Typ figury - jaki podoba się facetom ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 01 lut 2008, 22:03

mozg, nawet gdybym nie zwiazała sie z człowiekiem niskiego wzrostu, to napewno nie wzbudzałby we mnie obrzydzenia, nawet pryszczaty chlopak nie wzbudza we mnie obrzydzenia (a pewnie jest to jakis komleks takiej osoby, podobnie jak male piersi u niektórych dziewczyn)

ponadto nawet jesli wzbudzaloby to we mnie obrzydzenie, chyba bym z domu nie wyszła i nie miala znajomych, przyjacioł, zadnego kolegi chyba,
bo wysokich... malo znam, a tak mam duzo wspaniałych znajomych przyjaciół :p i fajnych ludzi dookoła i nawet przez mysl mi nieprzechodzi to czy ktos wzbudza we mnie obrzydzenie bo ma male piersi, czy pryszcze na twarzy czy jest niski, to sa ludzie, normalnie ludzie, .....obrzydzac to mnie moze ale ..... pedofil :!: itd
pojecie obrzydzenie, bylo chamskie i obrazliwie, mozna to inaczej wyrazic, obrzydzenie to niemile slowo, ale jest takowe, i jesli tak czujesz, to współczuje Ci, ze zyjesz w takim swiecie i otaczaja Cię kobiety wzbudzajace obrzydzenie, ja bym nie wytrzymała na twoim miejscu, ...

troche klasy i kultury

groszku londyjka, wypowiedzila sie tylko na temat swojego meza
;) ze lubi male, pewnie ona wie lepiej,
moj mowi ze mam fajne, ale duze tez beda lepsze, jak zapytalam czyli male nie sa fajne?, to powiedzial, a ty co bys we mnie zmienila, moze nos sobie zoperuje? hmmm wszytsko mi sie podoba :-) w nim, ... wiec rozumiem ze z malymi czy z duzymi tez mu sie bede podobala, bo to bede caly czas ja :-D taka jest milosc

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 02 lut 2008, 05:19

Przyjaźnisz się z niskimi i pryszczatymi, ale ich wygląd Cię obrzydza i dlatego nic więcej oprócz rpzyjaźni zaoferować im nie możesz.

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 02 lut 2008, 09:14

Nie, no nie wytrzymam... mozg co Ty masz z tym obrzydzeniem?? Skad wiesz co i komu oferuje Karolinka?? dla mnie jest to niepoważne, jak mozna uzyc tak mocnego slowa jak "obrzydzenie", w takim razie co? wedlug Ciebie nie obrzydzające kobiety to takie, które są w reklamach i czasopismach i takie które mają piersi większe niz mis.B? A co z takimi ktore np mają duze piersi, a np z twarzy nie są ciekawe, albo takie ktore mają małe piersi a są super laskami?
Bądzmy poważni, są gusta i guściki, o których sie nie dyskutuje... Moze sie coś nie podobać, ale zeby wzbudzalo obrzydzenie? Obrzydzenie to moga wzbudzac jakies wstretne robaki :p
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 02 lut 2008, 09:34

Londyjka, Karolinka,
ni kłóce się z wami i zgadzam się ze o gustach się nie rozmawia
ale to musi iść w dwie strony ;) jeżeli ktość wypowiada się mniej pochlebnie w temacie to nie można mu odrazu dogryzać i dokuczać (cały czas chodzi mi o wypowiedź mozg) bo trochę co niektórzy na niego wskoczyli ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 02 lut 2008, 12:34

ta dyskusja gdzieś prowadzi? :p

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 02 lut 2008, 16:09

nie, chyba nigdzie nas nie zaprowadzi :-) chociaz moim zdaniem to co powiedzial mozg nie bylo na miejscu, uzyl poprostu zlego slowa no i stad ta dyskusja...
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 02 lut 2008, 17:19

mozg pisze:Przyjaźnisz się z niskimi i pryszczatymi
czemu tak napisales :?: jesli chcesz wiedziec to przyjaźnie sie z kazdym bez względu na wygląd, znam i niskisch i wysokich, pryszcatych i nie pryszczatych ;) kobiet i mężczyzn
mozg pisze:ale ich wygląd Cię obrzydza
gdzie tak napisałam :?: nic takiego wlasnie mnie nie obrzydza :-)
mozg pisze:dlatego nic więcej oprócz rpzyjaźni zaoferować im nie możesz
przyjaźń to podstawa, jesli dla ciebie to jest TYLKO, zamiast , to pewnie masz problem w akceptacji siebie i innych
;)
ja już nie wiem o co ci chodzi tak naprawdę
a po drugie, co ja komu mam oferować :?: ;) troche to dziwnie zabrzmiało ;)

groszek pisze:jeżeli ktość wypowiada się mniej pochlebnie w temacie to nie można mu odrazu dogryzać i dokuczać
napisłam tylko, że to raczej dziwne słowo, wrecz obraźliwe, i niemiłe , ale napisłam także że jest takie pojęcie jak obrzydzenie, które określa jakieś uczucie, odczucie, jakąś emocję, i skoro mozg to wlasnie czuje, to mu współczuję, bo ja dookola widze wiele kobiet z malym biustem, szczególnie latem

jakby mnie cos obrzydzało ( powiedzmy robactwo to raczej niemogłam bym na ryby chodzic albo isc na wystawe robaków, bo by mi bylo niedobrze, czuła bym dyskomfort, chciałbym stamtąd uciec itd) wiec mu współczuje, skoro tak ma, takie cos odczuwa, bo obrzydzenie to dość mocne odczucie, to cos mocniejszego niz np "nie podobaja mi sie " kobiety z małym biustem ( czyli nie zwracam na nie uwagi bo po co skoro mnie nie intersuja)

