością .....

a kto tonie widział przekrętu doskonałego?? jest boski po prostu boski!!!!!
polecam. widizałam conajmniej 15razy
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”