Moderator: Zespół I

piszesz ze wrozysz dla zabawy a mi wywrozylas zarobek niespodziewany....Sabrina pisze:cukiereczekPL, nie wróże nikomutylko sama dla siebie. Pare lat temu miałam hopla na punkcie kart i wróżyłam znajomym,ale mi przeszlo i teraz stawiam tylko sobie.
Jedynie co moge ci napisać,ze juz niedługo cos pozytywnego cie czeka jeśli chodzi o sprawy finansowe. Tak jak bys miało skąś mieć JKIS DODATKOWY zysk,pieniądze?moze dodatkowa prace?

dziwna sprawa naprawde...ja sie spodziewalam ze pierwsze co to bede musiala oddac pieniadze a gosc milczy...Sabrina pisze:Ha ha Cukiereczu,to odpalaj 10%![]()
A tak na poważnie,to faktycznie dziwna historiaCiekawa jestem co sie stało z tym kimś,ze nie odbiera przesyłki.Mam nadzieje ze nie umarł
.

Zawsze jest kiedys ten pierwszy razmajamajamaja pisze:
Coz, tylko przytaczam to, co ogladalam na Pro7. Nie kieruje sie wylacznie tymi programami, ale do tej pory rzeczywiscie z nikim takim sie nie zetknelam.

oplaca sie maju , bo ja mnostwo przypadkow znam ze pomoglimajamajamaja pisze: Czy oplaca sie zapytac jasnowidza, gdzie jest zaginiona osoba i czy zyje? Zaden jasnowidz jeszcze nie pomogl.
.