nie naskoczyłam na niego, z jednej strony wypowiedziłam sie na temat jego niegrzecznego sformułowania a z drugiej strony podkresliłam, że takie odczucia istnieja i ze współczuje ( uzasadnienie powyzej) ;)

mozg, moze ty wmówiłes sobie ze twój wzrost psuje ci cały swiat i relacje z kobietami ( ze na takich niskich jak ty nie leca) jesli ty tak myslisz to inni tez tak zaczna myslec, moze przesadzasz, pewnie jestes przystojny, ale sobie cos wbiles do głowy, a jesli chodzi o kobiety, to wcale nie musisz zwracac uwagi na te z malym biustem, .....a jesli ci na przyjazni nie zalezy to na czym ? przyjazn to podstawa ;) mowie ci

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 02 lut 2008, 17:40

mozg pisze:Ja się brzydze małymi piersiami u kobiety i nie wiem dlaczego tak się niektóre z was obraziły, może macie na tym punkcie kompleksy?
troche delikatnosci i taktu by sie jednak przydalo....bo nawet jesli dziewczyna nie ma kompleksow na punkcie swojego malego biustu, to po uslyszeniu takiego stwierdzenia, na pewno by sie ich nabawila ;) a przeciez mozna zachowac ten sam sens wypowiedzi, ale wyrazic sie w inny sposob ;) gdyby mi sie nie podobaly np czyjes piersi itp do tego stopnia, ze by mnie to obrzydzalo, to juz bym wolala nic nie mowic....
a tak na marginesie, to byloby dla Ciebie problemem powiedziec jakiejs dziewczynie wprost, ze jej piersi Cie obrzydzaja? ;) czy zachowalbys raczej takie uwagi dla siebie? ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 02 lut 2008, 18:46

virriel pisze:ta dyskusja gdzieś prowadzi? :p
tak - do kosza http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... je_sie.gif

Polski jezyk jest niezwykle bogaty stylistycznie, zasobnosc form synonimicznych sprawia, ze słowa mogące kogos urazic moga zostac zastapione takimi, ktore nie zrobia komus przykrosci. No chyba, ze nasz cel jest inny.

pozwole sobie zacytowac J.Miodka :
" Nie ma więc słów nieporzebnych, są tylko formy nieznośnie naduzywane, modne, których natarczywośc powoduje, że inne określenia, precyzyjniej nieraz wyrażajace dana myśl, zaczynaja byc zdecydowanie rzadziej wykorzystywane"

Michitka pisze:...jaka musi być i każdy by do niej wzdychał?
Moj pan i władca , którego o to zapytałam, odpowiedzial:

"Dama na przyjeciu, kucharka w kuchni a dziwka w łozku " http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... chytry.GIF

krotko, zwiezle i na temat http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _kwadr.gif

A moje zdanie wygląda tak o:
Przedewszystkim usmiechnieta, bowiem nawet najpiekniejsza twarz marnuje sie bez usmiechu.
Kobietka z klasa, wdziekiem, poruszajaca sie z gracja. Zadbana i ładnie pachnąca.
Radosna, ciepła, czuła, delikatna :)
Uprzejma, wyrozumiała, taka z która mozna porozmawiać na każdy temat.

Moze to takie małe nic, ale niejednokrotnie uroda ustepuje miejsca tym cechom ;)

Prawda jest jednak taka, ze nawet gdy nasz charakter moznaby opisac w samych superlatywach, a w naszej urodzie nie byloby nic do czego moglybysmy sie przyczepic, to i tak to nie zagwarantuje nam adoracji kazdego mezczyzny stąpającego po ziemi ;)

Przypuścmy, ze jestem szczupła, dlugonoga blondynka - o dlugich, prostych wlosach i blekitnych oczach :p
Z całej meskiej spolecznosci odejmijmy mezczyzn niezaineresowanych płcia przeciwną, odejmijmy mezczyzn innych ras niekoniecznie zainteresowanych rasa odmienna.
Mezczyzn uwielbiajacych kobiety majace troszke wiecej ciała, bardzo duze biusty, malutkie posladki badz odwrotnie.
Lubiacych brunetki, szatynki, czarne, brazowookie, zielonookie itp
Zboczenia , gdzie facet zamiast sexu z kobieta - posuwa kore na drzewie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... miech2.GIF
Odejmijmy facetow, ktorzy zamiast delikatych kobiet, wola gdy baba zdzieli scierką po plecach ;)
No i w koncu odejmijmy tych, ktorzy choc marza o dlugonogiej i wlosej blondi - nie dostrzega w naszej osobie tego "czegos".

Wyjdzie na to, ze mezczyzn, ktorzy zemdleja z wrazenia na nasz widok bedzie niewielu :-)

pozdrawiam
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 02 lut 2008, 19:35

karolinka chodzi mi o to, że pewnie nie przespałabyś się z niskim, brzydkim facetem nie mówiąc już o związku z nim, a mogłabyś mu zaoferować tylko przyjaźń, nawet brzydziłabyś się go w policzek pocałować. Sądzisz, że pewnie jestem przystojny i masz rację, a przynajmniej nie można powiedzieć, żebym był brzydki. Tylko co mi z tego, jak wysoki przeciętniak i tak jest atrakcyjniejszy od przystojniaka średniego wzrostu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”